Sustine-ne!..

Horoscop Leu Azi

 

horoscop Leu azi

 

Semn de foc in zodiac, leul este un impulsiv arzator si pasional. Persoanele nascute sub semnul leului au un caracter indraznet, calduros si sincer. Exceleaza in functii inalte in care disciplina si autoritatea predomina.

 

Leii sunt prieteni sinceri si fideli. Desi sunt manati deseori de furie, acestia uita rapid si iarta fara sa tina ranchiuna. Plini de energie, persoanele nascute sub zodia leu trebuie sa fie cumpatate si sa nu se lase duse de val. Au o vointa puternica si o inima mare care ii face dornici sa ajute pe oricine se afla in impas. Nu se simt bine in roluri de subalterni si urasc persoanele fatarnice si lingusitoare.

 

Femeia leu are probleme in a-si gasi echilibrul sufletesc si de multe ori isi foloseste energia pentru a se razbuna. Este totusi o persoana care investeste mult in relatii si familie.

 

Barbatul leu este marinimos si viteaz. Se enerveaza repede, dar ii trece la fel de repede si iarta fara a tine minte sau a pune la suflet supararea.

 

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia leu: meningite cerebrospinale, afectiuni ale inimii, palpitatii.

 

Vezi cum se descurca cei din zodia leu in dragoste.

... ...

Horoscop zilnic Leu:

Luni esti mult mai constient de felul in care familia iti sustine cariera si alte aspecte ale vietii tale. Parintii sau stramosii pot fi in centrul atentiei tale acum.

Marti nu te poti baza pe colegii de serviciu. Probleme tipice de sanatate sunt cele legate de sistemul digestiv, de stomac. Este greu sa mentii rutina la locul de munca.

Miercuri esti mult mai sensibil fata de munca ta si ai o stare oscilanta si capricioasa in acest domeniu. Pot aparea schimbari in atitudinea fata de colegi sau subordonati. Ai nevoie ca munca pe care o depui sa fie apreciata. Simti nevoia sa iti diversifici activitatile. In aceasta perioada starea emotionala te afecteaza fizic.

Joi te gandesti mai mult la cariera sau poti avea anumite discutii cu superiorii tai. Poate fi vorba si de niste cursurid e specializare. Ai capacitatea sa obtii o anumita recunoastere pentru ideile tale. S-ar putea sa calatoresti in legatura cu profesia ta. Posibile chestiuni legate de acte si autoritati.

Vineri apare o schimbare in statutul financiar. Trebuie sa te fereasti de cheltuielile care nu sunt necesare. Pentru o perioada de timp simti nevoia de securitate domestica si materiala. In urmatoarea perioada vei trece de la neglijenta financiara la preocupare pentru aceasta zona si invers.

Sambata ai dorinta de a schimba ceva legat de locuinta si de a redecora. Interesele familiale devin mai importante. Relatia ta cu mama poate fi putin cam instabila si capricioasa. Nu iti doresti sa fii singur acum. Poti fi cuprins de ingrijorare si ai nevoie de o ambianta placuta pentru a-ti regasi starea de confort emotional.

Duminica ai o mare nevoie de cooperare cu ceilalti ca si de viata sociala activa. Esti mult mai preocupat de imaginea ta publica. Ti se va solicita frecvent colaborarea de catre asociati, in parteneriate sau chiar in conducere. Cu toate acestea raporturile tale sociale vor fi lejere, schimbatoare, instabile si tranzitorii.

... ...

Cum pot leii sa se organizeze mai bine?

Nu este cel mai organizat semn zodiacal, in primul rand pentru ca isi focuseaza mereu atentia asupra carierei. Este important sa aiba la indemana elemente pentru curatenie, cum ar fi o matura. Leul iubeste sa colecteze pantofi, asadar, un depozit mare pentru organizarea lor este mai mult decat bine venit. Leii iubesc animalele de companie, asadar, daca vrei sa le faci un cadou, o lesa poate sa fie solutia perfecta.

 

Cum poate azi leul sa atraga norocul?

Leul este zodia cea mai norocoasa din intregul horoscop. Este un semn de foc, iar mandria si energia leilor ii ajuta transformandu-i in vedeta clipei. Aleg sa traiasca inconjurati de oameni care ii venereaza si ii admira tot timpul, iar aceasta energie benefica se transforma in noroc pentru cei nascuti in Leu. Sunt recunoscuti ca antreprenori desavarsiti. Fiind semn de foc, bijuteriile din aur cu simboluri ale soarelui sau ale focului sunt cele ce le poarta noroc. Fiind constienti de mandria lor si de norocul ce-i urmeaza la tot pasul, Leii sunt imprudenti in multe momente si ar fi bine sa poarte cu ei talismane care le aduc noroc si ii fereste de accidente. Horoscopul zilnic al leului spune ca pentru a avea noroc in cariera, nativii trebuie sa detina obiecte ce simbolizeaza pisica. In afara celor mentionate, mai exista si o piatra pretioasa ce le poarta noroc: diamantul. In greaca veche "adamas" insemna de neinvins, iar aceasta este denumirea diamantului si a leului. Cifrele norocoase zilnice pentru nativii din semnul Leului sunt: 1, 4, 11.

...

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac leu 2021
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Zodii de foc

Zodii de pamant

Zodii de aer

Zodii de apa