Sustine-ne!..

Horoscop Dragon - zodiac chinezesc

 

horoscop Dragon

Alege informatia dorita:

  ...

Al cincilea semn din zodiacul chinezesc, dragonul este simbolul entuziasmului, increderii, inteligentei si ambitiei. Singurul animal imaginar din zodiac, dragonul reprezinta in spiritul nativilor misterul si vitalitatea bestiei mitologice. Dragonii sunt incapatanati si impulsivi, dominatori dar plin de curaj, inteligenta si tenacitate. Sunt gata de orice provocare pentru ca sunt nascuti cu un curaj natural greu de egalat.

 

Anii dragonului: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

 

Culorile norocoase: auriu, argintiu, gri deschis

 

Numerele norocoase: 1, 6, 7

 

Dragonul in ochii celorlalti

Dragonul poate fi in egala masura o sursa de inspiratie, dar si un inamic de temut. Nativii altor zodii cu egala tarie de caracter vad in dragon un rival, iar compatibilitatea cu zodii la fel de incapatanate poate reprezenta o adevarata problema pentru acestia. Priviti din exterior, dragonii par imbracati intr-o armura glorioasa, insa la interior acestia ascund vulnerabilitati nascute intocmai de imaginea care ridica nivelul asteptarilor in ceea ce ii priveste.

 

In antichitate se credea ca dragonii au puterea de a controla si conduce cu fermitate, iar nativii zodiei se confrunta adesea cu aceleasi preconceptii. Se asteapta de la dragoni sa fie adesea nemilosi in urmarea ambitiilor pana la momentul in care acestea le devin punct central de focalizare al intregii existente. In realitate, dragonul are momente in care increderea in sine, ce pare de cele mai multe ori de nestramutat, il paraseste si se simte pierdut. De teama ca imaginea sa nu ii fie afectata, nativul acestei zodii are tendinta sa se confrunte singur cu aceste probleme si nesigurante.

 

Partenerii dragonului sunt adevarata sursa de putere a acestora, cei care hranesc imaginea imbatabila oferind linistea si confortul de care nativii au nevoie atunci cand se afla intr-o faza de introspectie sau vulnerabilitate.

 

Zodia Dragon in cariera

Asemenea tigrilor si a altor zodii care au ca trasaturi de baza curajul, impulsivitatea, pasiunea si o aparent nemasurabila incredere in propriile forte, dragonii sunt si ei perfect echipati pentru a fi lideri. Acestia pot gasi succesul in orice cariera aleg, atata timp cat drumul este unul sinuos, nelipsit de provocari. Pentru dragoni provocarile, mai mult decat succesul final sau puterea si echilibrul financiar, sunt ceea ce devine forta propulsanta in cariera aleasa.

 

Pentru ca le place riscul, dragonii se simt cel mai bine in urmatoarele domenii: jurnalism, inventatori, avocatura sau marketing.

 

Starea de sanatate a dragonului

Dragonii se caracterizeaza prin firea dedicata total scopului propus, iar daca scopul se confunda cu cariera atunci vor munci mult, fara sa tina cont de felul in care epuizarea le afecteaza sanatatea. Pot trece prin perioade de stres cronic fara a arata asta la exterior, de aceea apropiatii nativilor acestei zodii trebuie sa fie mereu atenti ca acestia sa se odihneasca si sa se relaxeze pentru a combate stresul.

 

La varste inaintate, dragonii tind sa dezvolte probleme cu ficatul, colonul si stomacul. Pentru a isi pastra starea de sanatate, dragonii au nevoie sa isi regaseasca echilibrul interior pe care adesea il supara cu fierea tumultoasa.

 

Femeia dragon

Orice horoscop chinezesc descrie femeia dragon ca fiind o persoana care nu accepta nici un fel de limite. Femeile care apartin acestui semn stiu ce vor de la viata si sunt dispuse sa foloseasca toate armele necesare pentru a obtine ce isi doresc.

 

Femeia dragon are intotdeauna nevoie de o cauza si va sprijini mereu pe aceia care sunt mai putin norocosi decat ea.

 

Este putin probabil ca doi dragoni sa traiasca impreuna pentru ca aceasta ar reprezenta cea mai explozibila relatie cu putinta. Ca in toate situatiile exista si abateri de la reguli, dar acestea sunt putine si rare. Este mult mai placuta situatia in care femeia dragon simte ca exista cineva asupra caruia isi poate canaliza toata sustinerea si protectia de care poate da dovada.

 

Femeia dragon are o personalitate calda, desi uneori este distanta intelectual. Atunci cand este in toane bune, aceasta este cea mai placuta persoana cu care se poate trai si intotdeauna are suficienta energie pentru a fi la dispozitia celor care au nevoie de ea.

 

Doamnele care sunt nascute sub semnul din horoscop dragon sunt foarte putin probabil sa ii dezamageasca pe cei din jurul lor si sunt foarte punctuale. Femeia dragon uraste rutina de orice fel si se simte cel mai bine intr-o atmosfera spontana in care entuziasmul este prezent.

 

Barbatul dragon

Pentru cine este in cautarea unui barbat pe care se poate baza intr-o criza, cineva care este mereu diferit, interesant si dinamic, barbatul dragon este candidatul ideal.

 

Barbatul din zodia dragon este capabil de a fi extrem de posesiv si gelos si este de obicei foarte plin de el. Insa, pentru cine reuseste sa cunoasca in profunzime un barbat nascut sub acest semn, este vizibil faptul ca, in realitate, acesta are mult mai putina incredere in sine decat vrea sa arate.

 

Barbatul dragon poate fi un tip contradictoriu, acesta are mereu ceva de dovedit si este genul care vrea sa arate asta la fiecare ora din zi si din noapte. Barbatii nascuti sub acest semn din horoscop nu sunt usor de inteles, dar este intotdeauna interesant de incercat.

 

Dragonul in intimitate

 

In ceea ce priveste previziunile din horoscop, zodia dragon este cu totul diferita de monstrul legendar care scuipa foc si scoate fum. Odata ce nevoile zilnice care il conduc sunt puse deoparte, el poate fi un partener intelegator. Cu toate acestea, este foarte egoist si mandru, iar aceste defecte se extind in partea personala a relatiilor. Dragonilor le place sa creada ca sunt cei mai doriti si ca sunt cele mai capabile persoane in plan sexual.

 

Atat barbatul cat si femeia dragon pot fi foarte posesivi si pot afisa un nivel de gelozie necunoscut altor semne chinezesti. Atunci cand se simte in siguranta, dragonul va oferi tot ce e mai bun, acesta este unul dintre cei mai buni si mai grijulii amanti.

 

Dragonul poate fi un bun companion, un partener credincios si un sprijin extraordinar in vremuri grele, asta daca nu este preocupat peste masura de cariera.

 

Dragonul si statornicia in relatie

 

Fidelitatea dragonului pe parcursul unei relatii depinde in mare parte de partenerul sau partenera acestuia.

 

Ca multe dintre semnele chinezesti mai dinamice, dragonul are o tendinta spre neliniste, iar acest lucru este probabil singurul factor real care ar face un dragon sa caute ceva nou. In acelasi timp dragonul este un fel de paradox pentru ca el sau ea nu au cu adevarat nevoie de un grad de stabilitate in ceea ce priveste viata de familie.

 

Daca partenerul dragonului are capacitatea de a oferi un mediu stabil care este bazat pe iubire autentica si un grad ridicat de admiratie, atunci dragonul va fi foarte multumit si fericit. Dragonul este un ganditor si nu va renunta cu usurinta la o viata cu potential bun doar pentru a isi incerca norocul cu altcineva.

 

Pentru ca dragonul sa se intoarca la aceeasi pestera si sa lase in pace toate celelalte domnite sau toti ceilalti cavaleri in armuri stralucitoare, partenera sau partenerul lui vor trebui sa fie in totalitate pe aceeasi lungime de unda. In ciuda tuturor acestor lucruri, dragonul poate fi cel mai simplu de iubit individ, pentru un anumit tip de persoana.

... ...

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Zodiile chinezesti

Zodiile chinezesti

zodiac 2023

Plagiatul este modul in care oamenii isi copie existenta unii de la altii.

Fii stapanul propriei tale existente. NU PLAGIA!