Sustine-ne!..

Compatibilitate Sagetator

 

compatibilitate Sagetator

 

Alege de aici:

... ...

Horoscop compatibilitati femeia Sagetator cu celelalte zodii

Femeia Sagetator + Bărbatul Berbec

 

O escapadă îndrăzneaţă

 

Din punct de vedere fizic, cele două semne de foc se potrivesc de minune. Cu toată sublima ei feminitate, această femeie voluptoasă este totuşi „forjată” din dârzenie autentică. Împreună, vor alcătui cea mai activă pereche de pe planetă. Într-adevăr, vecinii ar putea crede că locuiesc uşă în uşă cu Incredibilii în carne şi oase. Femeia Săgetător stăpâneşte casa a 9-a a bărbatului Berbec, casă cosmică a aspiraţiilor, în special a celor de natură filosofică, având legătură cu domeniul cultural, cu călătoriile şi cu alte modalităţi de dezvoltare intelectuală prin intermediul experienţei directe. Da, Săgetătoarea are tendinţa de a-l scoate pe Berbec de pe traseul său obişnuit, fapt care nu numai că îi deschide mintea către diverse influenţe, dar de asemenea îl ajută să îşi deplaseze atenţia în exterior, reuşind astfel să treacă de obstacolul său major, şi anume tendinţa de a trăi prea mult în mintea lui. Casa a 9-a are şi o anumită dimensiune şamanică, ea susţinândul în toate căutările sale spirituale sau intelectuale, oricât de neobişnuite ar 6 acestea.

 

La rândul lui, nativul Berbec guvernează casa a 5-a a nativei Săgetător, casa creativităţii, a distracţiei şi a aventurilor romantice. Prin urmare, s-ar putea ca relaţia lor să înceapă iniţial ca o aventură fără prea multe obligaţii, cel mai adesea ambele părţi având deja un alt partener. (Casa a 9-a este de asemenea casa celei de-a doua căsătorii.) în anumite cazuri, stilul Berbecului de a merge drept la ţintă reprezintă un adevărat antidot pentru bărbaţii complicaţi, chinuiţi de complexe drame existenţiale, cu care ea este posibil să fi avut de-a face anterior. EI mătură din calea sa orice absurdităţi intelectuale, eliberând-o de tot acest dramatism exagerat şi inutil. Alături de el, ea se simte tot timpul expansivă, inspirată, creativă şi chiar procreativă. Însă viaţa lor împreună nu este mereu un pat acoperit cu petale de trandafir, deşi, dacă ar fi după ea, Săgetătoarea şi-ar dori să primească zilnic câte un buchet de flori de la iubit. Căci această domnişoară este nespus de extravagantă, uneori chiar şi din punct de vedere material. Prin urmare, satisfacerea cererilor ei va reprezenta pentru el o imensă provocare. Nefiind o fiinţă prea subtilă, ea pretinde de la iubit să-i demonstreze din plin aprecierea pe care i-o poartă. Simte că merită aceasta şi, de ce nu? şi ea este genul care îşi afişează admiraţia în stil mare.

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Taur

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii sagetator cu barbatul taur

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Gemeni

 

Reflexul

 

S-ar putea ca iniţial Geamănul şi Săgetătoarea să presupună că sunt croiţi din acelaşi material, amândoi tânjind după senzaţii intense şi preţuind acea sclipire de entuziasm pe care o văd unul în ochii celuilalt. Astfel, se vor grăbi să intre în relaţie sau chiar să ajungă la altar. Ambele semne se ghidează după mental:nativul Gemeni personifică inteligenţa practică a vieţii, în timp ce Săgetătoarea caută să-şi extindă orizontul intelectual prin expunere culturală, călătorii, educaţie superioară şi altele de acest gen. El este personificarea zeului având acelaşi nume ca şi planeta sa guvernatoare, Mercur - vicleanul zeu al neguţătorilor şi al hoţilor, cel care caută mereu un artificiu ingenios sau o ocazie ilicită. Deşi ea îi împărtăşeşte ambiţiile, chiar şi pe cele mai machiavelice, consideră totuşi că târguirile mărunte sunt fără sens şi oarecum mai prejos decât ea.

 

În pofida asemănării pe care o vedeau la început, locuind împreună,diferenţele dintre ei sunt tot mai mult aduse la lumină. Bărbatul Gemeni şi femeia Săgetător îşi activează reciproc casa a 7-a, aceea a celorlalţi, a non-sinelui, precum şi a contractelor, cum ar fi căsătoria, spre care se grăbesc adesea. Atracţia lor reciprocă este spontană şi chiar previzibilă, deşi cel mai adesea se reduce la un narcisism prost direcţionat. Aceştia doi nu sunt în nici un caz reflexia în oglindă a celuilalt, cu excepţia faptului că fiecare oglindeşte ceva ce celălalt încearcă să alunge din propria personalitate. Ea merge permanent înainte, dorindu-şi mereu tot mai mult de la viaţă. El îşi respectă originile în toate sensurile cuvântului, dorind să compenseze datoriile pe care simte că le are faţă de oamenii din trecutul său şi faţă de locurile în care a crescut. Ea tânjeşte după noi şi noi senzaţii tari, iar el nu doreşte să distrugă starea de fascinaţie pe care i-o produce imaginea lui înconjurat de gaşca de prieteni şi membri ai familiei care îl adoră. El este un bărbat extrem de surescitat, un simptom datorat aurei de protecţie pe care şi-a creat-o în jurul lui, în timp ce Săgetătoarea este nărăvaşă şi sensibilă ca un pursânge arab, din cauză că se grăbeşte mult prea tare în toate privinţele.

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Rac

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii sagetator si barbatul rac

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Leu

 

Cuplu de avengură

 

În anumite privinţe, acest cuplu pare să se fi „născut” sub o stea norocoasă. Leul, semn fix de foc manifestă o iubire şi o ambiţie de nezdruncinat, el fiind bateristul relaţiei, cel care ţine ritmul constant. Săgetătoarea semn de foc mutabil, este mai irascibilă, mai dezordonată,simţindu-se uşor nesatisfăcută, căci ea simte mereu că merită mai mult. Leul stăpâneşte casa a 9-a a femeii Săgetător, casă a intelectului superior şi a viziunilor cuprinzătoare, şi într-adevăr, prin intermediul acestei legături ea îşi extinde propriile orizonturi, deşinu neapărat pentru că rămâne el să se ocupe de treburile casei, ci mai degrabă pentru că o inspiră să danseze în ritmul pe care-l impune el. Conştient sau nu, Leul o consideră pe iubita sa Săgetătoare drept un bun de preţ, pe care îl poate valorifica într-un mod sau altul. El este proverbialul regizor care o consideră pe această nativă vedeta sa.

 

Astfel, se va implica pentru a o ajuta să facă salturi mai mari în cariera sa, fapt pe care ea îl apreciază, însă s-ar putea ca Leul să o vrăjească atât de mult încâtsă ajungă să-i limiteze libertatea de mişcare. Săgetătorul stăpâneşte casa a 5-a a Leului, casă cosmică a aventurilor romantice, a creativităţii, a jocurilor de noroc şi a altor distracţii. Astfel, pentru început Săgetătoarea îi va oferi Leului senzaţii mai intense decât a experimentat el vreodată cu o altă femeie. Ea este în acelaşi timp fetiţa şi zeiţa lui, el căutând să o protejeze şi în acelaşi timp oferindu-i adoraţia sa neţărmurită. El s-ar putea să joace aici un rol gen Svengali cel manipulator, convins că această femeie are un destin măreţ. Ea va deveni astfel pasiunea lui, însă o va trata simultan şi ca pe o jucărioară. In orice caz, el o va considera a fi propria creaţie. Ea este destul de maleabilă prin natura sa, în special dacă simte că bărbatul o va ajuta să aibă acces la oportunităţi din ce în ce mai mari, pentru care ea să nu se străduiască prea mult. Şi asemănându-se atât de mult cu domnişoara Pollyana, cea mereu optimistă, ea va considera până şi atenţia negativă din partea lui drept un compliment. El s-ar putea să creadă că, de vreme ce a făcut-o ceea ce este, are dreptul să facă ce vrea cu ea, însă ea este de cu totul altă părere.

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Fecioara

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii sagetator si barbatul fecioara

 

Femeia Sagetator + Barbatul Balanţă

 

O viaţă plină de bogăţie

 

În pofida intenţiilor Săgetătoarei, Bărbatul Balanţă se simte ca un gen de muză de sex masculin, nu ca un erou neînfricat. Această discrepanţă dă năstere unei oarecare distanţe între ei. Cei doi au un comportament mai neobişnuit în cuplu: el este cel care ţine cu tot dinadinsul ca partenera lui să nu-l înşele, ceva imposibil pentru Săgetătoarea noastră. Guvernatorii celor 2, Jupiter – în cazul ei, respectiv Venus - în cazul lui sunt supranumiţi „marele" şi „micul benefic". În esenţă, aceasta înseamnă că ea va avea parte de o avere nemăsurată şi de un noroc aproape chior, adesea fără prea mari eforturi, în timp ce el va beneficia de câteva avantaje şi sincronicităţi minore, pentru care va trebui să muncească din greu. Practic, Săgetătoarea are un succes extraordinar, fiind susţinută de noroc în majoritatea circumstanţelor şi făcând progrese în salturi, în timp ce artistul nostru duce o viaţă destul de grea, în general, având totuşi parte din când în când şi de câte o surpriză plăcută, însa minoră.

 

Împreună, acestor doi nativi le place să petreacă şi să celebreze viaţa, fiind tot timpul în centrul atenţiei. Ea va manifesta anumite tendinţe autoritare şi va căuta astfel să îl pună la încercare pe nativul nostru, însă el nu este genul care să îndeplinească munci nenumărate sau să i se impună un program. Femeia Săgetător stăpâneşte casa a 3-a a bărbatului Balanţă, aceea a exprimării, a comunicării, a interacţiunii şi a marketingului. Astfel, ea vrea să îl ajute să se facă înţeles. Cu o mică modificare însă: ea va încerca să editeze, să stilizeze sau chiar, după părerea lui, să interfereze cu mesajul său, ori chiar să-l modifice de-a dreptul - prin urmare, acesta este un domeniu în care cei doi trebuie să comunice mai bine şi să rezolve situaţia, pentru că, în entuziasmul ei excesiv, ea va trece peste anumite limite, cu toate că este animată de cele mai bune intenţii. La rândul său, nativul Balanţă guvernează casa a 11-a a nativei Săgetător, aceea a comu-nicării în masă şi a tuturor experienţelor umane, la un nivel universal. Din acest motiv, ea ştie că el va avea cu siguranţă impact la un nivel global.

 

Femeia Sagetator + Barbatul Scorpion

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii sagetator si barbatul scorpion

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Săgetător

 

Jocurile olimpice

 

Referitor la puterea discursivă a nativelor semnului, putem remarca aici că foarte multe autoare se sex feminin au avut succes la public scriind despre femei, rolul lor în societate şi în căsnicie, un aspect guvernat de Hera-Iuno, au fost Săgetătoare – de la Austen la Alcott, de la Eliot la Dickinson, de la Cather la Didion -, existând, în plus, şi miturile privitoare la disputele Iunonei cu soţul ei, Zeus-Jupiter. Povestea de tip foileton care a rezultat a fost de fapt cauzată de contopirea cultului zeiţei-mamă din vechime cu noua societate patriarhală şi cu zeii de sex masculin aferenţi acestora. Astfel, am ajuns să avem un zeu al naturii şi anume Dionysos-Bachus, şi o zeiţă a cerului, pe Iuno, amândoi rivali pentru afecţiunea lui Jupiter. Cei doi, reprezintă în acelaşi timp prototipul nativilor Săgetători. Bărbatul acestei zodii este ca un soi de magnet care atrage dezastrul, el însă rămânând perfect calm, la fel ca imaginea lui Dionysos pe piedestalul său.

 

În timp ce în jurul lui se desfăşoară un adevărat haos sau chiar o bacanală. Fiind zeul vinului, el cauzează de asemenea şi transformări de tip şamanic la nivelul conştiinţei, despre care o mulţime de Săgetători, de la Swift la Blake, de la Twain la Disney şi de la Hendrix la Morrison, cu siguranţă ştiau. El trăieşte într-un univers al său propriu, căutând să cultive himerele din mintea lui şi să îşi extindă orizontul conştiinţei sau chiar imperiul material, neinteresându-l opinia celorlalţi, nici măcar a partenerei de viaţă. Tre¬buie să facem aici o pauză pentru a nota că acest fel de combinaţii, între doi nativi Săgetător, sunt cel mai rar întâlnite dintre toate relaţiile între reprezentanţi ai aceluiaşi semn. Bărbatul cel mai puţin dispus să pună cineva şaua pe el - căci nimeni nu poate îmblânzi un Centaur - se întâlneşte aici cu o femeie foarte hotărâtă să îşi fascineze iubitul, făcându-l să o admire în toată splendoarea ei, ce include de asemenea o anumită forţă interioară, care trebuie nu doar recunoscută, ci şi respectată. Ea îşi doreşte ca iubitul său să fie atât de fascinat de ea, încât să uite cu totul de sine. Această domnişoară nu este genul care să concureze cu atenţia pe care el o acordă propriilor gânduri, fie acestea de natură artistică, sociologică, politică sau ce vreţi voi. Practic, femeia Săgetător este acea forţă care nu este dispusă deloc să stea în spatele tronului masculin.

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Capricorn

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii sagetator si barbatul capricorn

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Vărsător

 

Agentul secret

 

Chiar dacă ea este mai în vârstă decât el, nativul nostru va ţine cu atenţie baierele pungii, cheltuind prudent pe anumite mofturi, pe care el le consideră necesităţi, însă imprimând relaţiei o atitudine ascetică. Vărsătorul nu poate scăpa de tendinţa lui de a manifesta acel arhetip al maestrului şi, ca atare, îi va prescrie Săgetătoarei anumite restricţii comportamentale spre a-i contracara tendinţele extremiste. El nu este neapărat un fanatic religios de tip New Age, însă sunt mari şanse să pună o limită tendinţelor hedoniste pe care le manifestă amândoi. Vărsătorul stăpâneşte casa a 3-a a femeii Săgetător, casă cosmică a educaţiei incipiente printre alte atribute, iar în această privinţă ea îi oferă o atitudine strictă, netratând-o în nici un caz ca pe un copil. El îşi doreşte astfel să o reprogrameze, considerând că emotivitatea ei caracteristică este doar o formă de complacere, ca să nu folosim un cuvânt prea dur.

 

Nativul nostru îmbrăţişează un stil de viaţă milităresc în cadrul căruia controlul propriilor emoţii este considerat o necesitate zilnică, pentru atingerea scopurilor personale. Raţiunea şi comunicarea sunt toate însemne ale casei a 3-a, Vărsătorul rezervându-şi o parte a zilei, în care mintea ei să nu îl bruieze deloc, pentru a putea să mediteze în pace ca un călugăr în chilia lui, nederanjat de nimic. într-adevăr, succesul acestei relaţii depinde foarte mult de disponibilitatea Săgetătoarei de a-i permite acestuia să îi reconecteze practic circuitele cerebrale, pentru a elimina orice formă de electricitate statică. O reprezentantă mai rebelă a acestui semn, care nu ar fi în nici un caz de acord să se conformeze sistemului comportamental şi crezurilor vărsătoriene, nu va rezista în relaţie. La rândul ei, nativa Săgetător guvernează casa a 11-a a Vărsătorului, aceea a experienţei universale şi a conştiinţei colective. Interesant că, deşi el vrea să-i controleze toate acţiunile şi accepţiunile despre viaţă, se bazează totuşi pe ea pentru a ţine legătura cu lumea exterioară şi chiar pentru a percepe prin intermediul ei un anumit soi de spirit al vremii. Cu ajutorul ei, el poate astfel să îşi trăiască viaţa indirect, scufundându-se tot mai adânc în sine.

 

Femeia Sagetator + Bărbatul Pesti

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii sagetator si barbatul pesti

...

Horoscop compatibilitati barbatul Sagetator cu celelalte zodii

Bărbatul Sagetator + Femeia Berbec

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul sagetator si femeia berbec

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Taur

 

Excursia la ţară

 

Domnişoara Taur nu are cum să evite transformările prin care va trece prin intermediul acestei legături. Săgetătorul tinde să se bazeze pe ea pentru susţinere morală mult mai mult decât o face cu majoritatea celorlalte femei. Săgetătorul stăpâneşte casa a 8-a a nativei Taur, aceea a regenerării şi a creşterii prin eliminare. Şi, într-adevăr, el o inspiră să îşi depăşeasă anumite convingeri învechite sau limite psihologice autoimpuse, care ar putea-o impiedica să experimentez efifaniile şi revelaţiile vieţii. Casa a 8-a mai este de asemenea casa sexualităţii, iar ea va descoperi astfel că este extrem de dornică să exploreze multitudinea de aspecte ale experienţei erotice alături de acest minunat amant. La rândul ei, femeia Taur guvernează casa a 6-a a bărbatului Săgetător, casa devoţiunii si a serviciilor. Aceasta îl predispune pe nativul nostru să o vadă ca pe o mică jucărie erotică acordându-i în acelaşi timp consideraţia unei sfinte – el o vede ca pe o adevărată martiră sanctificată pentru sacrificiul de care dă dovadă ţinând pasul cu el şi făcând faţă aşteptărilor sale.

 

Săgetătorului îi place să îşi asume riscuri, până în punctul în care ajunge să fie chiar nechibzuit, în timp ce ea este genul care rămâne permanent pe mal, departe de vâltoare, într-o zonă sigură. Alături de el, ea poate să înveţe să se elibereze tot mai mult de fricile sale. În special de teama de eşec şi de lipsuri, plonjând astfel în goi şi abordând viaţa ca pe o înşiruire bine gândită de evenimente interconectate. El se aşteaptă de la ea să aibă grijă de relaţia lor, în timp ce el urmăreşte să ridice modul lor de viaţă pe culmi tot mai înalte. Acest nativ idealist poate adopta o atitudine de Icar uneori. În asemenea momente, ea ar face bine să se ancoreze puternic la sol, menţinând stabilitatea relaţiei lor. Extravaganţa excesivă caracteristică Săgetătorului poate reprezenta un aspect care să ducă la destrămarea relaţiei, indiferent cât de mult încearcă el să ia în derâdere pierderile din portofoliul lor financiar. El nu este atât idealist, cât de-a dreptul visător, în timp ce pentru ea realitatea reprezintă totul. Foarte adesea însă, el va crea manifestări palpabile ale imaginaţiei sale însufleţite. Şi astfel, dacă nativa Taur îşi va asuma riscul de a avea încredere în acest bărbat, va avea parte de mari recompense, atât materiale, cât şi emoţionale.

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Gemeni

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul sagetator si femeia gemeni

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Rac

 

O poveste intensă

 

Tipul de nativi Rac şi Săgetător care se implică pe termen lung sunt, în general, fiinţe libere care abordează viaţa la un mod mai degrabă palpabil decât intelectual. Centaurul este un bărbat extrem de activ fiind încântat de o parteneră care să fie dispusă să sară cu paraşuta şi să meargă la pescuit, cot la cot cu el. Foarte puţine femei vor face aşa ceva, nativa Rac reprezentând o excepţie remarcabilă. Ea îl va însoţi într-un stil plin de bun gust. Influenţa lui asupra ei poate fi ameţitoare şi dacă este ceva de care ea are absolută nevoie, aceasta este să fie solid ancorată la sol. De multe ori am asociat-o pe nativa Rac cu arhetipul Cenuşăresei - căci ea scormoneşte prin cenuşa copilăriei sale, invocându-l pe prinţul din poveste, şi se pare că pantofiorul de cristal are în cazul ei o rezonanţă metaforică. În general, este nevoie de o figură masculină stabilă bine consolidată şi tradiţionalistă, ca Făt Frumos, pentru o legătură armonioasă. Ah, dar Săgetătorul este atât de distractiv şi se pricepe de minune să dea din funduleţ. „Cine are nevoie de stabilitatate?”, se gândeşte ea,amăgindu-se pe sine.

 

În mitologie, centaurii erau o rasă de fraţi ai lui Jupiter, sălbatici şi în acelaşi timp înţelepţi, un fel de maeştri sau şamani. Bărbatul Săgetător este şi el alcătuit în aşa fel încât să trăiască o existenţă sălbatică, dincolo de civilizaţie, însă în acelaşi timp să nu îşi piardă capul. Spre deosebire de el, nativa Rac are o constituţie diferită. Ea trebuie să îmbrăţişeze viaţa într-un mod stabil şi aşezat. Astfel, pentru ca relaţia dintre ei să dureze este nevoie de adaptare, în special din partea lui - Săgetătorul trebuie să înveţe să se implice în relaţia lor, văzând-o exact aşa cum este ea în esenţa ei, unică, nu ca pe o clonă de sex feminin identică lui în toate privinţele şi cu care este obişnuit să discute, ei bine... ceea ce tocmai au făcut împreună. Această parte începe să o irite puţin pe domnişoara noastră, căci totul îi pare puţin prea exagerat, ca şi cum ar încerca să scoată apă din piatră seacă. Arcaşul nostru poate fi excesiv de arogant, până şi în entuziasmul său. El practic nu încearcă să controleze totul, la fel ca semnul antericr al Scorpionului, ci mai degrabă, datorită optimismului şi intensităţii trăirilor sale, pur şi simplu controlează totul, adesea în totalitate. Astfel, nativa Rac ajunge să fie prinsă deplin în această relaţie până când va apărea o schimbare, care se poate dovedi a fi cea mai extraordinară aventură dintre toate.

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Leu

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul sagetator si femeia leu

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Fecioară

 

Un cuplu apropiat

 

Acest parteneriat nu este în nici un caz lipsit de provocări, ei, în special, fiindu-i destul de dificil să iasă din rolul său de „fetiţă cuminte". Fecioara stăpâneşte casa a 10-a a bărbatului Săgetător, casă cosmică a statutului social şi a împlinirii personale. Alături de ea, el se simte de-a dreptul măreţ. Cu toate că se bucură pentru el, va începe într-un mod lent să cauzeze o mişcare seismică caracteristică modului de acţiune al zodiei sale, pentru a dobândi şi ea un statul egal, ceea ce nu îi va fi foarte uşor căci a cultivat până acum o atitudine de supunere în faţa lui. Deşi în mod conştient se împotriveşte unei asemenea atitudini, el are tendinţa de a capta întreaga atenţiei a partenerei. Cel puţin în această privinţă, este într-adevăr un băiat mare, expansivul său guvernator – Jupiter – făcându-l să ocupe o mai mare parte din suprafaţa utilă a mediului în care se află decât i s-ar cuveni în mod normal. La rândul său, Săgetătorul guvernează casa a 4-a a nativei Fecioara, aceea a căminului, a mamei şi a finalităţilor, i.e. locul nostru de veci.

 

Cu toate că acest semn mutabil, de foc simte întotdeauna nevoia să acţioneze pe cont propriu, cu viteza fulgerului, el îi conferă în mod firesc Fecioarei responsabilitatea căminului şi a inimii sale, văzând-o ca pe o întruchipare a mamei arhetipale, alături de care, dacă nu ar mai avea şi alte aventuri, ar putea experimenta o moarte lentă. Însă, în maniera deliberată care îi este caracteristică, ea va modifica percepţiile Săgetătorului şi, dacă îşi doreşte într-adevăr să fie pus pe primul loc în această relaţie, el va trebui să depună anumite eforturi. Ea îl face să devină dependent de abilităţile ei domes¬tice şi de pacea pe care i-o conferă, stare pe care acesta s-ar putea să o considere ca fiind ceva de la sine înţeles. între timp, ea îşi va urma propriile scopuri profesionale sau creatoare, schimbându-şi chiar înfăţişarea fizică dinaintea ochilor lui uimiţi, care o privesc fără să le vină să creadă cum se transformă dintr-o femeie casnică, îmbrăcată neglijent, într-o ţipă bine şi extrem de atrăgătoare, toate acestea fiind datorate în mare măsură amplificării încrederii în sine, din punct de vedere sexual. Într-un timp foarte scurt, Centaurul va observa că ceilalţi bărbaţi întorc capul pe stradă după micuţa noastră virgină, care le aruncă şi ea, la rândul ei, priviri aprinse.

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Balanta

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul sagetator si femeia balanta

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Scorpion

 

O pereche cu lipici

 

Fiind vecini pe cercul astrologie bărbatul Săgetător stăpâneşte casa a 2-a a femeii Scorpion, casă cosmică a posesiunilor, asociată cu bunurile efective, dar în acelaşi timp şi cu un sentiment de apartenenţă pe care ea îl trăieşte aici la modul extrem. Aceasta explică de ce este ea atât de tenace şi, în cazul în care Săgetătorul nu îi va răspunde cu aceleaşi sentimente, va fi chiar distrusă, ridicându-se apoi în unele cazuri, asemeni păsării Phoenix, pentru a-l vâna răzbunătoare. Oricum ar fi, nativa Scorpion va fi forţată în această relaţie să-şi conştientizeze propriile sentimente, pe care le ignoră uneori în alte relaţii, operând pe un soi de pilot automat. Nu acelaşi lucru se aplică şi aici, unde va trebui să păşească efectiv în vârful picioarelor în preajma lui, afecţiunea pe care o simte faţă de el, făcând-o să fie o persoană mai blândă şi mai iubitoare decât în alte situaţii.

 

Într-adevăr, analizând aspectele asociate casei a 2-a, ne dăm seama că acestea sunt menite să ne amplifice starea de bine, scopul lor nefiind acela de a exista de dragul posesiunii. Acesta este paradoxul pe care trebuie să îl îmbrăţişeze femeia Scorpion, învăţând că iubirea nu trebuie să fie posesivă, oricât i-ar fi de greu. Prinsă în ghearele acestui sentiment însă, ea nu îşi doreşte în nici un caz să lase liber obiectul afecţiunii sale, în cazul de faţă, bărbatul Săgetător. Dar aceasta este cheia succesului chiar şi în această relaţie. Femeia Scorpion, care este obişnuită să controleze totul, trebuie să îl lase liber chiar pe bărbatul care îi trezeşte cel mai mult opusul acestei dorinţe. Iubirea îi va oferi o adevărată lecţie de viaţă. La rândul ei, femeia Scorpion stăpâneşte casa a 12-a a Săgetătorului, casă norc-materială, a experienţei intangibile şi a acelor aspecte ale vieţii care sunt ascunse privirii. Acest domeniu al experienţei este asociat cu azilurile, cu imaginaţia şi nebunia, Săgetătorul fiind necesar să meargă chiar pe această linie fină de demar-caţie, ce le separă pe cele două, pentru a-şi manifesta geniul înnăscut. El este şamanul zodiacului şi are nevoie să se elibereze de aspectele materiale ale vieţii, pentru a reuşi să vadă multicolora imagine de ansamblu a pădurii, printre copacii alb-negru.

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Sagetator

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul sagetator si femeia sagetator

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Capricorn

 

Un cuplu cu emfază

 

Femeia Capricorn stăpâneşte casa a doua a Săgetătorului, casa cosmică a substanţei şi a susţinerii. Cu toate că el o va considera o persoană influentă şi de succes, ea va sublinia foarte clar că nu are de gând să-şi întreţină iubitul. Deoarece aceasta este şi casa sentimentelor, el va sta agăţat „la sânul ei” pentru a primi susţinere emoţională, oarecum mai mult decât alţi bărbaţi.Însă, fără a apela la mijloace de încurajare, exagerat de emfatice, ea îl va direcţiona pe acest Arcaş către scopurile înalte la care aspiră în viaţă. Pe de altă parte, fiind un semn cardinal de pământ, al cărui simbol este muntele, nativa Capricorn reprezintă de asemenea şi direcţia aspiraţiilor Săgetătorului, în ce priveşte iubirea. Să ne întoarcem puţin la mitologie: cu toate că Rhea, în regatul ei din munţi, este bunica lui Dionysus, ei totuşi domnesc peste acelaşi ţinut.

 

Imaginea acestui zeu (Bachus, la romani) ni-l prezintă călărind nişte feline uriaşe trase de adepţi, urmată de zeul Pan şi de un întreg cortegiu orgiastic, aşa-numitele bacanale. Însă toate aceste manifestări erau la origini atribuite zeiţei Rhea, anterior „naşterii" lui Dionysos. Această discrepanţă a fost rezolvată ulterior prin intermediul legendelor străvechi care i-au asociat pe cei doi, anterior bunică şi fiu, considerându-i apoi îndrăgostiţi. Această dinamică arhetipală este inerentă şi legăturii dintre femeia Capricorn şi bărbatul Săgetător. Tot ce gândeşte, simte sau experimentează el, cu modul său exuberant de a fi, ea a făcut deja cu mult timp înainte. Astfel, la flecare nouă descoperire, el poate privi spre ea, pentru a primi un semn de aprobare şi pentru a beneficia de înţelepciunea ei, căci această femeie a meditat mult la aspectele existenţei spre care el se avântă atât de năvalnic. La rândul său, Săgetătorul stăpâneşte casa a 12-a a femeii Capricorn, casă a aspectelor rcon-materiale şi prin urmare energia lui, aspectul acela nevăzut, însă nespus de mare al fiinţei lui, îi conferă o mare bucurie, entuziasm şi chiar incitare acestei femei, cu toate că îi este dificil să accepte faptul că el nu poate fi în nici un fel restricţionat.

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Varsator

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul sagetator si femeia varsator

 

Bărbatul Sagetator + Femeia Peşti

 

Linia de rezistenţă

 

Ceea ce îi ţine împreună pe aceşti 2 nativi este aspectul sexual şi, în cazul în care flacăra dorinţei se va stinge, relaţia lor nu prea mai are şanse de supravieţuire. Săgetătorul o va eticheta pe delicata domnişoară Peşti ca fiind o adevărată novice, femeia perfectă pe care şi-o doreşte, însă caractaerul ei pasional este la fel de intens ca al lui. Totuşi, dintre toate femeile zodiacului pe aceasta îi este cel mai greu să o înţeleagă. Nativa Peşti stăpâneşte casa a 4-a a Săgetătorului, casă a vieţii casnice şi private, ea fiind genul de femeie pe care i-ar plăcea să o ducă acasă, ca să i-o prezinte mamei lui. Însă aşa cum spunea la un moment dat Lucille Ball despre o faimoasă actriţă cu ochi violeţi născută şi ea în zodia Peşti care s-a îndrăgostit la un moment dat de fiul ei: „nu o poţi domestici pe Liza." Acest fapt este perfect adevărat în legătură cu toate femeile din acest semn care par să fie special structurate pentru a-şi tine partenerul sub papuc. Săgetătorul este bărbatul cel mai puţin dispus a se lăsa astfel prins, însă nu trebuie totuşi să subestimăm farmecul domnişoarei noastre.

 

Ea ştie foarte bine că, jucând rolul soţioarei maleabile, va arunca astfel un văl peste ochii Centaurului şi, sub pretextul că îl susţine, se va putea folosi de fapt de el pentru propriile scopuri, ca de un generator de putere - în special în direcţia confortului şi a tihnei personale. Săgetătorul stăpâneşte casa a 10-a a femeii Peşti, casă a statutului, a imaginii şi a validării publice, ea fiind foarte conştientă de priza Arcaşului asupra structurilor patriarhale în special, care îl apreciază pe acest bărbat mai mult decât pe alţii, cu tot stilul său rebel care se împotriveşte respectivelor sisteme sau poate tocmai datorită lui. Ea are într-adevăr un suflet boem, semnul său fiind asociat cu existenţa non-materială, aşa zis „spirituală", însă va fi prima care să recunoască faptul că acest aspect al vieţii se potriveşte cel mai bine cu un cont considerabil în bancă. De asemenea, în pofida valenţelor sale şamanice, şi Săgetătorul este de-a dreptul obsedat de bani, ţinând de fiecare leuţ, chiar şi atunci când are miliarde. Arătaţi-ne orice director de firmă născut în zodia Săgetătorului şi vă vom arăta cum acesta sustrage bacşişurile pe care prietenii lui (cu care tocmai a luat cina) le-au lăsat chelnerului.

 

Compatibilitati realizate de Stella Starsky si Quinn Cox. Le puteti gasi mai pe larg in cartea "Cupluri zodiacale".

 

carti

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac 2018
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

  • Astrologia inseamna autocunoastere

  • zodiac 2018