Sustine-ne!..

Compatibilitate Pesti

 

compatibilitate Pesti

 

Alege de aici:

... ...

Horoscop compatibilitati femeia Pesti cu celelalte zodii

Femeia Pesti + Bărbatul Berbec

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii pesti si barbatul berbec

 

Femeia Pesti + Bărbatul Taur

 

O pereche câştigătoare

 

Taurul o consideră pe femeia Peşti drept un premiu: partenera perfectă alături de care îşi va putea ocupa locul, exercitându-şi influenţa în orice mediu social doreşte. Nativa Peşti stăpâneşte casa a 11-a a Taurului, aceea a prietenilor, a grupurilor şi a organizaţiilor. Ea fiind cea cu papagalul mai mare în relaţia dintre ei, îl poate ajuta pe nativul nostru mai rezervat să facă o impresie strălucitoare. Aceasta este de asemenea casa speranţelor şi a dorinţelor, iar nativa Peşti, asemenea unei muze, îl va susţine într-un mod natural pe Taur să îşi îndeplinească toate visurile. La rândul lui stăpâneşte casa a 3-a a femeii Peşti, aceea a orientării intelectuale, a exprimării de sine şi a relaţiilor de rudenie, şi cel mai adesea ea va demisiona de la orice slujba în cadrul căreia, atunci când nu era implicată într-o relaţie, muncea doar pentru bani, lăsându-l pe el să o susţină pentru a beneficia de o educaţie superioară sau pentru o incursiune în domeniul artei ori al comerţului. Pe lângă iubirea romantică şi dorinţa sexuală, femeia Peşti manifestă şi un soi de afecţiune de soră pentru Tăun ceva ce arareori simte pentru alţi bărbaţi.

 

Cei doi membri ai acestui cuplu drăgălaş sunt în primul şi în primul rând prieteni, ducând de obicei o viaţă completă împreună. Casele a 3-a şi a 11-a indică de asemenea şi un sentiment al comunităţii, respectiv al vieţii trăite la o scară globală. De obicei, aceştia doi organizează adesea petreceri la ei acasă, bucurându-sede un număr foarte mare de prieteni şi vecini, căci sunt creaturi sociale până în străfundul fiinţei lor. Îşi doresc amândoi mai mult, nu doar în ceea ce priveşte achiziţionarea de obiecte ele luxdeşi acestea reprezintă adeseori o prioritate pentru ei, ci, de asemenea, si referitor la un anumit fel de foame de a călători şi de a învăţa prin intermediul unor experienţe care să-i provoace la maximum. Femeia Peşti va fi neîmplinită dacă Taurul se complace în lenevie, căci de obicei ea îşi doreşte să experimenteze tot mai mult un stil de viaţă luxos. Iar dacă ei suferă anumite căderi, se recuperează destul de lent. Este posibil ca ea să îl forţeze prea mult să fie cel mai bun în domeniul său de activitate. Însă el este un amant, nu un luptător, exact faptul care a dus la nimicirea bietului Adonis, care, după cum se ştie, a pierit de mâna gelosului zeu ai războiului, Ares-Marte, simbol al dominaţiei bărbaţilor puternici.

 

Femeia Pesti + Bărbatul Gemeni

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii pesti si barbatul gemeni

 

Femeia Pesti + Bărbatul Rac

 

O idilă fermecătoare

 

Nu există foarte mulţi bărbaţi care să reprezinte o potenţială jucărie pentru femeia Peşti însă Racul alături de Taur, are de obicei tendinţa să o lase pe ea să preia conducerea. Spre deosebire de cel din urmă care va fi pur şi simplu pasiv, Racul este mai degrabă receptiv răspunzând într-un mod foarte activ la orice atingere. Lăsând la o parte sexualitatea, putem spune că domnişoara Peşti infuzează viaţa cu un soi de magie pe de o parte, plină de vrajă şi, pe de altă parte amăgitoare, însă în această lume astfel creată, el este provocat să îşi trăiască visurile şi să lase la o parte orice aspecte practice în exces, care ar putea să-l împiedice să-şi atingă scopurile cele mai măreţe. Nativa Peşti guvernează casa a 9-a a nativului Rac, casă a aspiraţiilor în special a celor referitoare la filosofie, la călătorii, la educaţia superioară şi la alte moduri de evoluţie intelectuală prin intermediul experienţei.

 

Ca atare, ea îl ajută să iasă din carapacea sa, împingându-l să meargă dincolo de limitările sale autoimpuse. Casa a 9-a prezintă şi o dimensiune şamanică, această nativă încurajându-i şi căutările mai extremiste. El are de obicei abilităţi artistice deosebite, care zac adesea adormite, însă domnişoara noastră îl va ajuta să le acceseze, în baza simplului fapt că există în viaţa lui. Ea este proverbiala muză, trăgându-i preşul de sub picioare spre a-l împiedica astfel să-şi manifeste nevoia spontană de a se retrage din faţa vieţii - fapt ironic, de vreme ce şi ea s-ar putea să se izoleze aici mai mult decât în alte relaţii. La rândul său, bărbatul Rac stăpâneşte casa a 5-a a femeii Peşti, aceea a urmaşilor, a distracţiei şi a aventurilor romantice. Alături de el, ea va experimenta instinctul de procreare la un mod mult mai intens, amândoi aducând la lumină copilul din fiinţa celuilalt. însă această casă se referă şi la vlăstarele spirituale şi la alte moduri de a fi creativ, în sensul figurat. In această legătură, femeia Peşti nu este neapărat ambiţioasă. Mai degrabă se retrage într-o lume a propriei imaginaţii, care se manifestă în mii de feluri, deşi nu neapărat în cele la care ea s-ar gândi cu bucurie să le valorifice. Este vorba despre propriul mediu de viaţă, pe care îl poate transforma într-o expoziţie privată, sau despre abordarea unei cariere artistice doar pentru fericirea ei.

 

Femeia Pesti + Bărbatul Leu

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii pesti si barbatul leu

 

Femeia Pesti + Bărbatul Fecioara

 

Presupunerea

 

Nativa Peşti întruchipează Femeia universală a zodiacului, în timp ce nativul Fecioară este chiar Bărbatul universal. Simbolul planetei guvenatoare a Peştilor - Neptun - este tridentul ce reprezintă triplul falus necesar pentru a o satisface pe zeiţă. În toate cele 3 forme ale ei - fecioară, mamă şi femeie bătrână – ceea ce ne aduce în minte refrenul acela al cântăreţei Chaka Khan (şi ea zodia Peşti): „Eu sunt toate femeile la un loc”. Într-adevăr, domnişoara noastră caută o anumită natură triplă la un bărbat, dorindu-şi ca acesta să fie în acelaşi timp artist, macho şi integru. Ultima latură se apropie cel mai mult de conceptul medieval privitor la natura masculină universală, a cărei conştiinţă separă umilă grâul (virtutea) de neghină (viciul). Simbolul zodiei Fecioară, virgina care ţine în mână mănunchiul de grâne sugerează acelaşi proces, în timp ce Hefaistos cel mai umil dintre zei, se pune în serviciul umanităţii, făurind obiecte folositoare (Fecioara fiind un semn mutabil de pământ), la fel ca Iosif, care este şi el tâmplar.

 

Prin urmare, aici ea l-a întâlnit exact pe acel bărbat integru pe care îl caută - poate chiar şi pe artist şi puţin din bărbatul macho pe care şi-l doreşte, deşi acesta s-ar putea să fie punctul în care lucrurile o iau razna. După cum ştim, cu toate că este căsătorită cu Hefaistos, Afrodită este iubita eternă a lui Ares-Marte, supermasculinul zeu al războiului. Triunghiul lor amoros este plastic înfăţişat în commedia dell'arte, cu personajele ei, Columbina (asociată cu porumbelul sacru al Afroditei), Arlecchino, bărbatul abandonat (adică nativul nostru Fecioară), şi Pantalone (cel care poartă pantalonii în casă), adică bărbatul adevărat. Nativa Peşti şi bărbatul Fecioară îşi activează reciproc casa a 7-a, casă cosmică a celorlalţi sau a non-sinelui, cele două fiind aşa-numite semne opuse. într-o anumită privinţă, sunt într-adevăr opuse, însă nu suficient pentru a se atrage reciproc. Ea este eterna divă, termen ce sugerează nu doar măreţia, ci şi un aspect de divinitate, în timp ce el este o întruchipare a umilinţei, în care rezidă forţa arhetipului olimpian ce îi corespunde, precum şi propria putere astrologică. Cei doi evoluează pe aceeaşi direcţie, însă în sensuri diferite. Astfel, cuplul lor nu dă naştere intensităţii sexuale pe care ar putea să o manifeste ea alături de un semn masculin mai aspru şi mai dintr-o bucată.

 

Femeia Pesti + Barbatul Balanţă

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii pesti si barbatul balanta

 

Femeia Pesti + Barbatul Scorpion

 

O chestiune aprinsă

 

Din nefericire, cei doi vor găsi întotdeauna o chestiune fierbinte care să necesite o dezbatere înfocată. Fiecare este suficient de dramatic pe cont propriu, însă parcă joacă în piesa Cine se teme de Virginia Woolf? care ca din întâmplare, a fost imortalizată chiar de doi actori extrem de talentaţi: nebuna de Taylor şi prostuţul de Burton. Să ne fie cu iertare, Liz (ea ştia despre ce e vorba şi cu siguranţă ar fi de acord cu noi), însă modul acesta de viaţă te poate face să îţi crească nu numai nivelul alcoolemiei în sânge, ci şi propriu ego. A, da, domnişoara Peşti stăpâneşte casa a 5-a a Scorpionului, aceea a dreptului divin şi a atitudinii de creator. De fapt, numai bunul Dumnezeu ştie că, în relaţia de faţă, această zeiţă/divă se manifestă la potenţialul ei maxim, într-o lume a subînţelesurilor creată chiar de ea. Prin urmare, îl va ataca verbal pe Scorpion, aşa cum nicio altă femeie nu a reuşit vreodată. Cântecul ei de sirenă este atât de puternic încât el va rămâne în pană - şi nu doar de cuvinte. Aşa că dacă îi vedeţi simbolurile acelea rotunde ale masculinităţii plutind pe undeva prin preajmă, vă rog să-i spuneţi unde sunt, bine?

 

El ar putea încerca să ajungă la o înţelegere cu ea, însă este mult prea ocupat să o incite - dorinţa lui subconştientă dintotdeauna. Fiind un maestru al artei de a le intra celorlalţi pe sub piele, mulţumită guvernatorului său Pluto, zeul lumii subpământene, el reuşeşte astfel să o corupă de-a dreptul (termen provenit din latinescul corrumpere, care înseamnă „a seduce")- După cum vă puteţi da seama cu uşurinţă, totul se reduce, de fapt, la sex, ca şi cum multitudinea de certuri din timpul zilei le dă drept de liberă practică pentru o mulţime de metode de împăcare care mai de care mai erotice, la căderea serii. Relaţia lor parcurge toată gama emoţiilor umane, Scorpionul guvernând casa a 11-a a femeii Peşti, aceea a umanităţii, a unui sentiment cuprinzător de prietenie şi a apartenenţei la organizaţia Oameni din întreaga Lume, Uniţi-vă... aţi prins ideea. El o va duce în diverse locuri - Scorpionul fiind faimos pentru faptul că îi place să îşi separe iubita de locul ei de baştină - unde ea să trăiască acest sentiment de comuniune cu în¬treaga umanitate. Şi el susţine că îşi doreşte aceasta foarte mult - nu ştim însă cât de sincer este -, invocând prezenţa ei în viaţa lui drept motiv pentru faptul că duce totuşi o existenţă destul de izolată.

 

Femeia Pesti + Bărbatul Săgetător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii pesti si barbatul sagetator

 

Femeia Pesti + Bărbatul Capricorn

 

Alegerea

 

Nativa Peşti stăpâneşte casa a 3-a a nativului Capricorn, casă cosmică a comunicării, a modului de a gândi şi a capacităţii de a fi educat. Ea îi apare ca o femeie care se exprimă liber şi care practică un soi de magie, întruparea convingerii transcendente că viaţa nu este decât un vis pe care, dacă suntem suficient de lucizi, îl putem modifica prin voinţă. S-ar putea ca el să nu fie niciodată capabil să vadă viaţa astfel, însă o apreciază foarte mult pentru faptul că ea crede în el şi în destinul lui, într-un mod în care puţine femei o fac. Alături de ea nu se simte cuprins de depresie - spiritul ei este mult prea neîmblânzit pentru a se lăsa oprimat -, ci mai degrabă se simte tras în sus. Ulterior, va fi la latitudinea lui să stabilească până la ce înălţime îşi doreşte să ajungă. Limitele nu sunt punctul ei forte. La rândul său, Capricornul stăpâneşte casa a 11-a a femeii Peşti, tot o casă a comunicării însă la o scară mult mai mare. Inovaţiile, cum ar fi internetul şi alte concepte, ca, de exemplu, subconştientul colectiv sunt toate guvernate de această casă, încadrându-se într-o categorie mai amplă a informaţiei în masă şi a inteligenţei colective.

 

Dintre toţi bărbaţii, el îşi doreşte cel mai mult să o scoată din lumea ei închipuită sau chiar să îi prezinte realitatea în faţă cu proxima ocazie. într-adevăr, ea trebuie să se confrunte cu acest aspect pentru a evolua, tot aşa cum el trebuie să înveţe să aibă încredere în principal în el însuşi şi în acelaşi timp în umanitate văzută ca un întreg - o atitudine trezită de intervenţia de-a dreptul divină a domnişoarei Peşti în viaţa sa. In lucrarea noastră Sextrology, capitolul dedicat domnişoarei Peşti este intitulat: „Visul", această fiică a lui Poseidon-Neptun arătându-ne prin exemplul personal că legătura directă cu infinitul este foarte posibilă şi, pentru unii puţini aleşi (cum ar fi, de exemplu, ea), chiar inevitabilă. Respectivul fapt se manifestă la modul palpabil în existenţa acestui cuplu, existenţă punctată de sincronicităţi şi coincidenţe mistice care, dacă stai să te gândeşti puţin, nu existau în viaţa Capricornului până ce domnişoara Peşti nu şi-a făcut lin apariţia. Ce interesant!

 

Femeia Pesti + Bărbatul Vărsător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii pesti si barbatul varsator

 

Femeia Pesti + Bărbatul Pesti

 

Pietá

 

După cum am remarcat la infinit în toate capitolele dedicate femeii Peşti, personajul Blanche Duboisal lui Tennessee Williams din piesa Un tramvai numit dorinţă reprezintă varianta modernă a Afroditei şi prin urmare, arhetipul femeii Peşti. Şi ea este în acelaşi timp fragilă şi extrem de puternică. Neptun reprezintă energia disoluţiei, însă, după părerea noastră şi a deziluziei, porţiunea fără italice a cuvântului fiind chiar asociată respectivei planete. Tot aşa cum Blanche îşi pierde căminul pe care îl moştenise, Belle Rev (Vis frumos) şi femeia Peşti parcurge în viaţă o călătorie de la un trecut idilic pierdut în ceaţă la o realitate din ce în ce mai aspră. Astfel, ea caută, în ultimă instanţă, un partener care să fie suficient de ferm şi de matur pentru a o susţine - un gen de Mitch, dacă vreţi, personificând astfel un aspect al triplului falus.

 

Ei bine, bărbatul Peşti are multe calităţi, însă maturitatea nu prea este una dintre ele. Având un suflet poetic şi un temperament pacifist, el are, în general, nevoie de o parteneră care să reprezinte interfaţa lui cu lumea, iar domnişoara Peşti nu îşi doreşte în nici un caz să joace acest rol. Dacă ne permiteţi să mai facem o ultimă referire la Un tramvai numit dorinţă, ştim că Blanche a fost la un moment dat căsătorită cu un „băiat sensibil", care şi-a sfârşit viaţa â la Kurt Cobain, şi el nativ al aceluiaşi semn. Ulterior, odată cu vârsta, gusturile ei la bărbaţi s-au schimbat, dorindu-şi ca aceştia să fie din ce în ce mai tineri. Ne putem da seama că nativii Peşti se potrivesc chiar mult prea bine unul cu celălalt, la un nivel subtil, guvernat de planeta Neptun. Dar în lumea fizică ei sunt ca o mamă cu fiul ei, amândoi mult prea pasivi, având fiecare nevoie de ajutor şi fiind în acelaşi timp exagerat de visători. Bărbatul Peşti, cu toată preţiozitatea lui, îşi doreşte o femeie care să fie o combinaţie între o luptătoare şi o reprezentantă a unei case de toleranţă pe care să nu trebuiască în nici un caz să o trateze ca pe o doamnă, în timp ce femeia Peşti îşi doreşte să fie apreciată ca o muză ce este.

...

Horoscop compatibilitati barbatul Pesti cu celelalte zodii

Bărbatul Pesti + Femeia Berbec

 

Refugiul din faţa lumii

 

Nativul Peşti dă tonul în această relaţie, atât în ce priveşte stilul de viaţă, cât şi mediul efectiv. Alegerile sale din punct de vedere vocaţional, politic, social sau religios nu vor fi doar un simplu zgomot de fond, ci teme pline de forţă în viaţa alături de domnişoara Berbec, care încetul cu încetul va ajunge să îl accepte în calitate de stăpân (dacă nu chiar mântuitor) al căminului lor. Ea joacă rolul unui fel de majordom, dirijând evenimentele cotidiene ale vieţii lor împreună, fapt care îi oferă o existenţă mai limitată decât ar avea alături de alţi bărbaţi. Nativul Peşti stăpâneşte casa a 12-a a femeii Berbec, aceea a recunoaşterii, locul unde trebuie să ne oprim, să reflectăm şi apoi să ne regrupăm forţele. Din acest motiv este asociată cu instituţiile sau cu alte sfere care există în afara societăţii. Nu am vrea să spunem că ea este sechestrată aici – de fapt, nu chiar -, dar intrând în această legătură, aderă practic la un soi de apostolat al sistemului lui de crezuri sau al modului său de viaţă, depinde cum se aşază lucrurile.

 

La rândul ei, femeia Berbec guvernează casa a 2-a a bărbatului Peşti, aceea a bunurilor, în special a celor palpabile, a noţiunii de a aparţine unei alte persoane, precum şi, mai presus de toate, a posesiunii proprii. El s-ar putea să manifeste un instinct de proprietate destul de puternic în ceea ce o priveşte, căci nu se poate abţine să nu o considere ca fiind mâna sa dreaptă în acţiune, chiar şi atunci când este foarte îndrăgostit de ea. Împreună formează o pereche formidabilă, dar oarecum lipsită de pasiune. El este adesea implicat în activităţi de ordin social sau în diverse programe de transformare personală, manifestându-şi empatia specifică zodiei la modul general, şi nu in cadrul contactului lor personal. Însă, de vreme ce, dintre toate semnele, ea apreciază cel mai puţin intimitatea, această distanţă inerentă dintre ei îi convine de minune. Rutina joacă un rol important în relaţia lor - o seară bine stabilită pentru a ieşi în oraş, o dată precisă pentru a juca sport cu alte persoane, participarea săptămânală în cadrul unor organizaţii politice sau comunitare. Pentru bărbatul Peşti este foarte important să păstreze nişte aparenţe convenţionale în cel mai mic detaliu, deşi cuplul lor nu este nici pe departe convenţional într-adevăr, viaţa lor împreună ar putea fi considerată de-a dreptul „alternativă”.

 

Bărbatul Pesti + Femeia Taur

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul pesti si femeia taur

 

Bărbatul Pesti + Femeia Gemeni

 

Mecanismul

 

Femeia Gemeni prezintă nişte mecanisme originale: în timp ce bărbatul Peşti stă metaforic deoparte şi o observă, ea pune în scenă un adevărat spectacol. În această legătură ea se simte liberă să se deschidă şi să se exprime pe sine, în special trăsăturile ei mai comice şi mai obraznice, şi ador atenţia pe care i-o oferă el. Nativul nostru este cu siguranţă cel care gestionează relaţia şi se bazează pe entuziasmul ei pentru a se ocupa de aspectele imediate ale vieţii în comun, ceea ce îi oferă lui mai mult spaţiu de manevră pentru a reuşi să atingă ţelul ce defineşte destinul său. Şi nimeni nu reuşeşte să facă aceasta mult mai eficient sau mai rapid ca acest nativ, care este un maestru al focalizării asupra scopurilor sale, menţinând la distanţă orice i-ar putea distrage atenţia. Într-adevăr, când are nevoie de izolare pe frontul de acasă, o va sublinia extrem de clar – aprig ca un balaur.

 

Femeia Gemeni guvernează casa a 4-a a bărbatului Peşti, care se referă la viaţa intimă a persoanei. Astfel, el vede în el ocazia de a-şi făuri o existenţă ce îi poate oferi izolarea necesară. La rândul său, nativul Peşti guvernează casa a 10-a a nativei Gemeni, aceea a imaginii publice. Şi într-adevăr, această relaţie îi oferă iubitei noastre domnişoare un aplomb care să-i permită să îşi lase în urmă toţi semenii. Pentru început, ea este destul de mândră că a pus mâna pe un tip în general arătos - bărbatul Peşti este de obicei cel mai frumos dintre bărbaţii zodiacului. Şi dat fiind parteneriatul lor hotărât, ea este conştientă că este instrumentul prin care reuşeşte el să atingă succesul, fiind întotdeauna atentă să îl susţină şi să nu îi diminueze niciodată meritele. Aceasta are drept rezultat atât un câştig financiar serios, cât şi un sentiment acut de împlinire personală. Există însă un aer rarefiat în jurul lor, de care ea mai ales nu este conştientă. Nativul nostru se delectează cu manifestările ei deschise de mândrie, acestea avându-şi în esenţă sursa în adoraţia ei instinctivă faţă de el.

 

Bărbatul Pesti + Femeia Rac

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul pesti si femeia rac

 

Bărbatul Pesti + Femeia Leu

 

Lansarea

 

În lucrarea noastră Sextrology, domnişoara Leu având la bază arhetipul zeiţei vânătorii este asemănată cu Dorothy din Oz, care merge pe o cărare aurită ieşind din lumea ei alb-negru pentru a ajunge undeva dincolo de curcubeu. Locul acela este de fapt semnul Peştilor dincolo de vălul Vărsătorului (asociat lui Ioan Botezătorul şi Salomeei, ale cărei şapte văluri colorate reprezintă chiar curcubeul). De asemenea, bărbatul Peşti este el însuşi un soi de vrăjitor, omul din spatele cortinei care creează o lume în întregime nouă, el desprinzându-se de locul său de baştină. Lăsând la o parte morala poveştii lui Dorothy (pentru moment), atunci când Leoaica îl întâlneşte pe Peşte în calea ei, are impresea că viaţa alături de el conţine promisiunea unui fapt magic, şi că acesta, prin pura forţă a voinţei şi a imaginaţiei sale este hotărât să ducă o viaţă care nu este cea a circumstanţelor moştenite, ci una creată de imperativele visurilor sale cele mai nebuneşti.

 

Nativul Peşti stăpâneşte casa a 8-a a femeii Leu, casă cosmică a regenerării şi a transformării psihologice, iar astfel ea are tendinţa de a-l vedea pe bărbatul Peşti ca fiind cel care o va salva, scoţând-o din întuneric şi ducând-o într-o noua lume, unde numele ei va fi scris cu litere luminoase la modul propriu sau metaforic sau chiar va fi pronunţat de vreo vrăjitoare rea într-o incantaţie magică, întruchiparea propriei frici de eşec sau de „a se preda". Adesea, se pare că succesul acestei native depinde în întregime de bărbatul Peşti, cu a sa garderobă de magician. El este dispus să o lase să fie dependentă de el, deoarece şi el se va baza pe ea chiar mai mult. Nativa Leu guvernează casa a 6-a a Peştilor, aceea a rutinei zilnice, a îndatoririlor, a muncii, serviciului şi obiceiurilor. Conştient sau nu, el se bazează pe ea pentru a avea grijă de problemele cotidiene pentru ca el să poată continua să se focalizeze asupra imaginii multicolore din mintea sa. Acesta este genul de legătură în care viaţa lor, ca un întreg, se poate dovedi a fi mult mai mare decât suma celor două părţi individuale, însă vor fi piedici.

 

Bărbatul Pesti + Femeia Fecioară

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul pesti si femeia fecioara

 

Bărbatul Pesti + Femeia Balanta

 

Articulaţia

 

Bărbatul Peşti guvernează casa a 6-a a femeii Balanţă, casă cosmică a serviciului, a muncii, a instrumentelor, a rutinelor, precum şi a unor aspecte aparent diferite, cum ar fi armata, care este de asemenea desemnată prin apelativul: „serviciu militar". În casa a 6-a obiceiurile reprezintă un element esenţial, căci ne ajută să ne antrenăm pentru un anumit nivel pe care vrem să-l atingem. Într-adevăr, în această relaţie, ea va primi instrucţiuni directe chiar de la el, cu privire de la modul cum trebuie să se pregătească pentru binele ei. Urmând exemplul lui, ea învaţă că nu este suficient să îţi doreşti ceva sau chiar să te străduieşti pentru a atinge acel scop, ci mai degrabă trebuie să te comporţi deja ca şi cum ţi-ai fi atins respectivul ţel. Asimilând această învăţătură ea va deveni astfel tot mai pregătită să facă faţă provocărilor realizând că nu e doar o afirmaţie: în modul să inimitabil, nativul nostru îi va arăta iubitei sale că „trăindu-şi viaţa ca şi cum ai avea deja ceea ce îţi doreşti, visul respectiv devine realitate".

 

Lăsând la o parte eufemismele putem spune că, în general, domnişoara Balanţă se cuplează cu domnul Peşti pentru că acesta este implicat, direct sau indirect, într-un anumit domeniu al experienţei la care vrea să dobândească şi ea acces. Nu că ar fi ceva rău, în special în ochii lui, căci el nu se simte niciodată „folosit" şi mai degrabă aplaudă orice asemenea iniţiativă în viaţă, apreciind persoanele ingenioase care se străduiesc în toate modurile posibile să-şi urmărească propria chemare. Dacă ar fi întâlnit o femeie Balanţă care să nu fie de acord cu ceea ce el percepe intuitiv (sau îşi imaginează) a fi. destinul ei, nici măcar nu s-ar fi obosit să-şi piardă timpul cu ea, căci nu ar considera-o demnă nici măcar de o tură prin proverbiala căpiţă de fân. Trebuie să menţionăm aici că aspectul sexual al vieţii se află foarte rar în capul listei sale de priorităţi, atunci când intră într-o relaţie serioasă. Bineînţeles că se bucură dacă va avea parte şi de aşa ceva, însă el caută mai degrabă un gen de sinergie la nivel de suflet. Alături de ea, va simţi probabil aceasta, însă este destul de discutabil cât timp va dura totul.

 

Bărbatul Pesti + Femeia Scorpion

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul pesti si femeia scorpion

 

Bărbatul Pesti + Femeia Sagetator

 

Un sprijin de nădejde

 

Dacă s-ar da un pas înapoi pentru a privi imaginea de ansamblu, ea şi-ar da seama că el îi promite de fapt o experienţă reală, însă lipsită de dramatismul cu care era ea obişnuită. Acest bărbat este un tip stăpân pe sine chiar la modul extrem. Iar ea ar putea ajunge să aprecieze faptul că pe el chiar nu îl interesează să impresioneze pe nimeni. Cu toate că între ei se stabileşte o legătură atât de detaşată, nu înseamnă că va fi doar un flirt trecător. Nativul Peşti stăpâneşte casa a 4-a a femeii Săgetător, casă astrologică a vieţii de familie, şi cu toate că el nu este extraordinar de protector, îi oferă totuşi un antidot la mediul în care a crescut şi care era excesiv de încărcat din punct de vedere emoţional. În această relaţie ea trebuie să treacă peste obiceiul său de a face isterii, căci nu va primi în nici un caz o atenţie negativă din partea lui şi nici nu va reuşi să îl irite la rândul ei.

 

El practic o lasă să-şi facă treaba, însă îi subliniază foarte clar că trebuie să o facă în şoaptă. Fiind în general dependentă de senzaţii tari, ea va trebui să caute alte modalităţi de a-şi împlini dorinţa de a ieşi în oraş sau o anumită nevoie de strălucire, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Femeia Săgetător stăpâneşte casa a 10-a a bărbatului Peşti, aceea a realizărilor şi a recunoaşterii sociale. Astfel, el o va aplauda pentru frenezia cu care caută faima, mulţumit să trăiască oarecum în umbra succesului ei. Prin relaţia lor, Săgetătoarea îşi dă seama că se poate baza pe partenerul ei pentru a-şi atinge scopurile măreţe - trebuie să spunem aici că foarte multe native ale semnului au tendinţa să se căsătorească pentru avantaje financiare ori sociale, deşi, ca să fim cinstiţi, nu în mod exclusiv. Insă în relaţia cu bărbatul Peşti, chiar dacă el are un anumit renume în societate, susţinerea lui gratuită se va opri aici, ea ajungând astfel să devină mult mai independentă, calitate pe care altfel nu şi-ar putea-o dezvolta. Neavând un ego masculin extrem de incisiv, bărbatul Peşti nu va fi câtuşi de puţin deranjat să vadă că el câştigă mai puţini bani decât ea, cu toate că îşi doreşte şi el să reuşească în viaţă şi să adune o avere, însă cu eforturi minime.

 

Bărbatul Pesti + Femeia Capricorn

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul pesti si femeia capricorn

 

Bărbatul Pesti + Femeia Varsator

 

Revelaţia

 

Aspectele concrete sunt importante pentru nativa Vărsător, ea recunoscând chiar faţă de sine însăşi că în această relaţie nu se poate hrăni numai cu iubire.Lăsând la o parte afecţiunea frăţească pe care i-o poartă nativul nostru, putem spune că genul de femeie Vărsător care intră într-o relaţie cu acest bărbat nu este o reprezentantă tipică a semnului ei. Ea caută, în general parteneri mai aspri, care îşi doresc să ducă o viaţă retrasă cu excepţia dormitorului, unde ei se află la conducere. Însă aici, este valabil chiar opusul: cu toate că pune practic ochii pe un reprezentant arătos al zodiei, ea nu o face neapărat în speranţa unor partide sexuale de invidiat ci mai degrabă se bazează pe el să o ajute să îşi atingă ţelurile pe care şi le-a propus încă din copilărie. Fie că este vorba despre o activitate artistică sau despre o afacere profitabilă, ori ambele, ea va munci din greu, în timp ce Peştele nostru se va aşeza în fiecare zi pe perna comodă de la biroul unde lucrează - în general, o slujbă destul de lejeră cu un salariu stabil - până când adună suficienţi bani ca să îşi poată da demisia.

 

Bărbatul Peşti stăpâneşte casa a 2-a a femeii Vărsător, casă cosmică a bogăţiei materiale şi a valorilor, precum şi a talentelor cu care suntem înzestraţi, la modul propriu sau metaforic. Ea consideră că se poate bizui pe el, însă s-ar putea ca el să reprezinte o investiţie mai riscantă decât şi-ar fi imaginat, cu toate că, în ultimă instanţă, îi va aduce un profit mult mai mare decât ar fi sperat. în viaţa de zi cu zi, el face doar strictul necesar, în timp ce ea transpiră din greu alergând să rezolve toate detaliile mărunte ale existenţei. La un moment dat, el îi va dezvălui şi ei ambiţiile sale, adesea însă prematur, după părerea ei. Ea va rămâne astfel să se ocupe în continuare de afacerea pe care trebuiau să o gestioneze amândoi, în timp ce el se focalizează pe scopurile personale. (El nu a spus niciodată că îşi doreşte acelaşi lucru ca şi ea - ci ea doar a presupus aceasta.) Nu mai e nevoie să menţionăm că o asemenea dinamică va genera probabil tensiuni. Şi, într-adevăr, această domnişoară în general atât de relaxată şi de detaşată se va trezi că este tot mai încordată, în timp ce el păşeşte liniştit spre viitor.

 

Bărbatul Pesti + Femeia Peşti

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul pesti si femeia pesti

 

Compatibilitati realizate de Stella Starsky si Quinn Cox. Le puteti gasi mai pe larg in cartea "Cupluri zodiacale".

 

carti

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac 2023
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

  • Astrologia inseamna autocunoastere

  • zodiac 2023