Sustine-ne!..

Compatibilitate Taur

 

compatibilitate Taur

 

Alege de aici:

... ...

Horoscop compatibilitati femeia Taur cu celelalte zodii

Femeia Taur + Bărbatul Berbec

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii taur si barbatul berbec

 

Femeia Taur + Bărbatul Taur

 

Front comun

 

Taurii sunt stăpâniţi de Venus, reprezentând Principiul Feminin al zodiacului. Ei sunt cei mai subiectivi dintre oameni, mai degrabă obtuzi decât devianţi, abordând viaţa dintr-o perspectivă centrifugă, ca şi cum ochii tuturor ar fi aţintiţi asupra lor. Nu-i observă prea mult pe ceilalţi decât din punctul de vedere al modului în care cred că sunt percepuţi de aceştia, ceea ce o face pe această pereche cea mai narcisistă dintre toate. Personajele noastre îşi activează reciproc casa 1, aceea a sinelui şi a modului în care fiinţa răspunde la stimulii exteriori. De fapt, amândoi Taurii sunt extrem de conservatori în această relaţie, nereuşind să-şi exprime punctul de vedere unul faţă de celalalt, fiecare simţind că de fiecare dată este greşit înţeles de celălalt sau, mai rău, că acesta nici nu ascultă sau că nici nu îl lasă să termine ce are de spus, înainte să se lanseze în propria-i tiradă oarbă. Comunicarea trebuie să fie abordată conştient în această relaţie. În orice caz, ea este cea care gestionează totul, căci tovarăşul său este în acest caz un fel de „lasă-ma să te las”.

 

El trăieşte într-un soi de visare continuă, întârziind foarte des sau chiar uitând cu totul de orice planuri din viaţa socială - deşi nu lipseşte niciodată de la o întâlnire de afaceri. Femeia Taur are nevoie să se simtă preţuită, sa fie cucerită, scoasă în oraş şi, de asemenea, trebuie să i se ofere câte un mic cadou clin când în când. Însă la genul acesta de lucruri, bărbatul Taur este cam dezastru. El îi oferă sprijin material partenerei sale în alte mo­duri - achiziţionând antichităţi şic, mobilă confortabilă şi accesorii moderne, adică lucruri de bază în ochii lui -şi căutând cu entuziasm ieşirile la iarbă verde, mai mult decât orice escapadă romantică. Femeia Taur însă îşi doreşte să fie văzută şi admirată, astfel că îl va târî după sine pe acest nativ fără tragere de inimă, ducându-l la restaurante faimoase sau căutând să îl implice în acţiuni de caritate, care să le permită măcar un dram de ascensiune socială. Punctul lor comun este capacitatea de a se relaxa, soluţia lor pentru a nu lăsa niciodată forţele din exterior să îi stresese. În adâncul sufletului, amândoi sunt ca nişte copii şi viaţa lor împreună este caracterizată de o naivitate fermecătoare.

 

Femeia Taur + Bărbatul Gemeni

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii taur si barbatul gemeni

 

Femeia Taur + Bărbatul Rac

 

Pachetul complet

 

El nu numai că o consideră a fi o bucăţică delicioasă, dar în acelaşi timp simte că increderea ei firească şi în el şi în capacităţile sale îi oferă susţinerea pe care şi-o doreşte. Ea este suficient de ambiţioasă pentru amândoi, împingându-l să dea tot ce e mai bun în el şi să-şi valorifice calităţile deosebite. Femeia Taur stăpâneşte casa a 11-a a bărbatului Rac aceea a gândirii inovatoare şi a experienţei cu adevărat progresiste şi revoluţionare, iar această relaţie are drept efect propulsarea lui tot mai sus pe scena vieţii. Ea îl priveşte cu multă consideraţie şi i-ar placea ca şi ceilalţi să-l privească la fel. La rândul lui, nativul Rac activează casa a 3-a a nativei Taur, cea a relaţiilor şi a experienţelor intime. Aceasta subliniază o nevoie de a cultiva un sentiment puternic al comunităţii, care s-ar putea să lipsească din viaţa ei. Domnişoara noastră le priveşte destul de dispreţuitor pe celelalte femei, despre care îi place să creadă că sunt geloase pe ea. Însă el o împinge să se implice în diverse acţiuni colective sau chiar să frecventeze anumite cursuri, care să îi amplifice talentele latente şi să o ajute să-şi dezvolte nivelul educaţional, dezvoltându-i, în acelaşi timp, un sentiment de solidaritate cu ceilalţi.

 

Toate acestea dau naştere unui stil de viaţă mai degrabă convenţional, cu el la cârmă şi cu ea în poziţia din spate, având grijă de casa. El o consideră ca pe un soi de trofeu, ceea ce pe ea o bucură foarte mult. Ea face tot ce-i stă în putere pentru a menţine vie această imagine şi, chiar şi atunci când au copii, iubirea lor, unul faţă de celalalt eclipsează orice manifestare a afecţiunii părinteşti. El se mândreşte că-i oferă confortul material pe care şi-l doreşte şi, chiar dacă ea e cea care aduce bani în casă, îl va „lăsa” să cheltuiască cu nemiluita pentru ea, drept dovadă a afecţiunii pe care i-o poartă. S-ar putea ca la începutul relaţiei lor ea să fie cea care plăteşte facturile, până în momentul în care el reuşeşte să-şi pună în mişcare scopurile sale măreţe. Din păcate s-ar putea ca ea să nu-l lase niciodată să uite cât l-a ajutat. Această nativă are o mare capacitate de a dărui, nu însă şi de a ierta, un neajuns pe care şi-l poate depăşi chiar prin intermediul relaţiei lor.

 

Femeia Taur + Bărbatul Leu

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii taur si barbatul leu

 

Femeia Taur + Bărbatul Fecioara

 

Procura

 

După ce starea iniţiala de incitare se diminuează, în urma mai multor episoade de explorare sexuală, femeia Taur şi bărbatul Fecioară vor ajunge să vadă dincolo de scuturile defensive pe care amândoi le poartă. El este o fiinţă rănită din punct de vedere emoţional, care îşi pune masca unui cinism rebel ca pe un soi de mecanism de apărare. La rândul ei, ea este un suflet nesigur, care se foloseşte de micile tertipuri feminine, făcând chiar pe nebunatica pentru a atrage atenţia bărbaţilor sau pentru a atinge o poziţie socială mai înaltă prin intermediul diverselor asocieri. Amândoi sunt de fapt sarea pământului, mai mult decât lasă să se întrevadă.Astfel, în cazul în care relaţia dintre ei va înflori, vor deveni tot mai plini viaţă, lăsând în urma lor orice trecut problematic. Bărbatul Fecioară stăpâneşte casa a 9-a a femeii Taur, aceea a imaginaţiei, a intelectului superior şi a viziunilor de tot felul, iar prin intermediul legăturii dintre ei, ea se simte încurajată să păşească în lumea gândurilor măreţe şi a ideilor progresiste. El este un fel de Pygmalion misogin care îşi asumă sarcina de a o educa, drept parte a transformării metafizice pe care este predispus să o realizeze. La rândul ei nativa Taur guvernează casa a 5-a a nativului Fecioară, aceea a aventurilor roman­tice, a creativităţii, a simţului artistic şi a căutării plăce­rilor.

 

Deşi iniţial s-ar putea ca el să o vadă ca pe o păpuşică petrecăreaţă, pe măsură ce timpul trece, va deveni tot mai puţin o sursă de amuzament, transformându-se într-o adevărată muză inspiratoare pentru el, fie aceasta direct sau indirect. ÎI împinge sa păşească pe acele căi în viaţă care îi aduc plăcere, ajutându-I să vadă faptul că bunurile materiale pe care şi Ie doreşte ar trebui să fie un efect secundar, şi nu un scop în sine. Astfel, el devine o fiinţă tot mai fericită, care nu mai vede necesitatea comportamentului său caustic, dându-şi seama că este vorba doar de proverbiala atitudine a celui care spune că „strugurii sunt acri”. Relaţia, lor reprezintă pentru fiecare dintre ei unadevărat proces de învăţare, amândoi fiind persoane care scapă greu de obiceiurile lor. Cu fiecare zi ce trece, ei beneficiază tot mai mult de pe urma legăturii lor, însă foarte adesea nici măcar nu îşi acordă şansa de a fi împreună. Probabil că fiecare îi aminteşte celuilalt de vremuri mai aventuroase, pe care ar prefera să le uite.

 

Femeia Taur + Barbatul Balanţă

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii taur si barbatul balanta

 

Femeia Taur + Barbatul Scorpion

 

Ispita

 

În anumite privinţe, femeia Taur şi bărbatul Scorpion vor rămâne toată viaţa lor doi străini unul pentru celălalt – fapt care, în mod ironic, susţine relaţia dintre ei. Ea este pentru el o eternă oază de puritate şi vitalitate, ceva ce necesită cu siguranţă un oarecare efort din partea ei. Nativa Taur este în mod instinctiv rezervată cu afectivitatea ei sau chiar cu aprobarea pe care o acordă în cadrul acestei relaţii, oferind-o doar sporadic şi inspirându-l astfel pe nativul nostru să descopere permanent noi şi noi modalităţi pentru a-i face pe plac. Astfel, el este manipulat de această domnişoară pe care o credea a fi fără de prihană. El îşi doreşte să o posede complet, însă va simţi întotdeauna că există o parte a fiinţei sale la care nu poate ajunge. Cu toate că ceea ce femeia Taur îşi doreşte cel mai mult de la un bărbat este devoţiunea sa de nestrămutată şi dovada vie a faptului că o preţuieşte foarte mult, această legătură se poate transforma practic într-o poveste cu tâlc: el este atât de atent cu ea, încât s-ar putea să se simtă tratată ca un bibelou, ca unobiect destinat plăcerii, ajungând într-un punct în care libertatea de mişcare îi este complet îngrădită. În mod conştient sau nu, s-ar putea ca el să încerce să ii ţină la distanţă prietenii şi chiar alte relaţii şi pot chiar să se mute împreună într-un loc îndepărtat de oraşui ei de baştină.

 

O va copleşi cu cadouri, excursii şi alte asemenea distracţii, care au într-adevăr efect, cel puţin o vreme. Aceste două semne îşi guvernează reciproc casa a 7-a, care pe roata cosmică este opusă casei 1, aceea a sinelui. Casa a 7-a este casa non-sinelui, a celuilalt şi de asemenea a căsătoriei care la origini era un contract stabilit în prealabil între doi străini. Relaţia lor îi atinge nativei noastre coarda sensibilă. Ea nu se poate abţine să nu îl vadă pe Scorpionul cel ursuz ca pe o fiinţă rănită şi singuratică - o dovadă vie a genului de manipulare subliminală pe care el o exercită asupra acestei domnişoare ce suferă de o miopie metaforică. Ei nu i se permite să îşi manifeste calităţile manageriale, nefiind lăsată să se implice pentru a-şi ajuta bărbatul în acţiunile sale lumeşti. Scorpionul, trebuie să deţină autonomie totală asupra carierei sale, cu care nici nu i-ar trece vreodată prin cap să o deranjeze pe iubirea vieţii sale.

 

Femeia Taur + Bărbatul Săgetător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii taur si barbatul sagetator

 

Femeia Taur + Bărbatul Capricorn

 

Avantajul diferenţelor

 

Indiferent cât de “evoluat” este bărbatul Capricorn el nu poate aborda o relaţie serioasă cu o femeie fără a-i analiza mai întâi potenţialul de mama al copiilor săi. Domnişoara Taur trece de obicei testul cu brio, fiind o persoană foarte cultivată şi în acelaşi timp veselă şi lipsită de griji. Ea este o creatură a naturii, rodnică şi care ştie ce vrea. Singurul semn fix de pământ – imaginaţi-va o grădină -, această nativă este întruparea unui mediu roditor, care susţine creşterea, în ceea ce priveşte multiplicarea extraselor de cont sau a familiei sale. Având grijă de căminul lor, ea îi oferă un sprijin sigur pe care să se bazeze pentru a atinge culmi tot mai înalte din punct de vedere profesional, social şi artistic. Femeia Taur stăpâneşte casa a 5-a a Capricornului, aceea a plăcerilor, a jocurilor pentru distracţie şi a celor de noroc, printre alte atribute. Ea este o adevărată muză pentru el, ocupându-se de aspectele practice ale vieţii lor de familie, astfel ca el să-şi poată urma cariera, care să le ofere în primul rând plăcere, şi, în al doilea rând cufere pline de bani. Ea îl va susţine în orice acţiune riscantă pe care şi-o asumă, astfel încât viaţa lui la locul de muncă să fie atât distractivă, cât şi avantajoasă. Domnişoara noastră se bucură foarte mult să-i susţină ideile, fără a-i solicita ulterior recunoştinţă eternă.

 

Bărbaţii Capricorn au în minte ţeluri înalte, însă pe cale se poticnesc, se impiedică sau cad, în mod inevitabil. Dar ea îl ajută să aterizeze lin, astfel încât să se poată ridica nevătămat spre a se apuca de escaladat Everestul său personal. La randul lui, Capricornul stăpâneşte casa a 9-a a nativei Taur, aceea a viziunii interioare, inspirând-o să caute o semnificaţie mai profundă a vieţii. El are un suflet profund şi o influenţează în mod instinctiv să privească dincolo de aparenţele neînsemnate care s-ar putea să o consume, pentru a reuşi să descopere astfel realităţi mai sublime, tot aşa cum ea îl ajută să trăiască în clipa prezentă, aici şi acum. Între ei se manifestă o legătură simbiotică, în care fiecare fiecare se hrăneşte cu resursele celuilalt.

 

Femeia Taur + Bărbatul Vărsător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii taur si barbatul varsator

 

Femeia Taur + Bărbatul Pesti

 

O minunăţie de cuplu

 

Toate relaţiile posibile între semnele zodiacului pot funcţiona - fiecare cuvânt avându-şi punctele tari şi punctele slabe. Acestea fiind spuse, putem afirma că relaţia de faţă se poate dovedi extenuantă pentru Femeia Taur, care nu este atât de rezistentă cum l-a facut poate să creadă pe nativul nostru. Bărbatul Peşti guvernează casa a 11-a a femeii Taur, aceea a experienţelor utopice şi viitoare, precum şi a speranţelor şi a dorinţelor, toate fiind, prin natura lor, intangibile. Şi totuşi, s-ar putea ca el să reprezinte pentru ea tot ce şi-a dorit vreodată de la un bărbat. Astfel că, cel mai adesea, femeia Taur se va convinge pe sine că relaţia se va schimba şi va deveni mai solidă, ea nefiind capabilă să transcendă nevoia semnului său fix de pământ de a avea parte de o experienţă tangibilă, şi de altfel nici nu este cazul. Bărbatul Peşti este prin însăşi natura sa distant. Şi cu cât încearcă ea mai mult să îl ţintuiască locului, cu atât el se va retrage, atât practic, cât şi emoţional, din relaţia lor. Însă există şi o parte bună a lucrurilor. Nativa Taur, la rândul ei, îi activează nativului Peşti casa a 3-a, aceea a relaţiilor de rudenie, a interacţiunii intelectuale şi a afacerilor. În primul şi în primul rând, el vede în ea o potenţială soră cu care iubirea reprezintă o comuniune la nivel intelectual, legătura dintre ei fiind un soi de afacere din care pot beneficia amândoi.

 

Foarte adesea, acest cuplu face şi afaceri împreună, ea devenind conştientă de faptul că până şi afecţiunea cea mai profundă pe care o simte faţă de el nu exclude realizarea sau profitul profesional. Cu siguranţă, pe lângă sentimentul de a se simţi adorată, nimic nu-i place mai mult domnişoarei noastre decât să facă bani, prin urmare, dacă relaţia dintre ei este motivată, şi financiar, aceasta nu-i va strica neapărat toată distracţia. Alături de bărbatul Peşti, acest nativ mesianic asemănător lui Iisus, femeia Taur va recurge foarte adesea ia familiarul refren: nu prea ştiu cum sa-l iubesc. Ideea este că Peştilor trebuie să li se acorde suficient spaţiu pentru a hoinări în derivă după pofta, inimii. El reliefează acea străveche zicală ce spune că iubirea nu este niciodată posesivă. Pentru femeia Taur, zodie care guvernează chiar sentimentul de proprietate, acesta este un lucru greu de acceptat.

...

Horoscop compatibilitati barbatul Taur cu celelalte zodii

Bărbatul Taur + Femeia Berbec

 

O pereche în contrapunct.

 

În timp ce femeia Berbec spune lucrurilor pe nume, fiind foarte sinceră cu privire la ce-i place şi ce nu-i place, Taurul trebuie să rumege bine până să îşi spună părerea, care de obicei include o mulţime de menajamente pline de diplomaţie. Totuşi pentru el, emoţiile sunt cele mai importante, iar acestea – el fiind dovada vie a faptului - nu urmează întotdeauna o linie clară si logică de exprimare. Spunând direct tot ceea ce gândeşte, femeia Berbec nu-şî explorează prea adânc propriile sentimente, ci doar acţionează conform lor. Ţine foarte mult ca totul să fie făcut cum vrea ea şi scoate scântei dacă nu este aşa; de asemenea, nu are nici cea mai mică intenţie să facă o delimitare clară între stările ei de entuziasm şi de furie. Astfel, se poate dovedi a fi mult prea extremistă pentru sensibilitatea delicată a Taurului. Pentru el, totul se reduce la senzaţii dacă nu chiar la senzualitate de-a dreptul. La fel ca Ferdinant, taurul cel blând, vrea să se oprească şi să miroasă florile sau chiar să se cuibărească într-un culcuş comod în mijlocul lor. Iar acest cuvânt care începe cu litera „c" nu face parte din vocabularul femeii Berbec.

 

Fiind exemplarul cel mai puţin înclinat spre a avea un culcuş comod dintre toate semnele zodiacale, ei i se par suspecte delicateţea şi drăgălăşenia unui bărbat, dacă nu chiar un indicator al unei sexualităţi controversate. Faptul că semnul lui stăpâneşte nativ casa ei a 2-a, casa astrologică a mulţumirii, (şi a satisfacţiei), o provoacă să încetinească pasul şi să îşi conştientizeze mai bine posesiunile metaforice - valori, principii etice, convingeri şi da, chiar şi acele emoţii iritante - în loc să acţioneze tam-nesam, dupăorice impuls de moment. Taurul este asociat cu conceptul de responsabilitate, ce înseamnă în principal a fi o persoană pe care se poate conta. Ea însă nu şi-a pus problema că s-ar putea confrunta cu aşa ceva, când l-a abordat pe acest uriaş aparent inofensiv. Pe de altă parte, ea îi activează casa a 12-a, casă a elementului eter, fapt care îl inspiră pe bărbatul Taur în direcţia unei vieţi trăite într-un mod mult mai transcendent, dincolo de capcana rutinei zilnice care îl îngreunează şi mai mult pe acest nativ, cel mai încăpăţânat dintre semnele de pământ. El îşi doreşte siguranţă, ea urmăreşte scopuri artistice sau intelectuale. Preluând unul de la celălalt, ambii ajung în final la o viziune completă.

 

Bărbatul Taur + Femeia Taur

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul taur si femeia taur

 

Bărbatul Taur + Femeia Gemeni

 

Tabăra de vacanţă

 

Nativa Gemeni va sublinia foarte clar când anume este necesară prezenţa Taurului şi când nu. Lui îi place să ştie că fiecare săptămână, dacă nu chiar fiecare zi, va fi suprasaturată de stimuli mentali şi sociali. Există însă posibilitatea să se simtă ţinut sub papuc, căci Taurul are şi el o limită. Ocolind în 99 la sută dintre cazuri confruntările, în cele din urmă se va simţi forţat să pun piciorul în prag. Din nefericire, este posibil ca frustrarea lui, ţinută atât timp sub presiune, să dea pe dinafară. Temperamentul este secretul cel mai întunecat şi cel mai ascuns al Taurului. Însă în timp ce majoritatea femeilor ar considera aceste manifestări drept alarmante – căutând să nu provoace deloc asemenea erupţii, aşa cum face nativa noastră -, ei îi place să ştie că îl poate provoca pe partener, obţinând de la el o reacţie. Această domnişoară consideră că viaţa nu trebuie să fie niciodată plictisitoare, aşa că primeşte cu braţele deschise orice asemenea manifestare însufleţită care, în cel mai rău caz, le oferă un subiect de discuţie. Cu toate că Taurul este o persoană reţinută, îi place să aibă lângă el o iubită care sporovăieşte tot timpul.

 

Prin urmare, această coţofană de femeie îi dă ocazia să stea liniştit la locul lui şi să dea doar din cap aprobator, privind la agitaţia din relaţia lor, pe care ea o are întotdeauna ferm sub control. Totuşi, în chestiunile importante, ea ţine cont şi de părerea lui, obţinându-i astfel aprobarea, cu toate că el nici nu-şi dă seama când este pus la conducere. Astfel, ea se simte indispensabilă în rolul ei preferat, acela de animal drăgălaş de companie. Taurul are, în general, un cerc de prieteni foarte apropiaţi, majoritatea din tinereţe, pe care îi invită des la el, făcându-i să se simtă ca acasă, mi casa su casa, nu? Din fericire, ei îi place să fie înconjurată de o mulţime de bărbaţi la fel de imaturi ca şi ei, cărora să le ofere o mulţime de sfaturi despre cum să-şi depă­şească tiparele negative şi care să o asculte cu sfinţenie! Domnişoara Gemeni este o fată de treabă. Taurul, dacă nu este îmboldit de un partener entuziast, ar putea foarte uşor să stea doar la el în dormitor, înconjurat fiind de colecţia sa de amintiri din vremurile sale de glorie de mult apuse. Este posibil ca acest nativ să aibă şi un complex matern, însă pentru aceasta nu există nici un alt leac mai bun decât o parteneră Gemeni, să o pună la punct pe această mamă enervantă aşa cum se cuvine.

 

Bărbatul Taur + Femeia Rac

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul taur si femeia rac

 

Bărbatul Taur + Femeia Leu

 

Marca de calitate

 

Nu există prea multe îndoieli cu privire la cine e şeful în relaţia lor: femeia Leu coordonează activităţile lor zilnice cu o mână de fier. Ea îl va informa foarte clar cine îi place şi cine nu dintre prietenii lui şi, adesea, unii tovarăşi care i se par ei mai neinteresanţi vor fi eliminaţi din peisaj. De vreme ce a intrat în această legătură înseamnă că Taurul este dornic să renunţe la control, chiar dacă numai la nivel subconştient. În foarte multe moduri ea este ca un Soare pentru el, o forţă creatoare care îl ajută să crească. Femeia Leu stăpâneşte casa a 4-a a bărbatului Taur, aceea a vieţii domestice şi intime, ea fiind hotărâtă să facă ordine la ea acasa. Foarte pe şleau, îi va pune în vedere să se lase de orice obiceiuri şi asocieri trecute care nu îi mai sunt de niciun folos îndemnându-l să-şi construiască o nouă viaţă.

 

Când vine vorba despre condiţionările negative pe care le-a experimentat alături de părinţi, Leoaica nu se poate stăpâni să nu le apuce de-a dreptul cu ghearele, făcându-le una cu pământul. Ea vrea ca Taurul să păşeasca pe o cale mai bună şi va mârâi ameninţătoare la rudele lui şi chiar la mama sa deloc protectoare, dacă va considera necesar. Astfel, el ajunge să o privească drept un soi de autoritate parentală, cu toate valenţele sale. L-a rândul său Taurul activează casa a 10-a a femeii Leu, aceea a imaginii publice, a statutului şi a poziţiei sociale. Prin urmare se întâmplă că, foarte adesea, legătura lor îi oferă ocazia de a ascensiona oarecum din punct de vedere social. El susţine fundamentul relaţiei, lăsând-o pe ea să îşi ridice capul deasupra semenilor ei, căci nimeni nu este mai ambiţios ca domnişoara noastră din punct de vedere social. Ea este dornică în special de roluri de conducere, ce o aduc în lumina rampei. Acestea fiind spuse, mai putem afirma şi că este o aprigă protectoare a vieţii intime, iar căminul lor va fi întotdeauna cald şi primitor. Ea nu este ataşată de obiecte, cu excepţia posesiunii sale cele mai de preţ: el. Însă trebuie să aibă grijă să nu sară prea tare calul cu el, căci dacă este împins prea departe acesta se va năpusti asupra oricăror limitări, călcându-le în picioare.

 

Bărbatul Taur + Femeia Fecioară

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul taur si femeia fecioara

 

Bărbatul Taur + Femeia Balanta

 

Frumuseţea intruchipată

 

S-ar putea ca domnişoara Balanţă să nu considere că este vorba despre o legătură pe termen lung, plănuind, după cum îi stă în fire, doar o simplă aventură cu acest nativ, a cărui influenţă este posibil să o subestimeze. Taurul stăpâneşta casa a 8-a a femeii Balanţă, aceea a sexului şi a altor asemenea experienţe prin intermediul cărora doi indivizi devin una, atingând o stare de comuniune la un nivel foarte profund. Astfel, dorindu-şi să ajungă în pat cu acest Adonis musculos – cel mai adesea mult mai tânăr decât ea -, ea nu se va aştepta ca propriile emoţii să o trădeze, ajungând astfel să tânjească după o comuniune mai profundă. Foarte curând va realiza că îşi doreşte ca el să fie numai al ei, trup şi suflet, abandonându-i-se şi ea în aceeaşi manieră. La rândul ei, Balanţa stăpâneşte casa a 6-a a bărbatului Taur, aceea a muncii, a funcţionalităţii şi a eficienţei. El vede această legătură ca având un scop bine determinat practic. Nu vă speriaţi, nu este ceva atât de interesat după cum pare. De obicei, el a avut parte din plin de relaţii cu probleme, însă în cazul ei simte că a dat peste o fiinţă stăpână pe sine şi calmă – în niciun caz un dezastru emoţional. Şi are dreptate. Ea nu se complace în propriile trăiri interioare, fiind o idealistă cu principii care abordează viaţa şi iubirea cât de obiectiv poate.

 

Balanţa este un semn masculin, de aer, astfel că toate acele calităţi venusiene ale frumuseţii, graţiei şi farmecului se manifestă în cazul ei sub forma unor principii abstracte, concepte estetice şi cuvinte – cheie după care să se ghideze în viaţă. În cazul Taurului, semn feminin de pământ, respectivele atribute sunt ceva tangibil. Astfel, el este un tip sensibil, în pofida staturii sale musculoase şi ferme, care are o viziune blândă şi senzuală asupra vieţii. Prin urmare, ea ţine evidenţa activităţilor zilnice şi ia majoritatea deciziilor pentru amândoi. El se bucură să ţină cont de părerea ei şi să îi delege toate responsabilităţile având astfel mai mult timp la dispoziţiile ca să-şi cultive interesele personale. S-ar putea ca ea să fie cea care pune pâinea pe masa, chiar şi dacă numai temporar, fiind, în general, implicată într-o profesie din domeniul mass-media. În adâncul sufletului său el este un grădinar, astfel că şi dacă munceşte într-un zgârie-nori pe Wall Street va aboda un mod tihnit şi afectiv pentru a aduce bogăţia în viaţa lor.

 

Bărbatul Taur + Femeia Scorpion

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul taur si femeia scorpion

 

Bărbatul Taur + Femeia Sagetator

 

Fiorul

 

Taurul stăpâneşte casa a 6-a a femeii Săgetător şi într-adevăr, ea consideră că îi va satisface toate dorinţele. Acest fapt, are un efect surprinzător asupra lui, ea fiind conştientă că este o femeie dificil de mulţumit. Domnişoara noastră s-ar putea să simtă uneori afecţiune faţă de un artist muritor de foame, însă, cel mai adesea, nu se va implica într-o relaţie cu o persoana cu o situaţie financiară precară. Pentru nativa Săgetător, viaţa este o sărbătoare pe care îşi doreşte să o împărtăşească cu cineva la fel de dornic să se bucure de viaţă ca şi ea. Acest bărbat este relaxat şi lipsit de griji, la fel ca Ferdinant, Taurul cel blând. Dar, în acelaşi timp, ştie cum să se descurce şi să îşi asigure un anumit grad de confort material. Este posibil ca gusturile Săgetătoarei să fie mai luxoase decât este el obişnuit – dacă nu chiar puţin ostentative -, însă va învăţa de la ea să ţintească cât mai sus şi să nu se limiteze în nicio privinţă.

 

Femeia Săgetător stăpâneşte casa a 8-a a Taurului, casă plină de forţa renaşterii psihice şi a regenerării. Aceasta mai este, de asemenea, casa morţii şi a sexului (cu a sa mica moarte), privite drept experienţe ale reîncarnării şi reînnoirii - forma cifrei 8 este identică cu simbolul infinitului, într-adevăr, intrând într-o relaţie cu eael trece printr-un proces de renaştere. Ea îl vede la potenţialul său maxim si în cele din urmă şi el va ajunge să se considere la fel. Această femeie îi va oferi mai mult decât nişte simple vorbe de încurajare. Ea crede în el atât de mult încât odată cu trecerea timpului el va dezvolta un anumit sentiment căre îi spune că are dreptul de a avea orice pe lume, fapt ce îi conferă forţa necesară pentru a se bucura tot mai mult de viaţă. Casa a 6-a mai este de asemenea asociată şi cu o anumită stare de bine, ea fiind într-adevăr dispusă să creadă - şi aceasta pe bună dreptate - că Taurul este pur şi simplu bun pentru ea. In pofida serilor petrecute în oraş cu vinurile cele mai scumpe, cheltuind banii ca şi cum ar fi ultima zi din viaţa lor, el o ajută totuşi să îşi canalizeze dorinţa înnăscută aventură către activităţi ce necesită o minte ascuţită si un trup disciplinat. Sunt genul de pereche care escaladează Everestul având cu ei un bucătar-şef şi un chelner expert în vinuri. Pentru ei, starea, de sănătate si viaţa trăită la cote maxime merg mână în mână.

 

Bărbatul Taur + Femeia Capricorn

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul taur si femeia capricorn

 

Bărbatul Taur + Femeia Varsator

 

Un cuplu metodic

 

Există cu siguranţă un anumit gen de inversare de roluri în această relaţie. Taurul este cel care îndeplineşte sarcinile cele mai grele, în timp ce Vărsătoarea noastră se ocupă de aspectele vieţii de zi cu zi, pe care le gestionează cu măiestrie. Într-adevăr, fără a plănui neapărat de la început, acest cuplu ajunge adesea să muncească împreună, coordonând de obicei o afacere personală mai originală. Ea va fi cea cotată pe primul loc aici, căci ceilalţi sunt atraşi de personalitatea ei fermecătoare, în timp ce Taurul câştigă respectul oamenilor din jur. Nativa Vărsător stăpâneşte casa a 10-a a Taurului, aceea a statutului social, şi, ca atare, îi conferă un plus de credibilitate prin simpla asociere. După cum se ştie, Taurul poate fi o creatură căreia îi place să aiba un delegat al său, fiind astfel bucuros să interacţioneze cu lumea prin intermediul acestui adorabil filtru feminin.

 

Ea creează o aură mistică în jurul lui, şi anume, una puternic masculină, de care altfel el nu s-ar putea bucura. Chiar şi ea ajunge să creadă aceasta metamorfozându-l subconştient în bărbatul visurilor sale, o figură cu un aer oarecum teribil, alături de care impasurile emoţionale inerente pot fi rezolvate numai în dormitor, fără a se rosti nici un cuvânt. Ea este o mare susţinătoare a ideii că prea multă familiaritate cauzează nemulţumiri în cuplu; iar astfel detaşarea ei vărsătoriană specifică este în mod paradoxal menită să perpetueze legaturile ei. Taurul stăpâneşte casa a 4-a a femeii Vărsător, aceea a căminului şi a vieţii intime. Într-adevăr, foarte adesea el este cel mai casnic dintre cei doi. Însă lucrurile merg chiar şi mai departe: ea îl consideră ca fiind proprietatea sa personală, jucăria ei secretă, o inversare de roluri pentru eroul nostru, despre care se ştie că este extrem de posesiv. În general, căminul lor nu este special aranjat pentru a primi oaspeţi. Este posibil chiar să fie puţin dezordonat, amândoi dorindu-şi ca locuinţa lor să arate cu adevărat ca un loc intim, nu decorativ. În combinaţie cu tendinţa Taurului de a fi un colecţionar avid de nivel mediocru, sensibilitatea mai degrabă kitsch care o caracterizează pe nativa Vărsător poate da naştere unui muzeu domestic destul de interesant şi prăfuit. Casa lor nu trebuie văzută de ochi străini, dormitorul fiind încăperea cel mai bine păzită.

 

Bărbatul Taur + Femeia Peşti

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul taur si femeia pesti

 

Compatibilitati realizate de Stella Starsky si Quinn Cox. Le puteti gasi mai pe larg in cartea "Cupluri zodiacale".

 

carti

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac 2023
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

  • Astrologia inseamna autocunoastere

  • zodiac 2023