Sustine-ne!..

Compatibilitate zodii - femeia si barbatul din fiecare zodie

 

compatibilitate zodii

 

Semnul zodiacal este un important factor determinant in modul in care evoluam din punct de vedere al caracterului. Pozitia astrelor in momentul nasterii nu ne decide soarta, insa functioneaza precum o busola gata sa ne arate drumul si sa ne ghideze cu intelepciune daca suntem deschisi pentru a le citi semnele.

 

Astrologia nu arata calea, ci directia, mai departe depinde de fiecare sa isi gaseasca drumul potrivit. Cariera, viata de familie si chiar si dragostea sunt influentate de compatibilitatea dintre zodii, pentru ca modul in care fiecare din noi actioneaza este influentat de astre.

 
 

A cunoaste modul in care zodiile interactioneaza, comunica si pot colabora este un mod de a fructifica la maxim fiecare relatie, fie ea profesionala, cu membrii de familie sau cu partenerul de viata. In primul rand este important de inteles ca nu exista zodii incompatibile. A cita incompatibilitatea dintre zodii pentru un esec personal in relatia cu altcineva este doar o scuza in spatele careia nu avem decat de pierdut daca ne ascundem.

 

Desi nu exista semne incompatibile, exista semne foarte compatibile si semne mai putin compatibile. Aceasta compatibilitate dicteaza cat de usor se vor intelege doua semne zodiacale, insa sub nici o forma nu elimina posibilitatea de relatii armonioase intre semne mai putin compatibile. Cunoscand aceste valori ale compatibilitatii si cunoscand in detaliu caracteristicile fiecarei zodii, va fi mult mai usor sa ne armonizam cu cei din jur.