Sustine-ne!..

Zodiac si zodii

 

zodiac

 

Semnele zodiacului descifreaza misterul legat de calea pe care o alegem in viata, modul in care ne comportam si perspectiva pe care o avem in mod instinctiv. Cunoscandu-ti semnul zodiacal ajungi sa iti cunosti adevaratul potential si te poti astfel dezvolta in armonie perfecta. Zodiacul nu dicteaza drumul pe care trebuie sa il urmam, ci directia, ramane la alegerea fiecaruia modul in care foloseste aceste cunostinte pentru a atinge echilibrul interior.

 

Cuvantul zodiac in sine inseamna zona circulara a sferei ceresti in care se afla cele douasprezece constelatii, fiecare corespunzatoare unei luni a anului. Exista 12 semne zodiacale, iar fiecare semn are trasaturi caracteristice care influenteaza personalitatea fara a deveni constrictive.

 
 

Pozitia astrelor pe cer la momentul nasterii arata calea, poate fi considerata o busola pentru nativii din fiecare zodie, ramanand ca fiecare dintre acestia sa isi aleaga drumul. Cei care aleg sa mearga impotriva drumului zodiei ajung adesea in incapacitatea de a se dezvolta la adevaratul potential si nu reusesc sa gaseasca satisfactia in viata sau in cariera, de aceea este atat de important ca fiecare dintre noi sa ne intelegem si sa ne imbratisam zodia.