Sustine-ne!..

Compatibilitate Scorpion

 

compatibilitate Scorpion

 

Alege de aici:

... ...

Horoscop compatibilitati femeia Scorpion cu celelalte zodii

Femeia Scorpion + Bărbatul Berbec

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii scorpion si barbatul berbec

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Taur

 

Laboratorul de cercetare

 

În mod ironic, odată ajunsă într-o relaţie cu el, femeia Scorpion îşi dă seama că, deşi Taurul are anumite aspecte mai ciudate, este totuşi un băiat destul de puţin complicat. El îi ridică în faţă o oglindă metaforică făcând-o să vadă că practic a proiectat această stare de mister asupra lui. Totuşi, nicăieri nu se va simţi niciodată astfel pus la microscop ca în această legătură. Ea îi analizează fiecare mişcare, reperându-i obiceiurile proaste într-o încercare de a-l mâna să iasă din tiparele sale comportamentale negative. Practic, el acum trăieşte şi respiră pentru amândoi sau cel puţin aşa vede ea lucrurile. Taurul, semn fix, de pământ, este asociat cu posesiunile tangibile, precum şi cu înmulţirea acestora. El proiectează o abordare de colecţionar asupra lumii şi a celorlalţi oameni. Nativa Scorpion, situată în punctul opus al roţii cosmice, este în legătură cu posesiunea la nivel psihic. Ea controlează experienţa, având întotdeauna avantajul psihologic în toate situaţiile, iar iubitul ei reprezintă ţinta principală asupra căreia se aruncă cu nesaţ. Totuşi, el îi opune o oarecare rezistenţă în această privinţă.

 

Bărbatul Taur şi femeia Scorpion îşi activează reciproc casa a 7-a, aceea a celorlalţi, a non-sinelui şi a diverselor contracte, inclusiv căsă­toria. Ea simte că legătura lor este armonioasă doar în aparenţă, căci amândoi sunt conştienţi de obstacolele ce nu permit legăturii lor să devină mai profundă. EI încearcă să fie o carte deschisă pentru ea şi nu înţelege de ce se amestecă mai mereu în treburile lui. Însă, aceasta este pur şi simplu natura ei; această domnişoară consideră că iubitul ei este un specimen pe care să îl studieze şi să îl dirijeze într-o anumită direcţie. Totuşi, lui nu prea îi surâde ideea şi s-ar putea ca atitudinea lui deschisă să se schimbe destui de rapid. Efectul de activare a casei a 7-a îi poate face pe amândoi să îşi dorească anumite calităţi opuse pe care le văd la celălalt, fără să îşi dea seama că şi ei le manifestă într-o oarecare măsură. Fiecare trebuie să se străduiască să îşi mai domolească natura. Între timp, s-ar putea ca diverse chestiuni familiale să le distragă atenţia de la viaţa interioară; sau poate sunt focalizaţi să concureze cu familia Ionescu, din vecini, dacă e să ne gândim la capra proverbială. El se întreabă cât îl va ţine răbdarea şi care este punctul în care e cazul să se simtăţinut sub papuc.

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Gemeni

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii scorpion si barbatul gemeni

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Rac

 

Alcovul

 

Femeia-păianjen îl tratează pe acest bărbat plină de afecţiune, ca pe un exemplar inferior lipsit de orice speranţă, indiferent cu cât este mai mare IQ lui faţă de al ei. Însă bărbatul Rac este bucuros să-i cânte în strună. Astfel, poate chiar să îşi spună în sinea lui că ea nu vrea de la el decât trupul lui, şi nu mintea, fapt care nu face decât să-i alimenteze fanteziile erotice în care el este un armăsar dorit de orice femeie. In general chiar dacă arată ca un fotomodel, există totuşi un aspect de simplitate ce îl caracterizează. Ea îl vede ca pe o pânză goală pe care poate picta cu ce pensulă doreşte. Femeia Scorpion guvernează casa a 5-a a bărbatului Rac, aceea a aventurilor amoroase şi în acelaşi timp a creativităţii. Într-adevăr, această relaţie emană întotdeauna un aer de prospeţime oferindu-i nativului nostru ocazia să-şi manifeste latura mai productivă şi adesea chiar artistică. Aceasta se petrece în special dacă ea îl poate influenţa direct în acţiunile lui. La rândul său, bărbatul Rac stăpâneşte casa a 9-a a femeii Scorpion, aceea a intelectului superior şi a viziunilor mai ample.

 

Ea îşi va extinde mult orizontul prin intermediul acestei legături, dobândind totodată accesul la enclave tot mai rafinate sau chiar de-a dreptul exotice. Ea este un gen de figură maternă pentru el şi va privi cu indulgenţă comportamentul său extremist, el oscilând între atitudinea de bărbat obsedat de muncă şi aceea de băieţel pierdut, care are nevoie de atenţie şi îngrijire. Femeia Scorpion se mândreşte cu sentimentul de stabilitate pe care-1 creează şi, în pofida imaginii de autonomie pe care o promovează, şi ea poate fi o fiinţă extrem de singuratică, ceva cu care orfanul nostru cel metaforic poate empatiza foarte uşor. întemeierea unei familii este modul lui de a-şi vindeca rănile din trecut. Şi ea are înclinaţii similare, însă în acelaşi timp se focalizează şi pe transcenderea mediocrităţii. Ca atare, este hotărâtă ca împreună cu Racul să facă totul în stil mare, mult mai spectaculos decât ceilalţi oameni. Iar aceasta necesită fonduri. Insă, de vreme ce ea se ocupă de toate neajunsurile relaţiei lor, Racul nu mai are nici o scuză şi prin urmare trebuie să pună banul pe masă. Aceasta va deveni prin urmare prioritatea lui numărul unu, de preferat în timp ce realizează o muncă ce reprezintă adevărata lui pasiune din punct de vedere profesional.

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Leu

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii scorpion si barbatul leu

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Fecioara

 

Superioritatea

 

Bărbatul Fecioară are sentimentul că a întâlnit o zeiţă, pentru că aşa şi este. După cum am menţionat şi în celelalte capitole dedicate acestei native semn stăpânit de Pluto, ea are la bază arhetipul Persefonei, regina cea distrugătoare din adâncuri, simbolul morţii sau, mai precis, al necunoscutului, şi prin urmare al subconştientului fiinţei. Lui i se pare că această domnişoară are acces privilegiat de tip VIP acolo. Pe ea o interesează în special să îl ajute să-şi sondeze propriulpsihic, pentru a putea astfel experimenta viaţa la un nivel mai profund, aducând la suprafaţă idei foarte valoroase din punct de vedere financiar sau de altă natură. (Pluto mai este de asemenea asociat cu bogăţiile sau comorile îngropate, cum sunt pietrele preţioase aflata în scoarţa pământului.) Nativa Scorpion guvernează casa a 3-a a nativului Fecioară, casa comunicării.

 

Aceasta este asociată cu zeul Mercur (de unde şi numele planetei guvernatoare a zodiei Fecioară), care dacă vă pricepeţi la mitologie era singurul zeu ce avea acces în lumea subpământeană. Prin intermediul acestei legături, el va ajunge să îşi deschidă canalul de comunicare dintre conştient şi subconştient, fie cu scopul eliberării anumitor aspecte reprimate, fie pentru a-şi accesa creativitatea latentă (sau ambele). Prezenţa lui în viaţa ei îl va face să acceseze toate mecanismele menite să aducă la suprafaţă orice se află în profunzimea psihicului său. La rândul său, bărbatul Fecioară stăpâneşte casa a 11-a a femeii Scorpion, casă a comunicării exterioare la o scară globală, a descoperirilor tehnologice avansate, precum şi a intereselor umanitare progresiste. Anumite chestiuni de ordin personal care ies la suprafaţă pe durata acestei legături sau chiar în procesul de creştere a copiilor declanşează adesea un fel de chemare a destinului pentru femeia Scorpion, care îşi va dedica astfel viaţa pentru a promova acest gen de scopuri sau cauze cu care ea se luptă personal, la o scară universală.

 

Femeia Scorpion + Barbatul Balanţă

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii scorpion si barbatul balanta

 

Femeia Scorpion + Barbatul Scorpion

 

Posesiunea deplină

 

Alături de Marte, Pluto este planeta stăpânitoare a Scorpionului. Acest astru, care şi-a luat numele de la zeul lumii subpământene, reprezintă arhetipul ce descrie cel mai bine personalitatea bărbatului Scorpion. Legenda spune că zeul a ţâşnit din regatul morţilor, ieşind la suprafaţa pământului şi răpind-o pe zeiţa primăverii, Cora, care a devenit astfel fără voie regina lui, luându-şi apoi numele de Persefona (Proserpina la romani denumire de la care derivă cuvântul „prosperitate”. Hades- Pluto este de asemenea zeul bogăţiilor şi al pietrelor preţioase îngropate în pământ, de unde şi termenul de plutocraţie, formă de guvernare în care cei bogaţi deţin puterea. De fapt, Persefona este o zeitate mai străveche decât Pluto fiind asociată cu Kali, zeiţa morţii şi a distrugerii. Prin urmare, nu-i de mirare că această femeie nu apreciază deloc ideea de a i se acorda rolul de soţioară cuminte.

 

Oricum, mitologia se reflectă perfect în relaţia Scorpion - Scorpion. În pofida îndrăzneţului „viol al Persefonei”, Pluto este totuşi acela care se dă peste cap pentru a-i face pe plac frumoasei lui. In cultura contemporană, vedem acest gen de legătură la personajele romanului Pe aripile vântului, Scarlett O'Hara (o fiică a Tarei, zeiţa verde, echivalent al Demetrei, mama Corei) şi Rhett Butler, misteriosul bărbat în negru al cărui nume, la fel ca şi al ei (cuvântul scarlet desemnând în limba engleză nuanţa purpuriu), este asociat cu una dintre culorile caracteris¬tice zodiei scorpionului, roşu şi negru. Oricât ar încerca bărbaţii acestui semn să o satisfacă pe femeia Scorpion, se pare că nu prea reuşesc. Această domnişoară este zeiţa morţii, care îşi doreşte să distrugă toate aspectele negative ale bărbatului, folosindu-se de puterea teribilă a lui Pluto. Insă bărbatul Scorpion nu îi va permite acestei femei posesive să îi ia în stăpânire mintea. Cuplurile de acelaşi semn îşi activează reciproc casa 1, casă cosmică a sinelui, sentiment pe care amândoi Scorpionii sunt foarte hotărâţi să îl menţină. Nici unul dintre ei nu este genul care să poată fi controlat. Oricât de obsedantă ar fi atracţia sexuală pe care o simt unul faţă de celalalt, se vor certa pentru orice hotărâre ce trebuie luată împreună şi vor dezbate la infinit fiecare acţiune, cât de măruntă.

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Săgetător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii scorpion si barbatul sagetator

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Capricorn

 

Un context interesant

 

Capricornul stăpâneşte casa a 3-a a nativei Scorpion, casă cosmică a comunicării, şi această femeie în general reticentă simte nevoia să îşi facă din el în primul şi în primul rând un confident. Casa a 3-a mai este de asemenea şi casa sufletelor-surori. De aceea în pofida oricăror diferenţe între ei, ea se va trezi că-l priveşte fix, având sentimentul interior că el o înţelege aşa cum nimeni n-a mai înţeles-o vreodată. Capricornul pare că a trecut şi el prin experienţe similare ajungând astfel la manifestarea actuală a personalităţii sale monumentale, orice semne de uzură adăugând doar şi mai mult farmec înfăţişării sale aflate uşor în paragină, însă cu toate acestea foarte şic. Ea îşi doreşte să înveţe modul lui de a raţiona. În toate legăturile serioase pe care le-a avut ea a fost, în general, cea care trebuia să gândească pentru amândoi, aici însă vrea să iasă din vechile tiparementale, dobândind astfel noi niveluri de înţelegere.

 

Cei doi vor avea o legătură extrem de serioasă în pofida tentativelor ei aproape comice de a o face pe timida, o tactică de care se foloseşte pentru a-1 dezarma. În afară de aceste mici interludii, umorul lipseşte cu desăvârşire din relaţia lor. La rândul ei, femeia Scorpion îi activează Capricornului casa a 11-a, casă a prieteniei, a umanităţii şi a organizaţiilor, de fapt, chiar a conştiinţei colective sau a proverbialului spirit al vremurilor actuale. El s-ar putea să o considere ca pe un fel de linie de legătură cu anumite niveluri mai universale ale existenţei, în special dacă ea este mai tânără şi mai la curent cu tendinţele de moment. De exemplu, ea provine adesea dintr-un mediu etnic sau social diferit. Astfel, prin intermediul ei, el îşi deschide ochii către un domeniu total diferit şi nou al experienţei umane. El trebuie să recunoască diversitatea sau chiar să îşi schimbe modul obişnuit de a fi. Casa a 11-a mai este de asemenea şi casa speranţelor şi a dorinţelor ce necesită abordarea proverbialului drum mai puţin umblat. Femeia Scorpion, prin simpla ei prezenţă în viaţa lui, îi deschide poarta către adevărate căi de pionierat.

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Vărsător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii scorpion si barbatul varsator

 

Femeia Scorpion + Bărbatul Pesti

 

Instalaţia completă

 

Femeia Scorpion stăpâneşte casa a 9-a a bărbatului Peşti, casă cosmică a semnificaţiei profunde. Pe scurt ea conferă un sens existenţei sale. Însă el nu este foarte sigur dacă îşi doreşte o viaţă atât de încărcată emoţional. Acest nativ este foarte conştient de faptul că ea abordează toate evenimentele din viaţa ei, bune sau rele la modul extrem de grav. Pe de altă parte, îşi dă seama că ea nu caută legături trecătoare, ci vrea o legătură serioasă. Toate acestea îl vor intimida puţin pe nativul Peşti care îşi doreşte şi el o relaţie de cursă lungă însă are nevoie de mult spaţiu de manevră. Casa a 9-a mai este şi de asemenea şi casa cunoaşterii câştigate prin experienţă, precum şi a educaţiei superioare, a legilor şi a aparteneţei la diverse sisteme de crezuri şi religii. Numai bunul Dumnezeu ştie cât de dogmatică poate fi această femeie în timp ce el are propria spiritualitate, fiind uneori vehement de secular. Apartenenţa la un crez deja stabilit li se pare de-a dreptul burgheză şi în nici un caz nu-şi doreşte să-şi trăiască viaţa în baza vreunui cod de legi dictat de forţe exterioare.

 

Peştele este un rătăcitor, şi nu doar la modul metaforic; el se lasă dus de val, plutind către scopurile sau succesele sale, şi simte că o posibilă soţie sau o familie l-ar trage în jos. El are nevoie de o femeie care să nu îi pretindă să fie acasă la o anumită oră sau să facă ceva, orice, în mod regulat. Femeia Scorpion însă este o fiinţă pentru care obiceiurile contează foarte mult. Într-o anumită privinţă, întreaga ei existenţă este o formă de religie organizată, căreia i se conformează zi de zi, exact în acelaşi mod. Este perfect convinsă că aşa trebuie trăită viaţa, urmând un tipar comportamental strict, şi nu simte niciodată nevoia de a devia de la traseu. Nativul Peşti îi activează nativei Scorpion casa a 5-a, aceea a aventurilor romantice, a plăcerilor şi a distracţiilor. Cu toate că el îi aduce multă bucurie în viaţă, s-ar putea totuşi ca ea să simtă că alături de el ar avea parte de mult prea mult imprevizibil, ceea ce nu este pe gustul său. După părerea sa, aceasta i-ar împiedica să îşi realizeze ceea ce ea consideră a fi ambiţiile lor comune.

...

Horoscop compatibilitati barbatul Scorpion cu celelalte zodii

Bărbatul Scorpion + Femeia Berbec

 

Sexul ritualic

 

El crede că amândoi se folosesc unul de celălalt cu bună ştiinţă. Femeia Berbec stăpâneşte casa a 6-a a bărbatului Scorpion, aceea a serviciilor şi a rutinei, prin urmare, el tinde să fie blazat la început, acţionând sub impresia că s-au ales unul pe celălalt, aşa cum cineva ar prelua un obicei, fie acesta bun sau rău. Oricum ar fi, relaţia lor s-ar putea transforma înţru-un soi de dependenţă, iar aspectul de serviciu va dobândi astfel conotaţii mai convenţionale. La rândul său, nativul Scorpion guvernează casa a 8-a a nativei Berbec, casă cosmică a tuturor aspectelor împărtăşite de două persoane la un nivel foarte profund, de la sexualitate, până la diverse afinităţi spirituale, sau toate acestea la un loc. Astfel se explică de ce în acest cuplu ea nu se comportă aşa cum îi stă în fire, manifestând mai degrabă o stare de dor în locul nepăsării sale caracteristice.Pentru ea, aceasta este o legătură potenţial sacră, pe care caută să o cultive cu tenacitate.

 

Adesea îl luăm peste picior pe Scorpion, numindu-l bărbatul lesbian al zodiacului, Insă adevărul este că, dintre toţi nativii, el este cel mai bine acordat pe frecvenţa de vibraţie a experienţei feminine, care nu ÎI este deloc străină, aşa cum se petrece cu mulţi alţi bărbaţi. Ei bine, aici el nu este doar lesbian, ci chiar femeie într-o anumită măsură. Domnişoara Berbec face neobosită ture-ture în jurul lui, preluând conducerea vieţii lor împreună şi gestionând majoritatea deciziilor importante. Foarte adesea, ea se va dovedi cea mai matură dintre ei doi, caz în care el va ti al doilea la cârmă. Că veni vorba de cârmă: ea o va mânui pe a lui în fiecare noapte, în caz că aţi crezut că voi o faceţi des. El bineînţeles că adoră să se simtă dorit şi această dinamică îl face să devină aproape sfios. Scorpionul îi trezeşte femeii Berbec instinctul de procreare, ea ajungând chiar să creadă că ei ar fi mama perfectă pentru copiii lor. Pe o notă mai serioasă acum, într-un anumit sens, e! se poate dovedi a fi chiar mai matern decât ea. Astfel, copiii acestei perechi sunt crescuţi adesea de soţul Scorpion, care stă acasă să-î îngrijească, făcându-şi de asemenea timp să lanseze o afacere proprie sau o carieră plină de inventivitate din spatele scenei, în timp ce ea joacă în continuare rolul celei care întreţine familia.

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Taur

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul scorpion si femeia taur

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Gemeni

 

Filmul poliţist

 

În anumite condiţii, aceştia doi par ca nişte străini ceea ce funcţionează de minune pentru ei. Femeia Gemeni îi oferă Scorpionului autonomie completă în schimbul unei vieţi sociale. Despre el se ştie că are obiceiul să dea peste cap viaţa unei femei, împiedicând-o să-şi realizeze parcursul cotidian, însă aici simte pe loc că aşa ceva nu este posibil. Ea oferă totul proporţional, cu ceea ce primeşte. Astfel, deşi ştie că este legată de acest bărbat din punct de vedere psiho-profesional recunoaşte că aceasta nu este o legătură simbiotică în care să-şi împartă întreaga existenţă cu el. Mai degrabă, cei doi interacţionează la un nivel nerostit, existând totuşi între ei o interfaţă foarte fină care le delimitează experienţele, astfel că majoritatea activităţilor lor să se centreze în jurul scopurilor individuale. Chiar şi când vine vorba de creşterea odraslelor, ei iau pe rând atât rol de tată cât şi rol de mamă pentru copiii lor, pentru ca partenerul să se poată focaliza cu toată fiinţa asupra unor întreprinderi personale.

 

Foarte frecvent, cei doi muncesc sub aceeaşi egidă, asumându-şi responsabilitatea şi valorificând unul dintre talentele şi interesele lor, dar chiar şi atunci vor acţiona independent, dezbinând şi cucerind. Elementul de „neobişnuit" al relaţiei lor are cel mai adesea o manifestare proprie, căci este posibil să provină din medii culturale sau din ţări diferite, amândoi fiind efectiv străini unul pentru celălalt, fapt care accentuează intriga combinaţiei. Într-adevăr, femeia Gemeni stăpâneşte casa a 8-a a Scorpionului, aceea a sexului şi a altor mistere cum ar fi moartea, renaşterea, subconştientul şi orice asemenea căi de regenerare în această privinţă. Adesea, intrând în această legătură, Scorpionul întoarce o nouă filă în cartea vieţii lui, lăsând la o parte anumite tipare comportamentale care l-au împiedicat anterior să se focalizeze deplin asupra vieţii sale, aşa cum crede el de cuviinţă. La rândul său, Scorpionul guvernează casa a 6-a a femeii Gemeni, aceea a muncii, a obiceiurilor sănătoase şi a interdependenţei, situaţie ce caracteri¬zează de fapt aceste două persoane.

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Rac

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul scorpion si femeia rac

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Leu

 

Fără speranţă

 

Dintr-o perspectivă mitică, putem spune că Scorpionul are la bază arhetipul lui Hades-Pluto, zeul ţinuturilor subpământene, având acelaşi nume ca şi planeta sa guvernatoare şi despre care povestea ne spune că a răpit-o pe zeiţa Cora-Persefona, ducând-o după el în adâncuri, însă Leoaica nu este în nici un caz o virgină inocentă care culege floricele pe câmpie – Leoaica este un vânător fel ca şi zeiţa Artemis-Diana, care nu se lasă a fi jucăria nici unui bărbat. Prin urmare, nu avem aici a face cu o potrivire ca în raiul arhetipal. Relaţia aceasta constă foarte mult într-o comuniune intelectuală care este un mod de a spune că poate fi excesiv de psihologică. Unii ar putea chiar afirma că prezintă anumite rezonanţe din vieţile trecute.

 

Scorpionul stăpâneşte casa a 4-a a femeii Leu, casă cosmică a „căminului" pe care îl moştenim şi pe care ni-l creăm pentru noi înşine. Se subliniază aici conceptul de ereditate, adică ceea ce moştenim în viaţă, fapt care din nou poate sugera că istoria se repetă fie în ce priveşte propria experienţă relaţionară a Leoaicei, fie prin retrăirea unui tipar familial, pentru a se putea separa de el: conceptul de re-creaţie asociat casei a 4-a prezintă semnificaţii multiple, dintre care toate pot fi adevărate aici. In orice caz, relaţia oferă un surplus de oportunităţi, căci în viaţa celor doi se manifestă un soi de bucurie excesivă, însă poate indica, de asemenea, o schimbare bruscă a tipului de partener preferat, în special din perspectiva familiei nativei Leu. în orice caz, intrând în această relaţie Leoaica vede o mulţime de semne de avertizare, căci în pofida sentimentelor sale ea va auzi o voce interioară care îi spune că el nu este „alesul". Ea îşi va dori din toată inima să nu fie aşa. Astfel, adesea se vor despărţi, fiecare ducând cu sine sentimentul acela copleşitor de iubire neîmpărtăşită. La rândul său, femeia Leu stăpâneşte casa a 10-a a Scorpionului, casă astrologică a statutului social, a reputaţiei profesionale şi a imaginii publice, el fiind conştient de faptul că perspectiva unei relaţii cu ea îi va extinde, în ultimă instanţă, orizontul. Scorpionul crede cu adevărat în femeia Leu, ştiind că ambiţia ei extraordinară o va duce departe în viaţă. Şi această dorinţă specifică a sa de a-şi dori să facă parte din ceva măreţ poate prevala asupra oricărei implicări emoţionale.

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Fecioară

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul scorpion si femeia fecioara

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Balanta

 

O întruchipare aievea

 

Haideţi să vorbim puţin despre atracţie înainte să trecem la compatibilitate, căci se pare că există chiar o manifestare hormonală a dorinţei dintre cei 2. Cu fizicul său impresionant, având muşchii bine conturaţi, Scorpionul îi pare foarte atrăgător Balanţei, idealul ei de bărbat fiind mai degrabă suplu decât solid. Ea este chiar genul care „iubeşte şi lasă", având tendinţa să se îndrăgostească de tipi mult mai tineri sau care emană acel aer adolescentin, fără nici o grijă, pe care Scorpionul se pricepe atât de bine să îl imite. Însă ea nu şi-ar fi imaginat în niciun caz că va avea parte de un adevărat lesbian de sex masculin al zodiacului: exagerat de afectuos, însă, din fericire suficient de detaşat să nu o facă să o ia la sănătoasa. Ei îi place să îşi dozeze implicarea emoţională. Putem spune că aceştia doi cu siguranţă nu sunt fiinţele cele mai calde şi cele mai afectuoase de pe faţa pământului, cel puţin nu în public.

 

Amândoi sunt destul de liniştiţi şi de rezervaţi, dar le place să fie văzuţi în locuri elegante, de unde pleacă însă fără să îşi ia la revedere, după bunul lor plac. Mai au de asemenea un grup de prieteni-adepţi, care efectiv îi venerează. Ei stârnesc practic intenţionat acest gen de invidie, emanând un aer de superioritate şi etalând un stil de viaţă mai degrabă boem, fie acesta real sau contrafăcut. Scorpionul stăpâneşte casa a 2-a a femeii Balanţă, casă cosmică a substanţei materiale şi metaforice, a bogăţiei la sensul propriu şi la figurat, precum şi a valorilor palpabile şi de natură conceptuală. Ea crede că el îi va oferi resursele financiare necesare sau că se va preocupa totuşi de aspectul economic al legăturii lor, asigurându-i un venit constant. îl consideră un bărbat cu substanţă, care are multe oferit lumii, fiind în acelaşi timp o persoană de caracter. La rândul ei, nativa Balanţă guvernează casa a 12-a a Scorpionului, aşa-zisa casă spirituală, a aspectului non-material, magic sau miraculos al existenţei. Acest domeniu de viaţă se referă şi la găsirea unui soi de sanctuar, el simţind că relaţia lor îi oferă refugiul mult dorit.

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Scorpion

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul scorpion si femeia scorpion

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Sagetator

 

Atelierul de creaţie

 

Scorpionul nu îşi va manifesta în nicio altă relaţie aspectele negative atât de intens ca aici. Într-adevăr acesta trebuie să facă un efort conştient să nu se grăbească prea tare, căutând să profite de încrederea nativei noastre. Femeia Săgetător stăpâneşte casa a 2-a a Scorpionului, aceea a posesiunilor şi prin urmare, el are o tendinţă puternică de a o considera ca atare. Acesta mai este de asemenea sectorul astrologic asociat cu bogăţia, valorile şi substanţele concrete, referindu-se însă şi la manifestările de ordin metaforic, cum ar fi înzestrările, talentele şi valorile fiinţei, precum şi ideea de caracter personal. Astfel, Scorpionul consideră că domnişoara Săgetător este un cadou pe care l-a primit, însă pe care vrea să-l ţină numai pentru el în cutia sa cu jucării. Într-adevăr, el o va aprecia foarte mult căutând să o ajute să îşi perfecţioneze talentele, să-şi multiplice bunurile şi să facă să-i crească valoarea, în tot acest timp asumându-şi mai mult merit decât este cazul, deşi faptul este discutabil.

 

Pentru un interval de timp destul de lung, ea va urma entuziastă instrucţiunile lui, dornică să se lase pe mâinile lui competente. Ea a dus adesea lipsă de iubirea paternă, lipsindu-i poate prezenţa tatălui în viaţa ei sau fiind îndepărtată de acesta de către o mamă mult prea geloasă şi autoritară. Astfel, când apare lângă ea un bărbat atât de puternic cum este Scorpionul, o fiinţă foarte posesivă chiar la modul psihologic de-a dreptul, ea nu are de ales decât să cadă cu bucurie în plasa lui. Semnul Scorpionului stăpâneşte casa a 12-a a femeii Săgetător, casă care, spre deosebire de casa a 2-a, guvernează experienţa rcon-materială. Aceasta este asociată cu aspectele ascunse ochilor noştri - închisori, aziluri, fiinţe uitate, încarcerate sau chiar private în mod ilegal de drepturi. Datorită naturii sale imateriale, este considerată a fi casa spirituală prin excelenţă, fiind de asemenea asociată cu sacrificiul ultim. Şi ghiciţi cine va fi ţinută ascunsă, deoarece s-a abandonat complet pe sine?

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Capricorn

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul scorpion si femeia capricorn

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Varsator

 

Un pact avantajos

 

Această relaţie va începe cel mai probabil direct în pat, Vărsătoarea având în minte doar o aventură de-o noapte. După cinci minute de la începutul actului sexual propriu-zis, ea însă plănuieşte deja când va avea loc următoarea întâlnire. Scorpionul însă nu vrea să se mişte atât de repede. Nu din nevoia lui caracteristică de a deţine controlul şi de a face pe inaccesibilul, ci pentru că i se pare că aici sunt implicate aspecte mai profunde. Astfel că s-ar putea să apese pe pedala de frână, în speranţa de a stabili mai întâi o legătură mentală şi emoţională. Nefiind niciodată atât de disperaţă încât să se arunce în braţele unui bărbat, Vărsătoarea nu va avea nimic împotrivă, încetinind ritmul şi trecând mai întâi prin etapa clasică în care iubiţii vorbesc fiecare despre sine pentru a ajunge să se cunoască mai bine.

 

În timpul conversaţiei însă, ea îl va atinge ca din întâmplare cu braţul sau îl va strânge uşor de mână când vrea să îl întrebe ceva, rezemându-se de el într-un acces de râs şi provocând de fiecare dată un soi de şoc electric în fiinţa lor. El va visa deja la o căsuţă cu gărduleţ alb. Femeia Vărsător stăpâneşte casa a 4-a a Scorpionului, aceea a vieţii intime, a căminului din care provenim şi pe care ni-l creăm pentru noi înşine. Mai este numită, de asemenea, casa finalităţilor, marcând începutul unei vieţi noi şi, practic, al unui proces de re-creare. într-adevăr, el vede în ea şansa de a-şi schimba cursul vieţii, având astfel parte de un nou început alături de această domnişoară cu ochi strălucitori, a cărei cupă proverbială revarsă mereu din preaplinul ei peste tot în jur. Ea este pururi trandafirie, la fel ca zorii zilei, iar el nici măcar nu se gândeşte la vreun posibil aspect negativ. Ea, pe de altă parte, are scopurile sale. Acest bărbat îi pare extrem de profund şi de priceput, amplificându-i astfel şi mai mult dorinţa sexuală şi în acelaşi timp interesul pentru un posibil parteneriat mai .durabil. Scorpionul stăpâneşte casa a 10-a a femeii Vărsător, casă a statutului şi a capacităţii noastre de a ne manifesta în lume, ceea ce pentru ea a reprezentat întotdeauna un obstacol major.

 

Bărbatul Scorpion + Femeia Peşti

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul scorpion si femeia pesti

 

Compatibilitati realizate de Stella Starsky si Quinn Cox. Le puteti gasi mai pe larg in cartea "Cupluri zodiacale".

 

carti

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac 2023
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

  • Astrologia inseamna autocunoastere

  • zodiac 2023