Sustine-ne!..

Compatibilitate Varsator

 

compatibilitate Varsator

 

Alege de aici:

... ...

Horoscop compatibilitati femeia Varsator cu celelalte zodii

Femeia Varsator + Bărbatul Berbec

 

Anomalia

 

Deşi această legătură este foarte incitantă şi stimulantă pentru Berbec, se poate ca el să nu simtă de la bun început acea atracţie fizică imediată care dă de obicei naştere legăturilor sale cu alte femei. Şi totuşi, există aici o afecţiune reală şi neobişnuită. El are un simţ al umorului foarte redus când vine vorba de subiectul cel mai arzător – el însuşi –, însă ea îl va ajuta să devină capabil să râdă de propria persoană. Femeia Vărsător stăpâneşte casa a 11-a a Berbecului, aceea a prietenilor, a grupurilor şi a organizaţiilor. Într-adevăr, ea îl ajută să iasă în lume, deschinzându-l către o sferă mai largă de oameni, atât din punct de vedere social, cât şi în alte moduri. Casa a 11-a corespunde de asemenea speranţelor şi visurilor, iar această femeie entuziastă îl împinge pe Berbec să-şi îndeplinească tot ce a visat vreodată. Corespondentul feminin al Vărsătorului în mitologie este Hebe, zeiţa tinereţii, care oferă ambrozia, sursa nemuririi zeilor.

 

În acelaşi mod, femeia Vărsător îl ajută pe Berbec să-şi redobândească spiritul de copil, menţinându-se viu în amintirea celorlalţi şi scriindu-şi el însuşi în piatră epitaful pentru posteritate. La rândul său nativul Berbec guvernează casa a 3-a a nativei Vărsător, aceea a orientării intelectuale, a exprimării de sine şi a relaţiilor de rudenie, fapt care explică acele sentimente atât de cunoscute ce se aseamănă într-adevăr cu afecţiunea familială. El are tendinţa de a-i puncta în ce privinţe este prea severă cu ea însăşi, ajutând-o să treacă peste un sentiment de nepotrivire pe care-l are. Această influenţă fraternă nu trebuie să fie subestimată. Într-adevăr, legătura îi împinge pe amândoi să renunţe la anumite comportamente care îi împiedică să fie total fericiţi, sudându-se între ei o legătură emoţională mai strânsă decât au, în general, cu ceilalţi. Este posibil ca el să fie din cale afară de conştient că aici a fost distribuit în rolul eroului, spre a o salva din uitare, în ce priveşte relaţiile amoroase. Acesteia nu îi este foarte uşor să intre într-un cuplu, deoarece adesea este mult prea excentrică pentru majoritatea bărbaţilor. Însă, dacă cei doi se hotărăsc să înceapă o relaţie, ea va beneficia astfel de o doză masivă de realism tip Berbec, în timp ce el va ajunge să-şi deschidă ochii către noi şi noi experienţe, oameni şi idei.

 

Femeia Varsator + Bărbatul Taur

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii varsator cu barbatul taur

 

Femeia Varsator + Bărbatul Gemeni

 

Doi petrecăreţi

 

Nativa Vărsător este, în general, atrasă de tip mai nonconformişti, din care cauză ajunge de multe ori să dea peste adevăraţi pierde-vară. El este o persoană cu o inteligenţă activă: în stilul său nevinovat, lui îi place să tragă pe sfoară sistemul sau chiar întreaga societate convenţională, fiind însă arareori un mizantrop. Chiar dacă este nomad rătăcitor, va avea totuşi un cont solid în bancă. El se mândreşte că o poate întreţine pe această femeie, chiar dacă ea este cea care trage după sine o avere. Deşi o fiinţă care îşi respectă obiceiurile în multe privinţe, nativului Gemeni îi place totuşi să încerce lucruri noi - restaurante, locuri de vacanţă, sporturi şi aşa mai departe. Ea va fi mereu alături de el, fiind deschisă prin natura ei, chiar dacă nu are neapărat înzestrările necesare (poate fi destul de stângace). Femeia Vărsător stăpâneşte casa a 9-a a bărbatului Gemeni, adică aceea a aspiraţiilor, în special a celor aferente expunerii culturale, călătoriilor şi altor modalităţi de dezvoltare intelectuală prin intermediul experienţei. Ea îl ajută să se ridice deasupra obiceiurilor sale zilnice, deschizându-i mintea către diverse influenţe şi ajutându-l în acelaşi timp să-şi comute centrul de interes dincolo de poarta casei, a familiei şi a cercului său monoton de prieteni.

 

Casa a 9-a are şi o oarecare dimensiune şamanică, iar Vărsătoarea cea capricioasă îl va susţine pe nativul nostru în special în căutările sale spirituale sau intelectuale cele mai exagerate. El este înzestrat cu forţa gândirii pozitive, adesea neexplorată, iar ea îl ajută să o valorifice. Pe de altă parte, nativul Gemeni guvernează casa a 5-a a nativei Vărsător, aceea a creativităţii, a distracţiei şi a aventurilor romantice. Pentru ea, această relaţie este ca şi când s-ar fi îndrăgostit pentru prima oară, senzaţie pe care o simte aici perpetuată la nesfârşit. Astfel, dobândeşte un sentiment profund al aventurii, chiar şi atunci când se bucură de micile plăceri ale vieţii. Şi, deoarece respectiva casă astrologică guvernează creativitatea efectivă şi metaforică, Vărsătoarea - care dintre toate femeile nu are un instinct matern prea dezvoltat - se simte de-a dreptul fertilă, dorindu-şi să se reproducă, sau îşi canalizează această atitudine căutând să insufle viaţă creaţiilor sale artistice, pe care le vede ca pe copiii săi de suflet. In cazul în care relaţia dintre ei se va încheia, ea va fi complet distrusă.

 

Femeia Varsator + Bărbatul Rac

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii varsator si barbatul rac

 

Femeia Varsator + Bărbatul Leu

 

O culme relaţională

 

Chiar şi celei mai căutate frumuseţi vărsătoriene îi va fi destul de dificil să îl convingă pe acest bărbat atât de popular că în copilărie era o tocilară sau răţuşca cea urâtă care s-a transformat apoi într-o lebădă, acesta fiind motivul pentru care ea are acest aer fermecător şi dezarmant de persoană simplă. El la fel ca stăpânitorul său, Soarele, a fost, în general, în centrul atenţiei mereu şi s-ar putea chiar să încerce să lupte cu sentimentul pe care îl are acum că zilele sale de glorie dispar rapid. Femeia Vărsător şi bărbatul Leu, fiind sectoare opuse pe centrul astrologic îşi influenţează reciproc casa a 7-a, aceea a celorlalţi, a non-sinelui. În termeni simpli, putem spunecă aceştia doi au personalităţi opuse sau contrastante.Modul în care experimentează aproape totul –viaţa de familie, educaţia, interesele, secretele – fiind aparent disparat, şi totuşi, ei par să se întâlnească, aşa cum se întâmplă cu semnele astrologice opuse, în centru.

 

De asemenea, casa a 7-a mai este asociată cu personalitatea. Văzută ca fiind separată de sinele pur, care este asociată cu casa 1, aceasta se referă la caracteristicile pe care le adoptă şi/sau le dezvoltă oamenii în cursul vieţii ca modalitate de a face faţă circumstanţelor. Vărsătoarea are tendinţa de a se comporta ca un fel de şef de bandă, chiar dacă mai fără tragere de inimă, în timp ce Leul îşi protejează cu înfocare viaţa intimă şi liniştea interioară. Cei doi au acest sentiment reciproc de-a fi capabili să empatizeze cu noile experienţe cu care se confruntă celălalt, simţind ca şi cum ei au fost deja acolo. Aceşti nativi sunt dispuşi să îşi ofere foarte multă susţinere. în orice caz, ei devin atât de prinşi în această legătură, încât pot chiar să dispară din câmpul vizual al prietenilor sau chiar al familiei. Unul dintre motivele pentru care se izolează tot mai mult este dorinţa lor de procreare prolifică. în mod paradoxal, deşi sunt atât de iubitori unul cu celălalt, par totuşi să investească mai puţine emoţii în ceea ce ei etichetează drept persoane exterioare, care ajung să se simtă pur şi simplu lăsate pe dinafară. Astfel, le par celorlalţi drept încrezuţi şi plini de sine, însă nici unul nu prea se sinchiseşte de aceasta.

 

Femeia Varsator + Bărbatul Fecioara

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii varsator si barbatul fecioara

 

Femeia Varsator + Barbatul Balanţă

 

Juriul

 

Bărbatul Balanţă stăpâneşte casa a 9-a a femeii Vărsător, aceea a intelectului superior, a educaţiei, a sistemelor de crezuri şi a modalităţilor concrete de expansiune a universului personal. Ea este extrem de conştientă că această relaţie i-ar putea oferi şansa de a creşte şi de a se transforma din punct de vedere intelectual şi creativ. Casa a 9-a mai este asociată şi cu ideea de exotic. Fiind caracteristică nativilor care sunt străini unii de ceilalţi într-un mod sau altul. În cadrul acestui cuplu ea nu va avea parte de o relaţie clasică şi în niciun caz nu va fi necesar să se conformeze unui rol social sau sexual bine stabilit. Domnişoara Vărsător simte că relaţia dintre ei corespunde foarte mult aspiraţiilor sale însă nu din punctul de vedere al mijloacelor financiare sau al statutului social, ci mai degrabă dintr-o perspectivă mai filosofica, susţinând-o în căutările ei pentru descoperirea adevăratului scop al vieţii.

 

La rândul ei, femeia Vărsător stăpâneşte casa a 5-a a bărbatului Balanţă, casă cosmică a plăcerilor, inclusiv aventurile romantice, creativitatea, copiii, socializarea şi alte asemenea surse de bucurie. în primul şi în primul rând, el o vede ca pe o eternă copilită, iar ea este hotărâtă să-şi păstreze vie această atitudine jucăuşă întreaga viaţă, abordând toate relaţiile cu ceilalţi din această perspectivă inocentă. Nativa Vărsător nu aduce cu sine povara suferinţelor trecute; alături de ea, el va simţi că, până şi atunci când fac cele mai obraznice lucruri în pat, sunt tot ca nişte copii care îşi explorează unul altuia trupul pentru prima oară. El şi-ar dori chiar să aibă urmaşi cu această domnişoară. În general, nativul nostru se fereşte să aibă o viaţă aşa-zis serioasă, iar ea îl susţine în această privinţă. În plus, chiar îi subliniază ce important este să îţi trăieşti viaţa într-o asemenea manieră. Casa a 5-a mai este de asemenea asociată cu iubirea pe care o oferim, spre deosebire de casa opusă - a 11-a -, aceea a iubirii pe care o primim. Pentru bărbatul Balanţă, singurul simbol neînsufleţit al astrologiei, iubirea tinde să fie ceva conceptual. În această relaţie însă, el va trăi acest sentiment la modul acut, simţind nevoia să i se abandoneze cu toată fiinţa lui.

 

Femeia Varsator + Barbatul Scorpion

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii varsator si barbatul scorpion

 

Femeia Varsator + Bărbatul Săgetător

 

Incubatorul

 

Săgetătorul este tot mai tot mai topid după ea cu fiecare zi ce trece, şi de ce n-ar fi? Ea întruchipează practic fiecare gând al său, fiecare dorinţă, filosofie ori capriciu. Ar fi o exagerare în sens negativ, să spunem că îi amplifică egoul; de fapt, ea îl provoacă pe Centaur să meargă tot mai departe, în special în ce priveşte exprimarea de sine indicându-i privinţele în care se odihneşte leneş pe laurii victoriei. Femeia Vărsător, stăpâneşte casa a 3-a a Săgetătorului, casă cosmică a educaţiei primare, a comunicării şi a intelectului. Într-adevăr el o priveşte exact asa cum şi-ar privi un elev profesoara preferată, o profesoară neconvenţională şi care nu respectă regulile deschizându-i ochii şi mintea către percepţii până atunci neaccesate. El este ca un mic geniu cu nevoi speciale care manifestă un soi de tulburare de atenţie, stagnând într-un cadru banal. Alături de ea însă se transformă din plin, influenţat tot mai mult de modul ei necondiţionat de a iubi şi chiar de concepţia ei neobişnuită asupra relaţiilor.

 

Astfel, devine tot mai încrezător şi îşi manifestă abilităţile din ce în ce mai prolific, reuşind să îşi articuleze ideile acelea măreţe care îi aleargă prin cap. Ea îi oferă practic spaţiul mental necesar pentru a face aceasta. Săgetătorul stăpâneşte casa a 11-a a nativei Vărsător, casă a evoluţiei personale şi universale, a speranţelor şi a dorinţelor, precum şi a altor atribute asociate viitorului. Al 11-lea semn al zodiacului, Vărsătorul, corespunde în mod firesc acestei case; prin urmare, relaţia lor de iubire are un efect amplificat asupra ei, din punctul de vedere al orizontului de cuprindere. Tot aşa cum ea îi creează un mediu liber de orice fel de judecată, în care el să se poată dezvolta din punct de vedere intelectual, optimismul lui înnăscut, în sensul propriu al cuvântului, o inspiră să urmeze în viaţă mai multe căi simultan, implicându-se total în orice întreprinde. Prin această legătură, ea va ieşi din anumite tipare autoimpuse, ajungând să se dezvolte în special din punct de vedere social, comunicând mai mult cu oamenii, chiar de la suflet la suflet, şi ajungând astfel până la inima lui.

 

Femeia Varsator + Bărbatul Capricorn

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii varsator si barbatul capricorn

 

Femeia Varsator + Bărbatul Vărsător

 

O pereche umanitară

 

La fel ca două nave spaţiale călătorind prin cosmos, nativii născuţi sub semnul Vărsătorului – semn asociat descoperirilor ştiinţifice şi mişcării New Age - sunt arareori meniţi să ajungă împreună. Ea este un spirit mereu liber, manifestând cu uşurinţă iubirea şi prietenia peste tot în jur, cu toate că ceilalţi ar putea considera că este dificil să se implice mai profund din punct de vedere emoţional. Unii bărbaţi afirmă chiar că nu obişnuieşte să-şi manifeste sentimentele în mod vizibil. Totuşi ea este prezentă cu toată fiinţa în relaţiile sale chiar dacă la un mod mai impasibil, reprezentând practic întruchipare a ideii că este posibil să iubim fără a fi în acelaşi timp excesiv de ataşaţi. Pe de altă parte, nativul Vărsător, cu toate că el este chiar şi mai distant decât ea, pierdut fiind în ideile sale, îşi doreşte o parteneră care să i se dăruiască trup, minte şi suflet.

 

Cuplurile de acelaşi semn îşi activează reciproc casa 1, aceea a sinelui şi a modului în care fiinţa răspunde la stimulii exteriori şi la ceilalţi oameni. Dacă ea va intra într-o relaţie cu el, acesta o va face conştientă sau chiar o va atenţiona că se dispersează în prea multe direcţii, prea multe relaţii, nefiind suficient de implicată în legătura lor. Pe de altă parte, şi el va trebui să se confrunte cu faptul că are o nevoie excesivă de atenţie şi îngrijire din partea partenerei sale, care s-ar putea chiar să se simtă prizonieră din punct de vedere emoţional. El se află mereu în căutarea unui scop vizionar, pretinzându-i iubitei sale să se alăture cauzei lui, chiar dacă aceasta ar însemna să îşi sacrifice propriul scop în viaţă. Femeia Vărsător nu va fi în nici un caz de acord cu aşa ceva, căci ea este propria stăpână şi are de la partenerul său pretenţii opuse faţă de cele ale nativului Vărsător. Are nevoie de cineva care să îi ofere libertate de acţiune din belşug, fapt care pentru ea reprezintă o dovadă de încredere. El este eternul Galahad aflat în misiune, însă amestecând legendele, dacă vreţi, ea trebuie „să rămână Galadriel", adică să îşi păstreze stăpânirea de sine. în mod ironic, acesta este singurul mod în care se poate dărui cu totul unui partener.

 

Femeia Varsator + Bărbatul Pesti

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii varsator si barbatul pesti

...

Horoscop compatibilitati barbatul Varsator cu celelalte zodii

Bărbatul Varsator + Femeia Berbec

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul varsator si femeia berbec

 

Bărbatul Varsator + Femeia Taur

 

Un cuplu cu o misiune

 

Văzând cât de rapid şi de imperios se mişcă lucrurile între ei, am putea cădea pe gânduri. Exista un anumit soi de incitaţie, un fior electric din care se alimentează amândoi, un anumit simţ imperios, reliefat de o urmă de anxietate. Dezvoltarea personală sau chiar redefinirea totală a femeii Taur este motivaţia principală a relaţiei, aceasta cedându-i controlul Vărsătorului, care, trebuie să o spunem, reuşeşte într-adevăr să accelereze evoluţia acestei femei. El, la rândul lui, îi va cere în schimb o devoţiune neţărmurită sau chiar servitute eternă. Femeia stăpâneşte casa a 4-a a Vărsătorului, aceea a finalităţilor şi a căminului pe care ni-l creăm, desprinzându-ne de trecutul nostru şi de educaţia din copilărie. Vărsătorul vede în nativa Taur ocazia de a începe o viaţă nouă, în baza proiectelor sale utopice, divorţând astfel cu totul de orice eşecuri din trecut.

 

Bineînţeles, el se aşteaptă ca aceasta să „îşi ia rămas-bun în totalitate” şi de la propria viaţă, fapt care ar elibera-o pentru a se implica mai profund în relaţia cu el. La rândul său, Vărsătorul stăpâneşte casa a 10-a a femeii Taur, aceea a măiestriei, a statutului şi a imaginii publice. Ea bănuieşte în mod instinctiv că prin intermediul acestei relaţii poate atinge anumite scopuri care să-i aducă notorietate, şi pe parcursul acestui proces îl va recunoaşte pe Vărsător drept maestrul său, din punct de vedere spiritual sau într-un alt mod. Foarte adesea, calităţile potenţiale pe care le întrezăreşte în această nativă binevoitoare, ca din întâmplare, îi completeză chiar propriile talente. Cu alte cuvinte, el s-ar putea să o coteze pe locul al doilea, în calitate de coechipier al său. Şi, în mod nesurprinzător, femeia Taur tinde să-l eclipseze pe Vărsător, atunci când începe să se întrevadă şi steaua ei norocoasă. Chiar dacă nu muncesc împreună, ea îl va depăşi din punct de vedere social sau în cercul lor de prieteni, unde probabil va fi cea preferată, fapt care îi poate trezi acestuia un anumit sentiment împreună cu ideea amăgitoare că el a creat-o şi tot o poate distruge. Însă, până atunci, ea îşi va fi făcut deja planuri pe cont propriu.

 

Bărbatul Varsator + Femeia Gemeni

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul varsator si femeia gemeni

 

Bărbatul Varsator + Femeia Rac

 

Refugiul din faţa lumii

 

Femeia Rac îşi va da seama că acest nativ cu ochii mari şi glas domol, aparent rezervat, are adesea anumite aspecte bizare. El simte, în general, că nu se încadrează în mediu în pofida aspectului său fizic de invidiat. Guvernatorul semnului, Uranus, semnifică diversitatatea şi într-adevăr Vărsătorul ajunge să îşi eticheteze propriile gânduri şi sentimente ca fiind diferite de normă – el trăieşte printre noi, arătând ca şi ceilalţi oameni, însă se simte ca şi cum nu ar fi de pe această planetă -, un extraterestru căruia îi este dificil să comunice cu celelalte specii. Atunci când se pune problema unei relaţii, el îşi doreşte o parteneră empatică, cu care să aibă o legătură nepusă în cuvinte şi care să îi ofere suficient spaţiu pentru a-şi urma hobby-urile şi scopurile individuale. O femeie Rac puternică reprezintă partenera perfectă pentru el căci are o personalitate opusă lui.

 

Astfel, împreună aceştia doi pot trăi o viaţă completă. Însă o copilă a lumii care este un dezastru din punct de vedere emoţional se va trezi practic că profită de ea în această relaţie şi chiar o face să simtă că, dintre ei doi, ea este „cea nebună". De fapt, domnişoara noastră s-ar putea să pună ochii pe acest bărbat numai pentru că este distant, ea nefiind obişnuită să stabilească legături emoţionale cu partenerii ei. Este posibil să ajungă chiar să perpetueze respectiva problemă, la modul extrem. Vărsătorul se poate folosi de ea ca de un fel de îngrijitoare, ţinând-o ostatică din punct de vedere emoţional şi sugerând că doar îşi imaginează anumite lucruri, atunci când apar diverse conflicte inevitabile. El nu este genul care să se certe cu ea, mai degrabă i-ar sugera să meargă la medicul psihiatru, care să-i prescrie o reţetă pentru starea ei instabilă. Nativul Vărsător guvernează casa a 8-a a nativei Rac, aceea a transformărilor mentale şi inconştiente. într-adevăr, prin simpla sa prezenţă în viaţa ei, el aduce la lumină o nevoie de a scoate la iveală cauzele psihologice esenţiale care stau la baza faimoaselor ei schimbări de dispoziţie pe care el va învăţa să le manipuleze în scopuri personale.

 

Bărbatul Varsator + Femeia Leu

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul varsator si femeia leu

 

Bărbatul Varsator + Femeia Fecioară

 

Serviciul

 

Vărsătorul stăpâneşte casa a 6-a a nativei Fecioară, casă cosmică a obiceiurilor, alături de alte atribute cum ar fi munca, uneltele şi armele, toate încadrându-se în categoria serviciilor. Chiar şi atunci când cineva se alătură forţelor armate, de exemplu care sunt şi ele asociate acestei case, spunem despre acea persoană că este „în serviciul militar". Relativ la aspectele guvernate de această casă a 6-a, obiceiurile unei persoane sunt extrem de importante, pentru că acestea o pregătesc şi perfecţionează o persoană pentru a fi demnă de ceva anume. Serviciul religios pregăteşte o persoană pentru comuniunea cu o divinitate, de exemplu o dietă adecvată şi diversele exerciţii fizice ne pregătesc în eventualitatea unei posibile boli sau răni, pe care astfel le vom depăşi mai uşor. Pentru Fecioară, relaţia sa întimă cu Vărsătorul ia forma acestei dinamici. Ea simte că trebuie să se conformeze unui anumit program pentru a fi promovată de la statutul de aventură la relaţie permanentă.

 

Adesea i se indică exact ce rigori trebuie să respecte, Vărsătorul oferindu-i chiar o listă cu acestea, deşi cel mai probabil o va instrui prin atitudinea aprobatoare sau dezaprobatoare pe care o manifestă faţă de ea, ca şi cum ar fi un terapeut comportamental, nu un iubit plin de adoraţie. Majoritatea astrologilor afirmă că Fecioara reprezintă ordinea, şi Vărsătorul reprezintă haosul, însă noi considerăm că este chiar invers. Vărsătorul este un semn fix, de aer, pentru care ideile şi opiniile reprezintă fapte şi adevăruri palpabile, acesta considerându-şi propriile gânduri ca fiind evidente de la sine, în timp ce Fecioara, semn mutabil, de pământ, în continuă schimbare, este prin natura sa complet necategorică, în perpetuă modificare. Fecioara stăpâneşte casa a 8-a a Vărsătorului, casă cosmică a misterelor, printre care se numără sexualitatea, moartea şi inconştientul, toate reprezentând posibilităţi de transformare şi reînnoire. El nu caută misterul, ci îşi doreşte răspunsuri şi explicaţii concrete, acesta fiind motivul pentru care atât de mulţi nativi ai semnului devin oameni de ştiinţă sau adepţi religioşi fervenţi, fiind în orice caz extrem de fideli propriilor convingeri. El se aşteaptă de la iubita sa să îşi răspundă singură la întrebările care o frământă, nu să i le prezinte lui spre rezolvare.

 

Bărbatul Varsator + Femeia Balanta

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul varsator si femeia balanta

 

Bărbatul Varsator + Femeia Scorpion

 

Acoladă deschisă

 

Acest magician al zodiacului, cântând din fluierul său de poveste, atrage adepţi nenumăraţi, femei care vor venera până şi pământul pe care calcă, poate chiar într-un mod exagerat. Bineînţeles, este dificil să nu iei în seamă atitudinea celor din jur faţă de tine – mai ales dacă este vorba despre o asemenea devoţiune – şi sa nu-ţi doreşti te foloseşti de ea în avantajulpersonal însă el se plictiseşte destul de repede, în special pentru că simte că femeile nu ajung niciodată să îl vadă aşa cum sunt este în realitate. Ele sunt fascinate numai de idealul (sau idealurile pe care le promovează, la un mod extrem de evident de altfel ascunzând însă ceea se află în străfundurile fiinţei lui. Femeia Scorpion nu este genul discipolei sau al adeptei, ea nefiind în nici un caz tentată să venereze bărbaţii. Într-o încăpere aglomerată, ea se va remarca prin faptul că pare o persoană cu substanţă, care întruchipează o anumită complexitate emoţională asemănătoare cu cea pe care Vărsătorul o ascunde de ochii lumii.

 

O eternă enigmă, în timp ce el pare să fie foarte diferit de majoritatea celor care văd la el doar manifestarea de suprafaţă. Într-adevăr, bărbatul Vărsător de-abia poate să surprindă mecanismul de funcţionare a propriului psihic. Acest lucru se manifestă prin faptul că gândurile şi comportamentul lui ies la suprafaţă aproape fără ca el să îşi dea măcar seama. Femeia Scorpion stăpâneşte casa a 10-a a Vărsătorului, casă cosmică a statutului social şi a unui anumit gen de măiestrie, demnă de admiraţia celorlalţi. El descoperă astfel că ea este stăpâna propriilor gânduri şi a propriului destin. Domnişoara noastră nu caută un guru în persoana unui bărbat, fiind mai degrabă dornică să îi sondeze mentalul sau chiar inconştientul, fapt pentru care el se bucură din toată inima, sperând ca măcar ea să îşi dea seama ce se petrece acolo. La rândul său, Vărsătorul guvernează casa a 4-a a nativei Scorpion, casă a finalităţii şi a creaţiei, a căminului de unde venim şi pe care ni-1 construim noi înşine, tranziţia dintre acestea luând adesea forma unei recuperări. Astfel, ea vede în el ceva diferit faţă de standardul pe care îl urmărea de obicei în iubire şi în acelaşi timp ocazia unui nou început în viaţă. Nativa Scorpion simte instinctiv că acest bărbat este chiar viitorul ei şi, alături de intuiţiile de geniu pe care le manifestă, ideea în sine o atrage la culme.

 

Bărbatul Varsator + Femeia Sagetator

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul varsator si femeia sagetator

 

Bărbatul Varsator + Femeia Capricorn

 

O pereche cu priză

 

Domnişoara guvernată de Saturn ştie foarte bine cât trebuie să se menţină într-o anumită zonă de confort. Cu toate că o incită foarte mult dorinţa lui constantă de nou, arareori se poate conforma programului său. În privinţa atracţiei dintre ei sau a lipsei acesteia, putem menţiona că, până şi atunci când arată ca un top model, Vărsătorul se îmbracă de-a dreptul pestriţ conform părerii domnişoarei Capricorn, ceea ce îi inspiră o uşoară reacţie de respingere. De asemenea, ea se gândeşte probabil cum se face că el are acelaşi efect asupra ei şi cu privirea la chestiuni mai profunde. Bărbatul Vărsător stăpâneşte casa a 2-a a femeii Capricorn, casă cosmică a substanţei, a proprietăţii, a banilor şi a valorilor. El, acest nativ care nu suportă să fie singur, manifestă o detaşare remarcabilă faţă de bunurile materiale, deşi este, în general, un colecţionar avid în anumite domenii.

 

Oricum, mulţi Vărsători îşi trăiesc viaţa în grup având mereu uşa deschisă pentru prieteni şi cunoştinţe sau chiar locuind în comun cu ei (ori punând în practică respectiva dorinţă prin faptul că activează în cadrul unui colectiv). Ea este în foarte multe privinţe opusul său şi chiar îşi protejeazăsolitudinea. În general, în tinereţe a trebuit să se îngrijească permanent de ceilalţi, iar acum se simte foarte bine pe cont propriu şi nu i se pare foarte important să îşi împartă viaţa şi lucrurile cu alţii. Ea nu este o fiinţă lacomă, însă îi plac lucrurile frumoase şi caută să le păstreze. El o face să îşi revizuiască părerile despre valoarea materială şi intrând într-o relaţie cu el, s-ar putea să se simtă uşor superficială şi excesiv de atrasă de valorile lumeşti. La rândul ei, femeia Capricorn stăpâneşte casa a 12-a a bărbatului Vărsător, casă non-materială a susţinerii spirituale şi a sacrificiului de sine. Prin urmare, el va trebui să se analizeze pe sine, pentru a vedea de unde această nevoie de a fi venerat, de a avea discipoli, ca modalitate de exprimare a egoului, fiind şi el într-o oarecare măsură dispus să adopte aceeaşi atitudine fanatică de zelot.

 

Bărbatul Varsator + Femeia Varsator

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul varsator si femeia varsator

 

Bărbatul Varsator + Femeia Peşti

 

Un remediu extraordinar

 

Ceilalţi s-ar putea să se îngrijoreze că femeia Peşti îi oferă Vărsătorului prea multă atenţie, însă îşi vor da seama că, focalizându-se astfel asupra lui, ea atinge astfel un anumit gen de stabilitate. Femeia Peşti activează casa a 2-a a bărbatului Vărsător, casă cosmică a substanţei precum şi a valorii reale sau metaforice. Şi, într-adevăr s-ar putea ca el să se manifeste extrem de posesiv faţă de această domnişoară. Încă de la început, cei doi îşi vor abandona orice relaţie cu alţi oameni, pentru a-şi petrece tot timpul împreună. Ea îi insuflă convingerea că trebuie să se exprime, convingere în lipsa căreia el trăieşte mult prea mult în mintea lui, convins că este cel mai bun scriitor din lume sau chiar un muzician extraordinar, chiar dacă nu a scris niciodată nimic şi nici nu a atins niciodată coarda unui instrument muzical. Motto semnului său este: „Eu ştiu." Şi de multe ori această convingere este suficientă. Ea, pe de altă parte, este o femeie practică care îl provoacă să pună în aplicare tot ce ştie pentru atingerea ţelului urmărit.

 

Adesea, cei 2 muncesc în acelaşi domeniu, şi prin faptul că îl încurajează să fie tot mai prolific, şi ea se focalizează în aceeaşi direcţie. Cu toate că este o femeie înzestrată cu o înţelepciune înnăscută, s-ar putea totuşi ca şi ei să îi scape aspectul practic al vieţii, dacă nu are alături pe cineva care să o înveţe. Bărbatul Vărsător stăpâneşte casa a 12-a a femeii Peşti, casă non-materială a experienţei ascunse. Astfel, cei doi vor păstra (chiar şi faţă de ei înşişi) secretul cu privire la faptul că el reprezintă sursa succesului ei, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Prin faptul că se focalizează asupra lui, învăţându-l, ea îi conferă forţa necesară pentru a se avânta pe cele mai înalte culmi. Cei doi sunt destul de retraşi din punct de vedere social, risipindu-şi arareori energia cu mondenităţi fără rost, însă sunt în acelaşi timp filantropi cărora nu le place să facă prea mult tam-tam cu privire la acţiunile lor de caritate în favoarea celor mai puţin privilegiaţi. Casa a 12-a mai este de asemenea asociată activităţilor din spatele scenei şi celor neglijaţi de societate. Cu toate că într-o altă combinaţie fiecare este destul de materialist, împreună nu sunt deloc aşa - probabil ca mărturie a faptului că legătura lor este atât de îndestulătoare, încât nu mai au nevoie de altceva.

 

Compatibilitati realizate de Stella Starsky si Quinn Cox. Le puteti gasi mai pe larg in cartea "Cupluri zodiacale".

 

carti

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac 2018
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

  • Astrologia inseamna autocunoastere

  • zodiac 2018