Sustine-ne!..

Compatibilitate Gemeni

 

compatibilitate Gemeni

 

Alege de aici:

... ...

Horoscop compatibilitati femeia Gemeni cu celelalte zodii

Femeia Gemeni + Bărbatul Berbec

 

Un cuplu fierbinte.

 

Dacă acest cuplu va ajunge să păşească pe teritoriul relaţional, va urma cu siguranţă o traiectorie marcant erotică. În ultimă instanţă însă, dacă este să fie o legătură de durată, va avea o solidă bază intelectuală. Femeia Gemeni îi activează Berbecului casa a 3-a, casă cosmică a gândirii şi a procesului de învăţare. Astfel, ea îl stimulează la infinit, prin chiar modul în care îl provoacă şi îi analizează toate motivaţiile şi convingerile. Este ca şi cum ea ar reconecta procesele lui mentale, remediind anumite circuite blocate sau arse în direcţia gândirii pozitive şi generându-i astfel o stare de fericire mult amplificată, ce duce la succes. La rândul său Berbecul stăpâneşte nativ casa a 11-a a femeii Gemeni, aceea a „mentalului colectiv", impulsionând-o astfel să-şi comute mintea de la o focalizare exclusivă asupra unor chestiuni mărunte, de ordin personal,la alte imperative, de ordin universal.

 

Indiferent de diferenţa de vârsta dintre ei, relaţia lor evocă întru câtva povestea Lolitei, căci el, asemenea profesorului Humbert, încearcă să o educe pe această copiliţă inocentăa zodiacului, în timp ce ea îl face să se confrunte cu mecanismele interioare mai perverse ale minţii sale. În mod incontestabil, ea îl ajută să îşi articuleze ideile - mulţi artişti sau gânditori ai zodiei au avut drept muză o femeie Gemeni. Ea poate pătrunde cu uşurinţă în mintea lui, fără să judece aşa-numitele slăbiciuni pe care le descoperă acolo şi pe care el poate şi-apetrecut o viaţă întreagă reprimându-le. Arareori a întâlnit o femeie cu care să poată fi atât de sincer şi de deschis. Prietenia adevărată, o altă trăsătură a casei a 3-a, este marca de calitate a acestei legături: chiar dacă focul dorinţei ar păli vreodată, flacăra afecţiunii pure arareori are nevoie să fie reaprinsă. Aspectul cel mai delicat al acestei legături este începutul: cu un demaraj având o încărcătură sexuală atât de puternică, ne-am aştepta ca şi continuarea să fie ceva pur fizic, fără a promite prea mult dincolo de întâlnirile amoroase. O asemenea presupunere greşită ar putea cu uşurinţă să împiedice din start manifestarea la maximum a întregului potenţial al relaţiei.

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Taur

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii gemeni cu barbatul taur

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Gemeni

 

Roiul de albine

 

Nu putem nega faptul că viaţa împreună va fi distractivă şi incitantă pentru acest duo plin de energie. Însă dacă ea se va implica în relaţie, va face asta în baza faptului că el este genul de bărbat care ştie cum să facă o femeie să se simtă bine. El este chiar amantul proverbial, care caută să impresioneze femeia cu cine somptuoase şi incursiuni dincolo de cordoanele de catifea ale cluburilor selecte. Ea îl va lăsa să o cucerească, căci şi ea se dă în vânt după băuturi fine şi alte asemenea delicatese – până când vine un moment în viaţa ei când trebuie să pună piciorul pe frână. Aceştia doi îşi influenţează unul altuia casa 1, aceea a sinelui şi a modului în care fiinţa răspunde la stimuli exteriori.

 

Într-adevăr, amândoi Gemenii vor adopta o poziţie defensivă în această relaţie, ea fiind perfect conştientă că acestui băiat s-ar putea să-i lipsească hotărârea şi fermitatea necesare pentru a atinge scopuri înalte sau pentru a-i rămâne credincios, lucruri pe care ea le pretinde fără drept de obiecţie de la un bărbat. Lui nu-i place ca viaţa să fie prea serioasă, bazându-se pe natura sa rebelă sau de-a dreptul machiavelică pentru a-şi croi drum până în vârful domeniului său de activitate, fără a renunţa însă la nici o distracţie în tot acest proces. Este un modus operandî care funcţionează de minune pentru el şi invocă aproape în mod magic norocul pentru a-i accelera atingerea succesului. Într-adevăr, el nu este cel mai fidel dintre bărbaţi, simţind că acest gen de reguli relaţionale negru pe alb contravin naturii umane. El este sau se consideră a fi capabil de o devoţiune nestrămutată faţă de consoarta sa, lăsându-şi însă în acelaşi timp o portiţă deschisă pentru câte un flirt pe lângă, dacă aşa vrea el. Acesta este avantajul dualităţii (sau chiar al dualismului): el nu consideră că face ceva greşit dacă îi fug ochii după câte o bucăţică mai bună şi o şi mănâncă pe deasupra. Acest bărbat îşi doreşte o viaţă relaţională constantă, care să-i ofere însă libertatea de a călca pe alături. Ea însă ar considera aşa ceva drept un bun motiv de castrare. El o face din vorbe, dar ea învaţă repede şi nu se lasă amăgită de trucurile lui mercuriene.

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Rac

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii gemeni cu barbatul rac

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Leu

 

O aventură de noapte

 

În această relaţie, Leul va beneficia din prima de o tură gratuită, exact aşa cum îşi dorea. O femeie hotărâtă, ea se mândreşte cu atitudinea lipsită de griji cu care îşi trăieşte viaţa de zi chiar dacă aceasta implică realizarea tuturor sarcinilor domestice, ingrijirea unei familii, o carieră sau studii superioare. Leul fie dă din întâmplare de succes, fie îi scapă în totalitate; în nici un caz el nu încearcă să reuşească. Ce rege ar fi acela dacă ar simţi nevoia de a reuşi? El acceptă partea care i se cuvine în viaţă şi o transformă apoi în cea mai nobilă dintre experienţe; prieteni, colegi, copii, toată lumea îl respectă. Iar ea este conştientă de faptul că a pus mâna pe bărbatul proverbial. Întotdeauna cel mai tare din parcare, în timp ce toate celelalte fete, prietenele ei, trebuie să se mulţumească cu mai puţin. Bineînţeles că se va plânge de el, dar numai cu scopul de a-l flata. Atât este de mândră să fie iubita acestei brute galante. Iar el o tratează ca pe o bijuterie de mare preţ fiind mereu animat doar de intenţii bune, un adevărat Tom Sawyer cu al lui Becky Thatcher, plin de un entuziasm debordant, adresându-i încurajări şi porunci pe care ea le respectă supusă.

 

Insă haideţi să dăm cărţile pe faţă: ea este cea care dirijează totul - Leul este doar de faţadă - şi îşi va susţine bărbatul chiar şi atunci când optează pentru mize şi provocări minore. Ceea ce nu va tolera însă sunt excesele lui, fie că este vorba despre narcotice, jocuri de noroc sau un spirit letargic. Ea îşi doreşte să fie activi, de aceea practică adesea diverse sporturi împreună sau au hobby-uri care să-i ţină ocupaţi, fiind de asemenea şi o formă de exerciţiu fizic. Leul stăpâneşte casa a 3-a a femeii Gemeni, aceea a micilor întâmplări, a comunităţii locale, a vecinilor şi a altor cunoştinţe intime. Ea îşi asumă astfel rolul persoanei responsabile cu planul social, însă adesea se interesează şi de ajutorarea celor mai puţin norocoşi, în special a copiilor cu handicap. Semnul Gemenilor, pe de altă parte, guvernează casa a 11-a a Leului, casă utopică şi umanitară, şi în nici o altă relaţie nu îşi va manifesta mai mult acesta din urmă latura de erou al celor neprivilegiaţi. El este băiatul de aur al zodiacului, iar domnişoara Gemeni îl ajută să trăiască în fiecare zi un moment de glorie.

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Fecioara

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii gemeni cu barbatul fecioara

 

Femeia Gemeni + Barbatul Balanţă

 

Maximum de beneficiu cu minimum de efort

 

Bărbatul Balanţă, la fel ca şi contrapartea sa feminină provine, în general, dintr-un mediu familiar nefericit sau cu probleme. Mame acestor nativi sunt de asemenea instabile, dând naştere unui sentiment de confuzie în fiinţa lor. Fie nu se simt iubiţi, fie sunt incapabili să-şi dea seama dacă cineva îi iubeşte. Femeia Gemeni rezolvă însă toată această psihologie spunându-i clar fără nicioambiguitate, că îşi va devota întreaga viaţă pentru a-l face fericit. În acelaşi timp afirmă la fel de clar că nu plănuieşte să îl menajeze în nicio privinţă. Alături de ea, sentimentele lui de nesiguranţă nu vor fi în niciun caz tratate cu mănuşi. Pentru început, va fi mult prea ocupat să urmeze lista zilnică de instrucţiuni - alcătuita de ea în scopul atingerii unui viitor prosper.

 

Cel mai adesea, membrii acestui cuplu îşi vor alătura forţele într-un soi de afacere de familie, în care ea este directorul şi el adjunctul. Nativa Gemeni guvernează casa a 9-a a nativului Balanţă, aceea a imaginaţiei, a intelectului superior şi a viziunii. Deşi el se simte de-a dreptul aruncat în lume, ea dobândeşte accesul unui univers mult mai vast, al unor influenţe şi şcoli de gândire exotice şi expansive. El încearcă în mod conştient să o scoată pe nativa noastră din rutinele şi modul ei de acţiune greoi, căci ea nu este în nici un caz o aventurieră. La rândul său, bărbatul Balanţă guvernează casa a 5-a a femeii Gemeni, aceea a aventurilor romantice, precum şi a creativităţii, a procreării, a simţului artistic şi a căutării plăcerilor. într-adevăr, el este suficient de conştient de sine pentru a-şi da seama că reprezintă iubitul visurilor ei, însă ceea ce nu-şi dă seama este că, la un anumit nivel, ea îl vede ca pe un fel de spermă cu formă umană, exact genul de bărbat cu personalitate de care şi-ar dori să fie impregnată, însă în sensul propriu. La figurat vorbind, ea se aşteaptă de la acest nativ plin de viaţă să insufle un spirit creator existenţei ei. Indiferent de profesia pe care o are, el manifestă un suflet de artist, iar ea intenţionează să se contopească cu el la acest nivel.

 

Femeia Gemeni + Barbatul Scorpion

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii gemeni cu barbatul scorpion

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Săgetător

 

Reflecţia

 

Nefiind un Svengali manipulator în sine, bărbatul Săgetător are tendinţa de a inspira femeia să se recreeze pe sine după chipul şi asemănarea lui, iar astfel majoritatea semnelor ajung să se piardă în lumea lui multicoloră. Totuşi, femeia Gemeni este deja o imagine în oglindă a lui, în foarte multe privinţe. Ea este copilul sălbatic care poate fi alternativ o bacantă cuprinsă de frenezie şi o ascetă, la fel ca şi el. Amândoi sunt foarte preocupaţi de înfăţişare şi de modul în care înaintează în vârstă. Ca rezultat, este probabil să treacă de la o dietă extremistă, un exerciţiu fizic sau o procedură cosmetică la alta, într-un efort de a ţine timpul la distanţă.

 

Tot ce fac, fac în stil mare. În calitate de cuplu, atunci când intră într-o încăpere, întreaga atenţie a celorlalţi se revarsă asupra lor, cei doi fiind ferm hotărâţi să capteze cât mai mult admiraţia celor din jur. Abordează viaţa într-un mod bulversant, uimindu-şi adesea prietenii şi familia cu decizii aparent nebuneşti pe care şi le inspiră reciproc. Aceste semne îşi guvernează fiecare casa a 7-a, sector opus casei 1, pe roata cosmică, casa non-sinelui sau a celuilalt. Încă din prima clipă în care li se întâlnesc privirile, fiecare simte că celălalt nu vede persoana din faţa lui, ci mai degrabă sinele pe deplin realizat către care fiecare tânjeşte să evolueze. Aici, dinamica specifică relaţiei nu implică deloc ca flecare să-l ţină pe celălalt în loc, ceva ce Săgetătorul apreciază foarte mult. Liberi să fie ei înşişi, cei doi se metamorfozează perfect, asimilând calităţile opuse lor, atât din punct de vedere fizic, cât şi intelectual. Împreună, s-ar putea să îmbrăţişeze diverse sisteme bizare de crezuri sau să devină discipolii unor diverşi guru. Adesea este posibil să se încurajeze excesiv unul pe celălalt spre a deveni aşa-zise fiinţe iluminate, alimentându-şi reciproc capacitatea de autoamăgire. În acelaşi timp, amândoi sunt personalităţi fascinante, ce manifestă un adevărat complex al divinităţii, fiind pe deplin orientaţi spre nonconformism, chiar şi numai pentru a da peste cap planurile celorlalţi.

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Capricorn

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii gemeni cu barbatul capricorn

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Vărsător

 

Acceleratorul

 

Femeii Gemeni îi este incredibil de dificil să-şi păstreze autonomia în relaţie şi poate deveni chiar dependentă de această dinamică. Prietenii o vor lua poate la întrebări, cerându-i să le spună cât de fericită este având în vedere diverse episoade mai triste, însă ea nu poate preciza cu exactitate ce anume îi oferă această relaţie. Vărsătorul stăpâneşte casa a 9-a a nativei Gemeni, aceea a intelectului superior şi a viziunilor şamanice şi, într-adevăr, el încearcă să o împingă către moduri mai elevate de percepţie a lumii înconjurătoare (cu alte cuvinte, către felul lui de a vedea lumea). În această combinaţie, el este practic un şaman care încearcă să-i impună concepţiile lui.

 

Ei bine, faptul în sine se poate dovedi folositor sau nu. Într-adevăr, cel mai probail ea se va transforma în bine, însă există şi posibilitatea manipulării efective. Oricum ar fi, relaţia dintre ei este un adevărat botez prin foc pentru ea. Lucrurile demarează rapid doar pentru a accelera din ce în ce mai mult pe parcurs. Pe de altă parte, femeia Gemeni guvernează casa a 5-a a Vărsătorului, aceea a aventurilor romantice, a tuturor plăcerilor de ordin social, a întrecerilor şi a jocurilor de noroc, printre alte atribute. Şi, cel mai adesea, el o va trata ca pe o simplă aventură, chiar dacă este vorba despre o relaţie de durată, fapt care poate fi incitant şi romantic, însă o va face să simtă că lipseşte ceva mai profund. El se bazează cu siguranţă pe ea pentru a-i face legătura cu lumea socială, delegându-i întreaga responsabilitate în această privinţă. S-ar putea să simtă că ea este un soi de proiect, un biet copil oropsit şi rebel în care el investeşte atât de mult, străduindu-se să o aducă pe calea cea dreaptă (a se citi: viziunea lui mioapă asupra lumii). Starea de detaşare a Vărsătorului este, în general, aproape imposibil de evaluat, însă aici este cu atât mai dificil. Cineva ar putea avea impresia că lui nu i-ar păsa câtuşi de puţin dacă ea şi-ar împacheta lucrurile şi ar pleca. Cu toate acestea, este la fel de posibil să fie distrus într-o asemenea situaţie - nativa Gemeni a devenit într-o mare măsură parte integrantă a existenţei lui funcţionale. Un rol pe care el i l-a pregătit în avans.

 

Femeia Gemeni + Bărbatul Pesti

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii gemeni cu barbatul pesti

...

Horoscop compatibilitati barbatul Gemeni cu celelalte zodii

Bărbatul Gemeni + Femeia Berbec

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatului gemeni si femeia berbec

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Taur

 

Ritualul de curtare

 

Nativul Gemeni îşi doreşte să îi facă pe plac acestei femei, cu care va căuta să înceapă o relaţie de durată doar dacă este îndrăgostit de ea până peste cap. În pofida aparenţei sale pasivităţi, domnişoara Taur este perfect conştientă de puterea pe care o exercită în cadrul acestei relaţii şi, recurgând la diverse sugestii subliminale, ea îl îndeamnă să o satisfacă. Bărbatul Gemeni stăpâneşte casa a 2-a a femeii Taur, aceea a bogăţiei materiale şi de asemenea metaforice – valori personale, înzestrări şi talente naturale. Prin urmare, ea este predispusă să-l considere genul de bărbat care va aduce bani în casă. Aprecierea pe care el i-o arată o va face să se simtă extrem de preţuită, având, în plus, un efect de elevare a stilului ei de viaţă şi a capacităţii sale de a-şi cultiva înzestrările înnăscute. Pe de altă parte, nativa Taur stăpâneşte casa a 12-a a nativului Gemeni, aceea a non-materialităţii, aşa-numita casă „spirituală”, care este asociată cu transcendenţa atinsă prin intermediul convingerilor neabătute sau al credinţei oarbe.

 

într-adevăr, ea îi oferă un soi de susţinere morală pe care arareori o poate găsi în altă parte. Ea vede tot ce-i mai bun în el, aşa că, în această relaţie, el are ocazia de a se ridica la înălţimea aşteptărilor sale măreţe. Însă nu îi este în nici un caz uşor. El iubeşte diversitatea vieţii, fiind oarecum dependent de un anumit gen de intensitate şi de asemenea înclinat să o ia pe scurtături mai degrabă decât pe proverbiala cale abruptă în acţiunile sale. Nu că ar fi implicat în afaceri ilegale în sine, însă ştie să supravieţuiască şi să se descurce în lume, iar acest mod de abordare a vieţii îi place foarte mult. Prin urmare, va simţi din când în când că o dezamăgeşte. La rândul lui,el s-ar putea să considere că ea iubeşte excesiv de mult banii şi statutul social, oferindu-şi afecţiunea într-un mod mult prea condiţionat, ca o recompensă atunci când îi face pe plac. Dacă cei doi reuşesc să comunice în aceste privinţe, pot avea o şansă ca relaţia lor să evolueze. Ea trebuie să îndepărteze astfel povara vinovăţiei sau a responsabilităţii în exces de pe umerii lui, permiţându-i să o facă fericită în modul lui propriu, atunci când crede de cuviinţă.

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Gemeni

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatului gemeni si femeia gemeni

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Rac

 

Un adevărat test

 

Nu este imposibil ca un lucru ce începe ca o mică distracţie să devină ulterior ceva durabil. Bărbatul Gemeni o scoate în oraş în stil mare, cum îi stă în obicei, dorindu-şi cu ardoare ca prinţesa Rac să-şi dea drumul şi înceapă să-i danseze în poală. Fiind puritană în public şi înfocată în intimitate, ea se va da jos de pe tronul ei, devenind chiar puţin obscenă. Această dualitate îl incită teribil. Fiind un semn de apă, intuitiv, ea vede dincolo de faţada acestui bărbat aparent fără nicio grijă, simţind cât este de rănit emoţional. De asemenea, îşi va da seama că a văzut viaţa punându-i-se de-a curmezişul şi împiedecându-l să atingă visuri pe care poate nici nu ar recunoaşte că le are.

 

Nativa Rac stăpâneşte casa a 2-a a nativului Gemeni, aceea a substanţei concrete şi figurate, astfel că, prin intermediul ei, el poate învăţa să preţuiască şi să cultive diverse bunuri, atât abilităţi intrinseci cât şi resurse tangibile. Ea îl vede la adevăratul său potenţial şi îl ajută să îşi cultive stima de sine, îndemnându-l să renunţe la a-i impresiona pe ceilalţi, păstrându-şi această energie pentru el însuşi. Însă el nu acceptă cu uşurinţă indicaţii de la această femeie, dorindu-şi permanent să fie cel care emite directivele - iar acest fapt poate fi un obstacol. La rândul său, bărbatul Gemeni guvernează casa a 12-a a femeii Rac, aceea a experienţei non-materiale, ce reprezintă dimensiunile invizibile ale vieţii sau mai degrabă adevărata realitate dincolo de iluzia existenţei. Alături de el, viaţa are acel je ne sais quoi, o savoare delicioasă pe care nu o poate defini cu exactitate, o latură magică ce îi va reafirma încrederea în iubire. Atitudinea nonşalantă a bărbatului Gemeni, care cântă pentru a-şi face curaj în faţa vieţii, îi pare în acelaşi timp tristă şi plină de frumuseţe, atingând-o până în străfundul sufletului. Şi tot astfel cum ea îl ajută să dobândească un contact mai palpabil cu lumea, el o inspiră să gândească dincolo de graniţele cunoscutului şi să exploreze aspecte mai ezoterice sau chiar spirituale ale existenţei. Viaţa lor de zi cu zi va deveni tot mai bogată şi aproape inundată de un misticism aparte, dacă şi numai dacă cei doi pot avea încrederea necesară ca această relaţie le oferă schimbarea de ritm de care are fiecare nevoie în dragoste.

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Leu

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatului gemeni si femeia leu

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Fecioară

 

Un cuplu la egalitate

 

Bineînţeles, când vine vorba despre o relaţie stabilă, Supermanul Geamăn o caută pe a sa Lowis Lane, rasată şi inteligentă. El îşi doreşte de obicei o femeie graţioasă şi zveltă, acestea nefiind caracteristici pe care le-am folosi în general, pentru a o descrie pe nativa Fecioară. Ea nu numai că este o fiinţă voluptuoasă, piatra de temelie originară a zodiacului, ci în plus are şi o încărcătură emoţională puternică. Geamănului nu-i place să fie tras în jos, şi în acest caz simte că aşa ar sta lucrurile. Astfel că încearcă să evite orice implicare într-o relaţie cu Fecioara. Dar ea poate juca la perfecţie rolul lui Wendy şi alături de ea, el nu va trebui niciodată să crească mare. Idee ce îl atrage foarte mult. De fapt amândoi suferă de un soi de dezvoltare întârziată şi împreună s-ar putea să li se amplifice şi mai mult această problemă. De obicei ea va fi pe locul al doilea în această relaţie, el bucurându-se să i se acorde frâu liber.

 

Fecioara stăpâneşte casa a 4-a a nativului Gemeni, cea a vieţii familiale şi private. Iar în ochii lui ea reprezintă soţia tradiţională, care se ocupă de cămin, realizându-şi toate îndatoririle de mamă şi neieşind în evidenţă. S-ar putea ca el nici să nu le spună prietenilor că are o legătură stabilă. Pe de altă parte, nativul Gemeni guvernează casa a 10-a a Fecioarei, aceea a imaginii publice, a statutului şi a realizărilor sociale. Astfel, ea îl încurajează să iasă în lume, lăsându-şi amprenta asupra acesteia, în timp ce se simte în largul ei în postura de femeie din spatele bărbatului. însă, conştient sau nu, ea începe lent, dar sigur un proces de uzurpare a controlului, prin acest gen de dependenţă pe care i-a cultivat-o. Tacticos, cu viteza ei caracteristică, va stabili anumite reguli de bază, aducând un argument convingător: ea s-a sacrificat pentru el, l-a lăsat liber, iar acum a venit momentul ca şi el să facă compromisuri pentru ea. Am putea bănui că această schimbare de situaţie a fost permanent asul ascuns în mâneca sa. De asemenea, se pare că şi aducerea lui într-o stare de dependenţă sexuală de ea pare să facă parte din plan.

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Balanta

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatului gemeni si femeia balanta

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Scorpion

 

Pânza de păianjen

 

Intrând într-o relaţie cu această nativă, nativul Gemeni ajunge să înţeleagă sensul deplin al expresiei „ a te arunca în gol". Femeia Scorpion personifică profunzimea experienţei, în timp ce bărbatul Gemeni, mai mult decât orice alt individ al zodiacului, îşi doreşte să rămână la periferia realităţilor profunde. Astfel că nu-i de mirare că nativa Scorpion stăpâneşte casa a 6-a a nativului Gemeni, aceea a responsabilităţilor zilnice - ea furnizându-i o listă zilnică a acestora; a obiceiurilor – din care ea i le va distruge pe cele rele; a comportamentului inconştient – ea îl va face să se confrunte cu cauzele primare ce stau la baza lui; şi a muncii grele - el ştiind instinctiv că relaţia dintre ei va necesita mult efort. Totuşi, el intră în relaţie chiar din acest motiv; simte că prin intermediul legăturii dintre ei se va transforma profund în bine, în plus, energia erotică dintre ei este extraordinară.

 

Bărbatul Gemeni stăpâneşte casa a 8-a a femeii Scorpion, casa sexului şi a altor asemenea experienţe prin care doi indivizi devin una, fuzionând la un nivel extrem de profund. La suprafaţă, ea îl vede ca pe un fel de jucărioară sexuală şi, chiar dacă relaţia dintre ei nu va dura, ea nu va avea nici un regret din punct de vedere sexual, deşi nu îi va fi foarte uşor să se desprindă din această legătură. Femeia Scorpion are tendinţa să îl posede aproape complet pe nativul nostru. Ea este păianjenul proverbial, iar el, după cum sugerează antenele simbolului său mercurian, reprezintă chiar micuţul gândăcel prins în plasa ei psihologică. Însă toate acestea se pot dovedi mult prea intense pentru acest Geamăn dinamic, o fiinţă care iubeşte distracţia şi care se hrăneşte cu varietatea experienţei, nefiind obişnuit să lase femeia să fie bărbatul într-o relaţie, chiar dacă ea îşi face un ritual zilnic din a pune mâna pe pantalonii lui. De asemenea, el este într-o mare măsură băiatul mamei, fiind foarte apropiat de rudele sale, în timp ce nativa Scorpion îşi doreşte să îl smulgă dintr-o mişcare pe acest spiriduş Geamăn, îndepărtându-l de ei. Va fi nevoie de un reprezentant al zodiei care să aibă mult pământ în harta natală pentru a rămâne bine ancorat la sol în această relaţie.

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Sagetator

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatului gemeni si femeia sagetator

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Capricorn

 

Acţiunea

 

Bărbatul Gemeni guvernează casa a 6-a a femeii Capricorn, aceea a utilităţii. Şi, într-adevăr ea îl vede ca pe un potenţial amant serviabil sau chiar ca pe o jucărioară distractivă, care să-i ofere satisfaţia sexuală necesară, făcând-o în acelaşi timp să râdă. Ea cu siguranţă nu fraternizează în baza premisei că această legătură ar putea fi mai mult de atât. Pentru el este valabil, chiar opusul. Dacă reuşeşte într-adevăr să-şi adune curajul de a acţiona pentru a cuceri acest munte de femeie, va fi inspirat de ceva mai mult decât simpla dorinţă sexuală. Motivaţiile sale ar putea fi extrem de profunde, de-a dreptul insondabile.

 

Nativa Capricorn stăpâneşte casa a 8-a a nativului Gemeni, casă a misterelor vieţii – sexul, moartea şi toate aceste enigme profunde. Este casa renaşterii psihice şi a regenerării, iar el trece printr-un astfel de proces chiar şi numai încercând să intre într-o relaţie cu ea. Foarte curând, celelalte aspecte ale casei a 6-a, şi anume sănătatea, serviciile şi bunăstarea intră în joc, nativa noastră realizând ce hotărât este el să îi ofere o legătură plină de beneficii, care să o facă fericită. Fiind genul de femeie care are singură grijă de ea însăşi, atât personal, cât şi profesional, bărbatul Gemeni va trebui adesea să se depăşească pe sine în acest proces, dacă vrea să producă mai mult decât o pâlpâire de potenţială fericire pe ecranul radarului ei. Bineînţeles, nu va primi nota maximă pentru eforturile sale tot timpul, căci ea poate fi de-a dreptul neînduplecată la şcoala vieţii şi a iubirii. Nu prea există nativi ai semnului Gemenilor care să nu fi avut niciodată nici măcar o indiscreţie izolată, în timp ce ea este genul de femeie care nu este dispusă să tolereze nu atât flirtul în sine, cât lipsa de onestitate asociată acestuia. Ea cere sinceritate maximă în relaţiile sale şi poate fi destul de neiertătoare, dacă i se oferă ocazia. Insă nativul Gemeni este un fiu al lui Mercur, care şi-a luat numele după zeul mincinoşilor, al ghiduşilor şi al tâlharilor, fiind astfel cât se poate de viclean şi atentând în acest mod la propria fericire.

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Varsator

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatului gemeni si femeia varsator

 

Bărbatul Gemeni + Femeia Peşti

 

Mirajul

 

Pentru el, domnişoara Peşti este o bucăţică numai bună de etalat în societate. Cel puţin iniţial. Nativa Peşti stăpâneşte casa a 10-a a nativului Gemeni, aceea a statutului social, iar această femeie născută în semn de apă îi conferă un grad mare de validare prin asociere. El este întotdeauna conştient de modul în care îl văd ceilalţi şi prezenţa ei în viaţa lui funcţionează de minune... o vreme. Peştii sunt singurul semn de apă mutabil fiind de asemenea şi cei mai aerieni dintre semnele de apă, căci este o zodie asociată cu spuma mării (din care s-a născut Afrodita) şi de asemenea cu ceaţa şi cu aburii. Guvernatorul semnului, Neptun, este planeta viselor şi a amăgirilor, nativa Peşti fiind cu siguranţă o muză ce inspiră imaginaţia bărbatului şi în acelaşi timp o sirenă care-i poate face pe reprezentanţii sexului masculin să se rătăcească din drum.

 

Pe de altă parte, bărbatul Gemeni guvernează casa a 4-a a femeii Peşti, aceea a vieţii personale şi intime. Iar el este întru câtva un misogin - trebuie să o spunem - care nu-şi doreşte ca femeia să-l ţină în fundal. El preferă ca ea să joace rolul tradiţional al nevestei care rămâne acasă, un rol pe care ei îi place să îl joace în scopurile ei personale, în special în această legătură. În cadrul acestei relaţii, femeia Peşti tinde să pună la suflet această influenţă cosmică asupra vieţii private. Într-adevăr, ea se izolează adesea în această relaţie, retrăgându-se într-un soi de nebuloasă autoimpusă. Domnişoara noastră trebuie să fie foarte atentă în special cu abuzul de narcotice, ce ar putea să îi faciliteze această retragere din faţa lumii şi care l-ar obliga astfel pe Gemeni să o ţină şi mai mult ascunsă. Dacă el insistă să fie singurul care aduce bani în casă, femeia Peşti s-ar putea să aibă nişte pretenţii materiale destul de mari. Dacă el nu face faţă, ea va evada pro­babil din exil, accesând într-o clipă latura domina­toare - până atunci adormită - a personalităţii sale şi reuşind să îşi facă o carieră strălucitoare sau chiar câş­tigând suficient de mulţi bani pentru ca amândoi să trăiască nestingheriţi. Bărbatului Gemeni îi este destul de dificil să accepte orice venit câştigat de consoarta lui, deşi se va simţi mândru de ea, ajungând chiar să se încline plin de veneraţie în faţa puterii sale nemaivăzute şi aparent magice.

 

Compatibilitati realizate de Stella Starsky si Quinn Cox. Le puteti gasi mai pe larg in cartea "Cupluri zodiacale".

 

carti

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac 2023
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

  • Astrologia inseamna autocunoastere

  • zodiac 2023