Sustine-ne!..

Compatibilitate Rac

 

compatibilitate Rac

 

Alege de aici:

... ...

Horoscop compatibilitati femeia Rac cu celelalte zodii

Femeia Rac + Bărbatul Berbec

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii rac si barbatul berbec

 

Femeia Rac + Bărbatul Taur

 

Un scop bine stabilit

 

Cei doi nu au neapărat în minte o legătură serioasă, cel puţin nu conştient. La modul esenţial însă, acest cuplu este caracterizat de o comuniune reală la nivel intelectual. Femeia Rac activează casa a 3-a a bărbatului Taur, aceea a învăţării. Practic, ea îl consideră infinit stimulativ, analizându-l şi provocându-l în motivaţia sa interioară şi în modul de a acţiona. Aceasta mai este de asemenea casa relaţiilor de rudenie, cei doi ajungând destul de repede să-şi dea seama că sunt făcuţi din acelaşi material, în foarte multe privinţe. Nativul Taur stăpâneşte casa a 11-a femeii Rac, aceea a „mentalului colectiv”, făcând-o astfel să îşi comute punctul de interes de la un surplus de chestiuni mărunte şi personale la preocupări mai imperative, de ordin universal. Atitudinea lui impasibilă şi răbdătoare face să mai scadă din entuziasmul domnişoarei noastre pentru efecte melodramatice.

 

Taurul, care îşi merită din plin apelativul, poate fi de-a dreptul plin de sine. Ea însă îl va prinde puţin în cleştişorii săi, obligându-l astfel să fie mai puţin lăudăros şi mai umil. El cam face pe grozavul şi chiar îi place Ia nebunie să fie adorat de ceilalţi, în special de femei, dar de asemenea şi de bărbaţii aşa-zişi inferiori, care îi hrănesc egoul deja supradimensionat. Însă simţul ei infailibil, guvernat de Lună retează din start orice asemenea exagerare, ajutându-l să îşi dea seama că transformarea este un proces ce durează o viaţă. La rândul lui, prin exemplul personal, el o învaţă să privească existenţa cu o atitudine mai detaşată şi să nu ia nimic Ia modul personal. Fiind un maiestru al conservării energiei, îi arată de asemenea cum să-şi canalizeze entuziasmul către scopuri productive sau chiar filantropice, făcând-o să îşi dea seama că tot acest comportament teatral îi poate secătui de vlagă atât pe ea,cât şi pe cei din jur. Relaţia lor necesită un efort continuu, în lipsa căruia se va dizolva într-o nebuloasă vijelioasă ce o poate lua oricând în orice direcţie. Oricum, ea îşi dă frâu liber emoţiilor, în timp ce în fiinţa lui tensiunea se se acumulează tot mai mult, prin urmare comunicarea – o caracteristicăa caselor a 3-a şi a 11-a- este esenţială pentru succesul legăturii.

 

Femeia Rac + Bărbatul Gemeni

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii rac si barbatul gemeni

 

Femeia Rac + Bărbatul Rac

 

Lacul de acumulare

 

În general, este dificil pentru acest cuplu să susţină o relaţie pe termen lung, iar cei care au reuşit aceasta ar trebui să se felicite. Bărbatul Rac este îndatoritor însă îi place să aibă parte de foarte mult timp liber. Femeii Rac îi este dificil să îi respecte autonomia. Ea necesită foarte multă atenţie din partea bărbatului şi, ca să spunem adevărul, încă din tinereţe are parte mai degrabă de relaţii în care partenerul este cel care îi solicită ei atenţia. Astfel că, alături de Rac, se simte oarecum în aer, incapabilă să fuzioneze cu acest bărbat la toate nivelurile, o dinamică generatoare de probleme în trecut. Cu toate că nutreşte sentimente pe măsura ei, el îşi donează cu măiestrie emoţiile.

 

Racii îşi guvernează reciproc casa 1, aceea a sinelui, a motivaţiilor şi a impulsurilor personale, iar această relaţie chiar aduce în discuţie esenţa fiinţei lor. Ea ajunge să conştientizeze că uneori este un adevărat carusel emoţional, care are nevoie de tragedii şi certuri pentru a simţi că are acces şi la emoţiile lui sau chiar pentru a-i testa iubirea punându-i la încercare răbdarea. El, la rândul său, este forţat să examineze modul în care îşi evită problemele, căci ea nu îl va lăsa să le ascundă sub preş. In special pentru el, această relaţie poate părea excesiv de analitică, necesitând un efort prea mare, pe care nu îşi doreşte să îl facă. Şi cu cât ea încearcă tot mai mult să îl irite, cu atât el se va retrage în carapacea sa. Bărbatul Rac îşi doreşte o existenţă liniştită, lipsită de agitaţie, în timp ce domnişoara noastră aspiră să treacă în fiecare zi prin toată gama de emoţii umane posibile - acest fapt este esenţial ca să se simtă cu adevărat „vie". Pentru ca legătura să supravieţuiască, femeia Rac ar trebui să îşi caute susţinerea de care are nevoie la nivel profesional, lăsându-l astfel pe el mai liber. El îşi doreşte o femeie puternică precum o stâncă, nu o epavă emoţională. Şi ea, la rândul ei, caută pe cineva pe care să se poată baza. Însă cu cât se arată mai disperată, cu atât el este mai puţin dispus să îi ofere ceea ce caută.

 

Femeia Rac + Bărbatul Leu

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii rac si barbatul leu

 

Femeia Rac + Bărbatul Fecioara

 

O treabă uşoară

 

Aceasta este arareori o legătură profund emoţională. Cel mai adesea, cei doi nu se îndrăgostesc astfel că reprezentanţii acestui gen ajung să aibă o relaţie de succes me general, legătura este caracterizată de îşi urmăreşte propriile scopuri, folosin nivel pe celălalt, pe post de momea Reversul medaliei în ceea ce priveşte în Fecioară de a juca rolul lui Henry Higgins focalizându-se atât de mult asupra fe ajunge într-un final în centrul atenţi ruia schimbându-se în mod drastic. L apoi pe acelaşi făgaş, cu excepţia cazu ajunge în mod firesc la un final. Cei doi asupra celuilalt o influenţă sănătoasă, î neapărat un lucru rău. Pentru început, reciproc curiozitatea de a explora enclave mai sofisticate ale societăţii, fapt care le întăreşte personalitatea.

 

De asemenea, cu o oarecare delicateţe, îşi îndepărtează unul altuia ochelarii cu lentile roz, devenind astfel mai vicleni, lucru necesar în lumea afacerilor. Fac aceasta în special după ce au negociat aspectele complicate ale personalităţii fiecăruia. Dacă reuşesc să păstreze o distanţă adecvată de tendinţele excesiv de manipulatoare ale celuilalt sau chiar de cele personale, psihologie care necesită focalizarea pe anumite scopuri pozitive în viaţă, cum ar fi salvarea balenelor sau chiar terapia personală -acţiuni care susţin conştiinţa de sine -, atunci cei doi pot deveni o pereche de invidiat. Ajutat fiind de cunoaştere şi de încărcătura karmică, acest cuplu abordează adesea în echipă diverse căi ale virtuţii, nu înainte de a se scufunda într-un vârtej al decadenţei extaziante. Cei doi ar trebui să îşi folosească mintea aceea iscoditoare spre a deveni adevăraţi giganţi culturali. Amândoi fiind critici înnăscuţi, au capacitatea de a filtra informaţia şi de a oferi o perspectivă asupra imaginii de ansamblu, transmiţând-o la pachet, dacă vreţi, pentru noi, ceilalţi, şi făcând astfel anumite concepte cuprinzătoare mult mai uşor digerabile, dacă nu chiar plăcute. Astfel, în calitate de cuplu, ceilalţi pot să devină dependenţi de ei, tot aşa cum iniţial şi ei erau unul de celălalt.

 

Femeia Rac + Barbatul Balanţă

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii rac si barbatul balanta

 

Femeia Rac + Barbatul Scorpion

 

Buncărul

 

Există ceva ce Scorpionul nu-i va dezvălui cu uşurinţă acestei femei, şi anume efectul profund pe care îl are asupra lui. El se simte de-a dreptul părintesc faţă de ea, această legătură inspirându-i nativului nostru un sentiment de responsabilitate tot mai mare. Ea simte de asemenea şi iubirea pe care el i-o transmite – căci nativa Rac ştie întotdeauna când lipseşte afecţiunea. Deşi el este o fiinţă destul de reţinută ea nu are nevoie de cuvinte care să-i spună cât de îndrăgostit este. Femeia Rac stăpâneşte casa a 9-a a bărbatui Scorpion, aceea a imaginaţiei, a călătoriilor, a intelectului superior si a viziunii. În primul rând, trebuie să menţionăm că el vede în ochii ei întreaga lume. Însă această influenţă astrologică are şi o altă manifestare: alături de ea el beneficiază de o autonomie deplină, ceva ce ea nu-i oferă oricărui bărbat.

 

În cadrul acestui cuplu însă, are încredere deplină în partener, astfel că îi permite să-şi urmeze orice scopuri solitare, care îi sunt în esenţă caracteristice, cum ar fi chiar să călătorească prin lume singur, modul lui preferat de acţiune. Femeia Rac respectă viziunea acestui bărbat asupra vieţii, conform căreia „trăim singuri şi murim singuri", şi chiar îi apreciază această politică de a se iubi în primul şi în primul rând pe sine, fapt ce îl face să îi poată iubi cu atât mai mult pe alţii. Majoritatea femeilor îl vor eticheta pe Scorpion drept pesimist, însă ea îşi dă seama că el abordează o viziune asupra vieţii din perspectiva paharului pe jumătate gol, pentru că astfel are parte de surprize plăcute. El a aflat foarte devreme în viaţă că marile speranţe aduc cu ele mari dezamăgiri. Ideea respectivă are un efect pozitiv şi asupra nativei noastre. Ea ajunge astfel să-şi ceară tot mai puţin scuze, în special de la membrii familiei, cărora le-a convinit până acum faptul că ei îi părea mereu rău. Scorpionul guvernează casa a 5-a a femeii Rac, casă a aventurilor romantice, între ei manifestându-se o minunată poveste de dragoste. Ea simte ca şi cum el ar proiecta asupra ei o lumină cu totul nouă, devenind astfel capabilă să îşi vindece anumite probleme din trecut, în urma cărora a ajuns să confunde iubirea cu altceva. Totuşi, Scorpionul exercită o anumită doză de control mental asupra ei, fapt ce îi permite să fie el şeful, atât în dormitor, cât şi în afara lui.

 

Femeia Rac + Bărbatul Săgetător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii rac si barbatul sagetator

 

Femeia Rac + Bărbatul Capricorn

 

Apogeul atracţiei

 

Femeia Rac este nehotărâtă cel puţin din perspectiva Capricornului. Ea are o minte agilă şi este inteligentă însă, nu este genul de femeie sobră cu care se împrieteneşte el. De asemenea, nici nu poate sta liniştită pe margine fără să spună nimic într-o relaţie. Prin urmare acest cuplu se sfârşeşte de obicei înaine chiar să înceapă. Persoanele care au totuşi o legătură fericită şi fac parte din acest tip de combinaţie au cu siguranţă alte aspecte astrologice puternice în hărţile lor natale. Însă chiar şi ei trebuie să aibă grijă ca iubirea lor să nu se transforme într-o relaţie de codependenţă. Aceste două semne îşi guvernează reciproc casa a 7-a, casă opusă casei 1, aceea a sinelui pe roata cosmică. Astfel, casa a 7-a este casa non-sinelui sau a celuilalt. Încă din prima clipă când li se intersectează privirile, ei văd unul în celălalt o influenţă care le este străină, proiectând adesea o anumită personalitate, unul asupra altuia, în loc să-şi dea seama cine sunt cu adevărat. În cazul femeii Rac, aceasta poate avea legătură cu problemele ei legate de tatăl său.

 

Între ei a existat adesea un abis, iar astfel este posibil ca ea să transfere această dinamică a distanţei emoţionale şi asupra Capricornului, ajungând să pornească din nou în acea căutare a aprobării masculine pe care a început-o cu tatăl ei. Pe de altă parte, el o vede pe domnişoara noastră în aceeaşi lumină în care le-a văzut probabil pe anumite fete în adolescenţa sa. Acest nativ se maturizează devreme şi ca atare, la vremea pubertăţii, a fost poate luat în râs de aşa-numitele fete populare, care, trăind un amestec de atracţie şi repulsie, se distrau pe tema băiatului căruia îi crescuse prematur părul de pe corp sau care era evident supradotat, dar se dezbrăca inocent în timpul orelor de educaţie fizică. Există ceva în legătură cu această femeie extravertită care îi evocă nişte sentimente mai vechi. Acum mai în vârstă şi mai înţelept, Capricornul va da totuşi curs unui soi de fantezie răzbunătoare. Astfel, dacă aceştia doi reuşesc într-adevăr să aibă o relaţie funcţională, fiecare va trebui să se confrunte plin de curaj cu demonii săi interiori, străduindu-se să nu proiecteze asupra celuilalt propria tragedie.

 

Femeia Rac + Bărbatul Vărsător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii rac si barbatul varsator

 

Femeia Rac + Bărbatul Pesti

 

O infuzie sentimentală

 

S-ar putea ca femeia Rac să nu fie conştientă de gravitatea demonilor cu care se confruntă Peştele. Pe de altă parte, există şi unele native ale acestei zodii care caută să îi perpetueze în scopurile lor personale. În el va încerca poate să evadeze din acest vârtej emoţional prin intermediul narcoticelor, femeia Rac chiar ajutându-l în această privinţă sau scufundându-se alături de el. Forţa acestei legături rezidă în capacitatea cuplului de a dărâma zidurile pe care Peştele în special le ridică între el şi ceilalţi, aceasta făcându-l ulterior să ascensioneze rapid. Nativul Peşti guvernează casa a 9-a a nativei Rac, casă cosmică a intelectului superior şi a viziunilor şamanice. Prin urmare, nu încape nicio urmă de îndoială că lumea ei se transformă aici într-un peisaj multicolor al filosofiei şi al creativităţii, în mare parte generat de poeticul nostru nativ. Să sperăm însă că femeia Rac îşi va da seama că şi ea trebuie să „urce tot mai sus” iubindu-l pe nativul Peşti de la un nivel extrem de elevat, fiind capabilă uneori chiar să se dea la o parte şi să-l lase să experimenteze propriile căderi.

 

El simte aspectul paradoxal al relaţiei dintre ei, şi anume acela că, pe de o parte, el este cel mai elevat dintre ei doi, inspirând-o de obicei pe domnişoara Rac să transcendă mlaştina faimoaselor sale schimbări emoţionale de stare, şi că el este de asemenea cel care trebuie să lupte în linia întâi, abordând chestiunile majore ale vieţii şi fiind necesar să realizeze transformări de amploare în viaţa lui, transformări de care depinde însăşi supravieţuirea sa. Aici el este şamanul, însă amplitudinea viziunilor sale asupra vieţii poate fi copleşitoare sau chiar poate friza nebunia. La rândul său, femeia Rac stăpâneşte casa a 5-a a bărbatului Peşti, casă creatoare a aventurilor romantice, a tuturor plăcerilor sociale, a creativităţii şi a copiilor. Deşi la început şi-a imaginat că este vorba doar despre o aventură trecătoare, el ajunge apoi să descopere că a dat peste esenţa tuturor femeilor, o persoană cu care nu doreşte doar să aibă copii, ci de la care primeşte de asemenea un soi de iubire maternă care poate i-a lipsit în copilărie. În acelaşi timp, este posibil ca ea să îl facă să retrăiască atenţia negativă pe care a primit-o din partea mamei lui.

...

Horoscop compatibilitati barbatul Rac cu celelalte zodii

Bărbatul Rac + Femeia Berbec

 

O potrivire la fix

 

Racul şi Berbecul au, în general interese comune, în domeniul creativ, cultural, sportiv sau de altă natură. Nici unuia dintre ei nu îi place la nebunie să dezbată sau să analizeze lucrurile la nesfârşit şi nici să ţină o fişă de pontaj a relaţiei. Bărbatul Rac activează casa a 4-a a femeii Berbec, casă cosmică a vieţii de familie oferindu-i în mod firesc acestei native un sentiment de stabilitate şi în acelaşi timp împingând-o să îşi analizeze condiţionările trecute care i-au influenţat copilăria, separând grâul de neghină în această privinţă. La rândul ei, nativa Berbec dinamizează casa a 10-a a nativului Rac, aceea a statutului şi a imaginii publice, relaţia aducându-i acestuiadiverse onoruri, faimă sau notorietate. Ea este teribil de independentă, astfel că el nu va fi excesiv de copleşit de nevoile ei. Legătura lor îl motivează şi îl inspiră, ajutându-l să îşi focalizeze atenţia asupra unei cariere pe cont propriu sau asupra unor scopuri creatoare.

 

La fel ca un copil orfan care îi atinge pe cei din jur la coarda sensibilă, bărbatul Rac le trezeşte femeilor sentimente protectoare, istoria relaţiilor sale asemănându-se adesea cu un lung şir de adopţii. Le inspiră iubitelor instincte materne, în timp ce lui i se trezesc cele paterne. Dintre toate femeile, domnişoara Berbec este probabil cel mai puţin înzestrată în această privinţă, neavând trezit aproape deloc aspectul de mamă, în sensul tradiţional al cuvântului. Ea nu este afectivă, ci de-a dreptul dicta­torială. Şi, chiar dacă la un nivel subconştient, bărbatul Rac intră de fapt într-o relaţie cu această femeie severă pentru a beneficia astfel ele disciplina care simte că i-a lipsit în tinereţe. El, în schimb, îi oferă un soi de balsam vindecător: iubirea necondiţionată, de care ea nu prea a avut probabil parte în copilărie - o posibilă capcană aici fiind ideea că această formă de afecţiune fără nici o limită este ceva armonios doar atunci când se manifestă din partea unui părinte către copilul său. În cadrul relaţiilor adulte, un asemenea sentiment poate genera diverse probleme. Este în natura noastră să punem condiţii. Prin urmare, în timp ce ei caută, prin intermediul legăturii lor, să remedieze anumite aspecte problematice din fiinţa fiecăruia, trebuie să fie totuşi atenţi să nu schimbe un plasture cu altul, pentru a masca astfel în mod superficial anumite răni emoţionale, care devin tot mai adânci odată cu trecerea timpului.

 

Bărbatul Rac + Femeia Taur

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul rac si femeia taur

 

Bărbatul Rac + Femeia Gemeni

 

Un târg avantajos

 

Între ei se manifestă cu siguranţă o relaţie simbiotică. Dacă s-ar insista în această privinţă, fiecare ar recu¬noaşte că a făcut un soi de înţelegere cu sine sau chiar o convenţie telepatică cu celălalt la începutul acestei relaţii, de a renunţa aici la anumite părţi din fiinţa sa. Femeia Gemeni se sacrifică pe sine, oferindu-i întreaga ei energie Racului în detrimentul unor scopuri personale, chiar dacă există o mulţime de semne care o avertizează că nu este bine ce face. Pe de altă parte, el cedează controlul asupra existenţei sale de zi cu zi în favoarea companiei acestei native. Foarte adesea, el este un personaj fragil, care are nevoie de protecţie, în special din punct de vedere emoţional, iar femeia Gemeni este un spirit practic şi descurcăreţ, care gestionează relaţiile cu o gamă largă de persoane din viaţa de zi cu zi, de la asistenţi până la clienţi, de la şefi până la mecanici auto. Ea este la conducere.

 

Dacă vrei să ajungi la Rac, trebuie să treci pe la ea. O maestră în domeniul comunicării, ea îl implică într-o mulţime de conversaţii, aducând în discuţie diverse probleme care consideră că au potenţialul de a-l deturna de la drumul lui şi trimiţându-l după aceea înapoi în cochilia sa pentru a reflecta asupra lor. Ea consideră că este foarte bine pentru el să rămână în turnul lui de fildeş atât timp cât are parte de o experienţă pozitivă, creatoare, şi nu una bazată pe teamă sau izolare. De asemenea, ea ştie că cu cât petrece mai mult timp de calitate de unul singur, cu atât cresc şansele să descopere adevărate perle de înţelepciune sau profit, ori ambele. Racul stăpâneşte casa a 2-a a femeii Gemeni, casă materială a finanţelor, a posesiunilor şi a bunurilor tangibile, precum şi a celor personale. Astfel, ea îl vede ca pe o persoană cu substanţă care, dat fiind ajutorul ei, poate aduce acasă o captură majoră. La rândul sau, nativa Gemeni guvernează casa a 12-a a Racului, casă non-materială, a sufletului. Într-adevăr, privind cu ochiul liber, putem spune că ea este o forţă invizibilă care îi oferă forţă şi tărie sufletească - sfătuitorul său spiritual, dacă vreţi.

 

Bărbatul Rac + Femeia Rac

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul rac si femeia rac

 

Bărbatul Rac + Femeia Leu

 

Un cuplu loial

 

Femeia Leu îşi petrece tinereţea în căutarea unui bărbat a cărui pasiune pentru viaţă să rivalizeze cu a ei, însă este posibil ca într-un final să îşi dea seama că ea este cel mai puternic exemplar al zodiacului, fiind mai bună decât bărbaţii pe propriul teren - într-un final, rezultă că tipii aceia aşa-zis charismatici de care se îndrăgostea în general spuneau doar vorbe în vânt sau erau adevărate capete înfierbântate de care să te fereşti. Iar acest Rac, relaxat şi răcoros ca un castravete, îi oferă o schimbare bine-venită. El nu-şi doreşte să o domine, ci mai degrabă să fie consortul ei, asemenea unui prinţ mitic căsătorit cu un monarh de sex feminin, provenind dintr-o linie matriarhală. Ea se trezeşte că este protectoare faţă de el, gestionând în acelaşi timp viaţa zilnică a căminului lor. Totuşi, în situaţii-limită, el îşi va exercita autoritatea masculină, având ultimul cuvânt. Aceasta nu face decât să îi aţâţe şi mai mult imaginaţia domnişoarei noastre ca să nu mai menţionăm şi fiorul resimţit din alte părţi ale anatomiei ei.

 

Femeia Leu stăpâneşte casa a 2-a a Racului, casă materială, a banilor, a posesiunilor şi a proprietăţilor palpabile, precum şi a bunurilor personale. Astfel, el o vede ca pe o persoană cu substanţă, care, dată fiind susţinerea lui iubitoare, va atinge realizări măreţe. Leoaica este o fiinţă creativă, cu o ambiţie pe măsură, şi cu ajutorul susţinerii pe care i-o oferă el, în special pe plan emoţional, realizările ei nu vor cunoaşte limite. La rândul său, nativul Rac stăpâneşte casa a 12-a a nativei Leu, casă rcorc-materială a sufletului. El reprezintă astfel pentru ea o forţă invizibilă, un spirit călăuzitor în carne şi oase şi, după cum va recunoaşte într-un final, sufletul ei pereche - incontestabil. Racul este cel mai puţin misogin dintre bărbaţi, fiind extrem de sigur pe masculinitatea lui. Acest bărbat atât de familist în esenţa sa poate manifesta un gen de fertilitate masculină, fiind foarte deschis către procreare. Pentru femeia Leu, căreia nu i-a trecut niciodată prin cap să-şi sacrifice cariera sau impulsurile creatoare pentru a creşte un copil, nativul Rac pare un mesager trimis din cer. Şi în cazul în care nu joacă efectiv rolul soţului casnic, el se va ocupa totuşi de toate problemele, în beneficiul copiilor săi, căci pentru sănătatea şi longevitatea acestei legături este esenţial ca ei doi să aibă urmaşi.

 

Bărbatul Rac + Femeia Fecioară

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul rac si femeia fecioara

 

Bărbatul Rac + Femeia Balanta

 

O pereche arătoasă

 

Amândoi sunt spirite libere şi prin urmare au adesea nevoie de contactul cu realitatea oferit de un partener mai practic. Bărbatul Rac bănuieşte că este posibil să fi dat peste aşa ceva. Balanţa stăpâneşte casa a 4-a a Racului, casa căminului de unde provenim şi a căminului pe care îl construim pentru noi înşine, această dualitate portretizând esenţa preocupărilor lui în acest caz. El are nevoie de siguranţa pe care i-o oferă carapacea sa, iar domnişoara Balanţă, născută într-un semn cardinal de aer, are în păstrarea sa atotputernicul suflu primordial. Această nativă, întruchiparea Justiţiei, nu este deschisă la negocieri: ea emite decrete, Racul însă nu este prea dispus să asculte predici. El nu îşi doreşte să analizeze excesiv experienţa, ci mai degrabă să îşi dea voie să simtă, în timp ce Balanţa poate fi extrem de abstractă, conceptuală şi înclinată să documenteze totul.

 

Racul stăpâneşte casa a 10-a a Balanţei, aceea a imaginii şi a statutului public, precum şi a realizărilor lumeşti, ea având sentimentul că el îsi doreşte să fie faimos sau cel puţin să ajungă în lumina reflectoarelor, zi de zi. Astfel că îi aplaudă ambiţia pe care nu ar eticheta-o niciodată drept infatuare. Dimpotrivă, poate chiar să creadă că el are un destin măreţ, însă în acelaşi timp se întreabă: oare ea îşi doreşte să trăiască o viaţă sub ochii publicului? De fapt, există femei Balanţă foarte faimoase care se ştie că sunt mai degrabă timide, fugind de luminile rampei şi căutând chiar să-şi atenueze din strălucire, pentru a se pierde în mulţime dacă îşi doresc aceasta. O altă diferenţă este aceea că Racul, un bărbat profund emoţional, îşi păstrează sentimentele în carapacea sa, căutând în taină o iubită care să le scoată la iveală, în siguranţă, fără a-i cauza traume excesive. însă domnişoara noastră este femeia cea mai puţin susceptibilă să îi gestioneze emoţiile. Această judecătoare este imparţială şi obiectivă, chiar la modul excesiv. Bineînţeles, tot astfel cum Racul îşi doreşte să-i spargă cineva carapacea, şi Balanţa speră să găsească o persoană care să îi tragă de sub picioare piedestalul pe care ea însăşi se aşază mereu. Nici unul dintre cei doi nu pare a fi capabil să provoace catharsisul necesar celuilalt, în acest caz, aparenţele nefiind înşelătoare.

 

Bărbatul Rac + Femeia Scorpion

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul rac si femeia scorpion

 

Bărbatul Rac + Femeia Sagetator

 

Valva de intrare

 

Săgetătoarei îi place să facă parte din cercuri erudite. Ea are o personalitate puternică şi se simte atrasă de un stil de viaţă mai strălucitor sau de un anumit statut, chiar dacă este vorba de unul subversiv. Şi în cazul în care este considerată drept o femeie obişnuită, Săgetătoarea se va purta ca un top-model, fără nici o urmă de glumă. Ea are o încredere în sine de invidiat, care totuşi în anumite privinţe, maschează o timiditate ascunsă pe care o simte în public sau într-un cadru social. Racul poate deveni obsedat de ea în secret sau pe faţă, dorinţa lui pentru ea fiind ca un gen de dependţă, căci ea tinde să reprezinte un fel de muză în viaţa. Nativa Săgetător stăpâneşte casa a 6-a a nativului Rac aceea a obiceiurilor şi a rutinelor, el dorindu-şi să o facă să ia parte la viaţa lui, într-un mod foarte direct. Totuşi nu este genul care să aibă pretenţii. Mai degrabă îi va oferi poate tributul, sub forma unor cadouri scumpe, în speranţa de a o câştiga de partea lui şi de a-i menţine interesul chiar şi după mulţi ani petrecuţi împreuna.

 

Casa a 6-a este casa sacrificiului plin de umilinţă, iar el îşi va pune efectiv viaţa la picioarele ei, pentru a o face fericită. Semnul Racului stăpâneşte în cazul ei casa a 8-a, aceea a regenerării, motiv pentru care este asociată cu sexul, somnul sau chiar cu moartea (reîncarnarea). Motivul pentru care această relaţie îi trezeşte un sentiment atât de bizar Săgetătoarei noastre este cel de-al şaselea simţ, care îi spune că în cadrul ei va trece printr-un proces de modificare completă a vieţii. Aura aceea de muză pe care el o proiectează asupra ei, deşi este ceva flatant, poate aduce cu sine o responsabilitate uriaşă, secătuind-o astfel de resursele pe care cu siguranţă le ţine în rezervă pentru propriul succes. Totuşi, ea poate fi vrăjită de Rac, ca şi cum ar ajunge să fie posedată de el din punct de vedere psihic, şi înainte să-şi dea seama, existenţa ei ajunge să fie definită de rolul pe care îl îndeplineşte în viaţa lui Şi deşi este vorba despre un şef delicios, pentru care majoritatea domnişoarelor şi-ar da tot ce au mai de preţ să îl aibă, Săgetătoarea se va lupta să nu devină izolată. Ca atare, îşi va afirma tot mai mult independenţa cu mult timp după ce luna de miere s-a încheiat.

 

Bărbatul Rac + Femeia Capricorn

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul rac si femeia capricorn

 

Bărbatul Rac + Femeia Varsator

 

Trezirea la viaţă

 

Racul, care este adesea atât de mobil şi îşi doreşte să urce pe scara socială, găseşte aici o relaţie în care-şi poate transcende foamea aceea de un statut material remarcabil, fapt care nu este un lucru uşor. Nativa Vărsător este probabil femeia cea mai puţin dependentă a zodiacului. Ea este detaşată prin natura ei, fapt ce are drept efect salutar ideea că nu caută să împlinească anumite abisuri emoţionale cu lucruri, fie că este vorba despre bunuri lumeşti, mâncare, narcotice sau tragedii inutile. Racul în schimb, deşi prezintă lumii un comportament relaxat datorită carapacei sale specifice, face aceasta numai pentru ca, atunci când îşi găseşte partenera perfectă să poată revărsa asupra ei toate acele emoţii reprimate în special sub forma iubirii şi a devotamentului. Stop-cadru, la imaginea în care Vărsătoarea îl priveşte cu o privire inexpresivă, la fel ca o extraterestră de sex feminin de pe o planetă unde locuitorii au evoluat dincolo de sentimente.

 

Bineînţeles, după cum se petrece de obicei, aceasta este o ocazie unică pentru ca amândoi să crească, să se transforme, căutând să ajungă pe aceeaşi lungime de undă. Nativa Vărsător stăpâneşte casa a 4-a a bărbatului Rac, aceea a transformării şi a misterelor vieţii - sexul, moartea şi toate acele enigme profunde. Este casa renaşterii psihologice şi a regenerării, iar astfel lui i se acordă şansa să îşi vadă viaţa într-o nouă lumină, rupând astfel legătura cu trecutul şi dobândind acea perspectivă sănătoasă de care se bucură şi ea. Legătura îi oferă de asemenea ocazia eliberării sexuale - ţineţi minte aceasta -, precum şi şansa de a dobândi o viziune obiectivă asupra unor realităţi mai teribile, cum ar fi, de exemplu, propria noastră efemeritate. La rândul său, nativul Rac stăpâneşte casa a 6-a a femeii Vărsător, aceea a rutinelor sănătoase, care sunt atinse prin muncă grea şi prin servicii făcute propriei persoane. în el, domnişoara noastră nu întâlneşte un manipulator gen Svengali sau un bărbat cu dorinţe ascunse, care să o tragă după el spre a îmbrăţişa o rutină negativă, toate acestea fiind genul de scenarii pe care ea practic le atrage în cadrul legăturilor ei amoroase. Racul nu este codependent în sine. El îi lasă libertatea, însă are aşteptări mari, sperând că ea îşi va depăşi toate problemele.

 

Bărbatul Rac + Femeia Peşti

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul rac si femeia pesti

 

Compatibilitati realizate de Stella Starsky si Quinn Cox. Le puteti gasi mai pe larg in cartea "Cupluri zodiacale".

 

carti

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac 2018
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

  • Astrologia inseamna autocunoastere

  • zodiac 2018