Sustine-ne!..

Compatibilitate Fecioara

 

compatibilitate Fecioara

 

Alege de aici:

... ...

Horoscop compatibilitati femeia Fecioara cu celelalte zodii

Femeia Fecioara + Bărbatul Berbec

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii fecioara si barbatul berbec

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Taur

 

Filonul ancestral

 

La suprafaţă sunt un cuplu destul de rezervat, insa amândoi au tendinţa să-şi tempereze sau chiar sa-si reprime temerile. Împreună, vor gasi o solutie pentru a risipi orice frica ori sentiment de nesiguranta. Ea trebuie să fie atentă să nu mai faca pe victima si sa puna în practică ceea ce spune, o data pentru totdeauna. Are un comportament cameleonic, mulandu-se dupa personalitatea lui şi devenind interesata de tot ce ii place lui. Această aparentă supunere este de fapt modul ei dobândi controlul în relaţie. Taurul isi va da seama foarte curând că are drept iubită o femeie foarte puternica, desi iniţial n-ar fi crezut. Ea nu o face la modul constient, ci mai degrabă împinsă de o dorinta nestavilita de a petrece cu el cat mai mult timp posibil. Natva Fecioara stapaneşte casa a 5-a a nativului Taur, acea a placerilor, a jocurilor şi a distracţiei sau chiar a aventurilor romantice.

 

Într-adevăr, ea îi oferă perspectiva unei fericirinemasurate, insistând ca viaţa trebuie sa fie si distractie, nu doar muncă fără pic de joacă. Acest comportament se poate dovedi extrem de important pentru el, căci are tendinţa de a lua munca şi finanţele mult prea în serios. La rândul său, Taurul stăpâneşte casa a 9-a a femeii Fecioară, aceea a intelectului superior şi a geniului, printre alte atribute. Astfel, el o va face să mediteze Ia întrebările majore ale vieţii şi la importanţa cultivării unui sistem de crezuri şi a unei filosofii de viaţă care să-i modeleze comportamentul. Adesea, ei îi lipseşte o perspectivă de ansamblu, prin urmare, această influenţă o ajută foarte mult. Totuşi, cei doi au tendinţa de a raţionaliza excesiv şi trebuie să devină conştienţi de acest fapt, pentru a nu se devia reciproc de Ia cale. Amândoi sunt autodidacţi şi îşi petrec foarte mult timp citind şi instruindu-se în toate modurile posibile. El poate fi puţin neglijent cu mediul în care trăieşte şi de asemenea cu angajamentele sociale. Ea, arhetipul mamei grijulii, strânge după ei şi îi reaminteşte constant obiectivele de pe lista sa de priorităţi. Amândoi pot să cadă foarte uşor pradă rutinei, prin urmare, trebuie să se ferească de obişnuinţe prea adânc înrădăcinate.

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Gemeni

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii fecioara si barbatul gemeni

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Rac

 

Ascunşi de lume

 

Racul se află permanent în căutarea unei relaţii de iubire care să îi fortifice carapacea sa de crustaceu, fiind atras de femei care să stea ele la cârma relaţiei, permiţându-i astfel lui să apară din când în când, fermecător, bunul său plac. Adesea, este vorba despre un troc - partenera sa, conştientă de poziţia pe care o ocupă, de jucător în defensivă, îi va face astfel diverse cereri pentru a compensa. Însă Fecioara nu joacă „schimb la schimb". Şi, pe lângă faptul că nici o altă femeie nu îi oferă intimitatea după care tânjeşte atât de mult, ea pare de asemenea să aibă şi cele mai puţine pretenţii, pare fiind aici cuvântul-cheie, termen pe care ea îl utilizează la perfecţie. Prinţul Răcuşor, care se simte de-a dreptul ca un rege în acest cuplu, profită la maximum de poziţia sa. Semnul Fecioarei guverneazăcasa a 3-a a Racului, aceea a percepţiilor şi a tuturor formelor de comunicare şi de răspândire a mesajelor.

 

Astfel, ea creează o legătură naturală între el şi lumea exterioară. În plus, Racul simte că această legătură este foarte bună pentru viaţa sa socială. De asemenea, transmite şi un mesaj corespunzător - el este tipul de bărbat care apreciază o fată umilă, de casă, aşa cum pretinde ea să fie. Lăsând la o parte realitatea, el decide că domnişoara Fecioară este emisarul-cheie care să-i reprezinte, în special sau chiar exclusiv, în rândurile prietenilor lor apropiaţi, ale vecinilor şi ale familiei, toate aceste relaţii fiind guvernate de casa a 3-a. Ea are grijă de experienţa pe plan local, în timp ce el se poate focaliza asupra dominării globale. Insă ea este mult mai mult decât puterea din spatele tronului. La rândul său, Racul guvernează casa a 11-a a Fecioarei, aceea a achiziţiilor universale, a spiritului umanitar şi a altor asemenea preocupări sociale cuprinzătoare, împre­ună cu speranţele de viitor ale fiinţei. Astfel, ajutându-l să acceadă la niveluri sociale tot mai înalte, ea se folo­seşte de el ca de un releu ce îi retransmite ei infor­maţiile receptate. Astfel, face mult mai mult decât să îşi trăiască viaţa printr-un delegat: nativa noastră adună practic informaţiile necesare, pe care le va folosi pentru a-şi pune propria amprentă asupra lumii.

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Leu

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii fecioara si barbatul leu

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Fecioara

 

Fabrica

 

Această relaţie începe într-un fel şi apoi sfârşeşte sau continuă destul de diferit. Bărbatul Fecioară este un critic entuziast, iar domnişoara noastră se bucură să-i audă părerea despre aproape toate lucrurile mai mult decât orice altă femeie de pe cercul astrologic. Practic, ea joacă deja rolul micuţei Pandora, modelându-se după prietenele ei şi manifestând un colaj de calităţi pe care le-a remarcat în diverse locuri, datorită faptului că este un semn de pământ mutabil. Bărbatul Fecioară care niciodată nu se uită la parul din ochii săi înainte de a atrage atenţia iubitei sale cu privirea la paiul din ochii ei, găseşte astfel o ţintă uşoară pentru aşa zisele sugestii. Fără nici o urmă de împotrivire ea face exact ce îi sugerează el. Practic, ea este „la dispoziţia lui”- o lozincă a zodiei lor, ce datează din timpuri imemoriale. Respectiva atitudine ia adesea o formă palpabilă căci ea se ocupă foarte mult de el şi aproape întotdeaună îl ajută în afacerile sale.

 

Fiind organizatorul perfect va face probabil pentru el ceea ce nu poate face (încă!) pentru ea însăşi: astfel, îi ordonează perfect existenţa pentru a se putea focaliza doar asupra sarcinii de moment, amplincându-şi astfel productivitatea şi capacitatea de a obţine venituri, spre încântarea amândurora. Însă cât ai zice... străvechea inversiune a relaţiei stăpân - sclav, ea a devenit deja o rotiţă atât de utilă în mecanismul lui, încât el se trezeşte că este codependent de ea. Bărbatul Fecioară este fascinat de această femeie care îi pune în aplicare şi cel mai mic sfat, metamorfozându-se lent, dar sigur dinaintea ochilor săi. Ea se perfecţionează tot mai mult, sau cel puţin aşa crede el şi se felicită pentru aceasta. Relaţia lor este una a serviciilor, la modul propriu. Practic, cei doi ar trebui să-şi pună următoarea întrebare: unde este iubirea în toate acestea? Modul lor de a iubi este într-adevăr înălţător, însă în acelaşi timp mult prea necondiţionat.

 

Femeia Fecioara + Barbatul Balanţă

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii fecioara si barbatul balanta

 

Femeia Fecioara + Barbatul Scorpion

 

Seducţia

 

Scorpionul stăpâneşte casa a 3-a a Fecioarei, aceea a gândirii, a informaţiei, a stării mentale şi a capacităţii intelectuale. Într-adevăr, el o insire să-şi amplifice puterea mentală, nelăsându-se controlată de alte voci din mintea ei, în general, cele ale membrilor familiei. Ea are de obicei şi probleme pe linie maternă. Cora este în acelaşi timp aspectul virgin al Demetrei –fiica sa. Într-adevăr Fecioara şi mama ei au un gen de relaţie identificatoare (eu = mama mea), prin care sunt excesiv de legate la nivel emoţional. Bineînţeles, familia şi prietenii ar putea să arunce mingea în terenul celălalt, sugerând că scorpionul este acela care caută să îi impună Fecioarei o anumită formă de control mental sau chiar să o posede la nivel psihic - într-un fel, ambele perspective sunt adevărate. În dorinţa sa de a stabili o legătură intensă la nivel mental, fizic şi emoţional cu această femeie, el poate părea din exterior că se impune exagerat în viaţa ei. Însă ceea ce vrea el cu adevărat este ca ea să devină propria stăpână, ceea ce nu este deloc uşor pentru nativele semnului, dat fiind faptul că, în general, provin dintr-un mediu familial sufocant.

 

Fecioara stăpâneşte casa a 11-a a Scorpionului, casă a creaţiei colective, el devenind o parte integrantă a echipei ei şi acţionând din spatele scenei, pentru a-i susţine scopurile profesionale sau creatoare, scopuri pe care şi le descoperă singură prin faptul că ajunge să îşi cunoască propriile gânduri. Conştient sau nu, el o va răpi pe această Fecioară, ascunzând-o, fapt ce are drept efect secundar retezarea acelor legături de familie care o ţin atât de strâns. Astfel, deşi cu siguranţă că nu este tipul cel mai degajat dintre nativii celor 12 semne zodiacale, acest bărbat pasional îşi doreşte într-adevăr să o vadă fericită din toate punctele de vedere. Provocăm pe oricine susţine contrariul să numească o altă relaţie în care ea să fie atât de preţuită ca aici (bineînţeles, în cazul în care este de acord cu toate deciziile lui). Dacă îl contrazice, s-ar putea ca nativul nostru să îşi scoată la iveală aspectul de bestie rănită, copleşit de iubirea pentru frumoasa sa.

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Săgetător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii fecioara si barbatul sagetator

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Capricorn

 

Evoluţia

 

Oricum ar sta lucrurile, Capricornul deţine cu siguranţă controlul în această legătură, fie promovând el însuşi regulile ce trebuie urmate, fie fiind încurajat să o facă. Analizând în continuare, putem vedea că pe lângă faptul că o atrage pe domnişoara noastră ca pe un magnet, adesea ea provine chiar dintr-un mediu în care face parte din obiceiurile locale ca bărbatul să fie în general capul familiei. Ea nu-şi va manifesta atât de complet atitudinea de dăruire de sine caracteristică zodiei sale în nicio relaţie precum în aceasta. Fecioara stăpâneşte casa a 9-a a Capricornului, casă cosmică a filosofiei, religiei, legilor şi educaţiei superioare. Dinamica relaţională dintre ei fiind evidentă, putem spune că aici există mai mult decât putem vedea la o privire superficială. Uneori, prin simpla ei prezenţă, ea îl ajută să descopere un sens al vieţii pe care ulterior îl împărtăşesc amândoi, în special în ce priveşte realizarea deplină a propriilor scopuri în viaţă.

 

Mai intervine în ecuaţie şi aspectul legislativ guvernat de casa a 9-a. Metaforic vorbind, ar fi ca şi cum în relaţie cu această casă fiinţa umană înţelege regulile jocului şi se conformează acestora, reuşind astfel să îşi atingă mult mai repede aspiraţiile. Casa a 9-a se mai referă de asemenea şi la extinderea orizontului de cuprindere al fiinţei. Uneori, aceasta se transpune la modul propriu prin intermediul călătoriilor sau al unui anumit gen de dominare globală, care în acest caz poate fi pur şi simplu un produs secundar al unei manifestări mai abstracte, Capricornul văzând un adevărat înger sau o adevărată sfântă în persoana Fecioarei, care la rândul ei îşi doreşte ca acesta să fie învingător în toate bătăliile sale în slujba binelui, fie acestea personale sau profesionale. El aspiră ca ea să realizeze lucruri măreţe şi invers. Uneori ambiţiile lor de viaţă merg mână în mână, cei doi susţinându-se reciproc. în anumite cazuri, este posibil chiar ca ea să fie o femeie bogată care îl poate ajuta în eforturile sale. Oricum ar fi, Capricornul reprezintă întotdeauna priori¬tatea numărul unu a relaţiei. însă trebuie să fim atenţi: ea îl consideră ca fiind oarecum proprietatea ei, la care ţine foarte mult. Fiind o proprietate valoroasă, intenţionează să obţină un profit de pe urma investiţiei sale.

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Vărsător

 

Mai multe despre compatibilitatea femeii fecioara si barbatul varsator

 

Femeia Fecioara + Bărbatul Pesti

 

Sclavia

 

Adesea, până şi cel mai heterosexual dintre bărbaţii Peşti poate fi bănuit de o sexualitate îndoilenică căci este atât de pacifist şi aproape excesiv de sensibil atât la forţe exterioare, cât şi la vibraţii subtile care se pot manifesta uneori sub forma unor voci înnebunitoare în mintea sa. Fecioara este genul care fredonează mereu refrenul: „Totul va fi bine", încă din prima clipă când cei doi îşi încep relaţia lor atât de ieşită din comun. Fiind aşa-numite semne opuse, amândoi trăiesc sentimentul acela că celălalt îl completează, având parte de o legătură karmică. Cu toate acestea se manifestă între ei şi o anumită lipsă de comunicare deoarece el se simte atât de acceptat şi chiar de-a dreptul venerat de ea, încât ajunge să se distanţeze instinctiv, în loc să caute un anumit fel de simbioză. O mare parte din aceste lucruri se întâmplă fără să fie puse în cuuvinte căci nici acest bărbat extrem de intuitiv şi nici această femeie, întruchiparea inteligenţei emoţionale nu sunt dispuşi să analizeze elementele pro şi contra în relaţia lor, de teamă să nu îi provoace astfel decesul prematur.

 

Totuşi, amândoi au senzaţia foarte clară că, şi dacă vor fi împreună pentru totdeauna, vor trăi cu toate acestea puternice stări de dezamăgire cauzate de un sentiment de iubire neîmpărtăşită. In general, ea se modelează după alte femei, însă aici va adopta aproape în totalitate personalitatea nativului Peşti, asimilând tot ce îi place şi nu îi place acestuia, până la un nivel la care ne-am putea întreba cine era înainte să-l întâlnească. Dar ea ar fi cu siguranţă prima care să afirme cu umilinţă că, înainte de a fi cu el, ea practic nu exista. El are un efect atât de puternic asupra modului în care vede ea viaţa, încât i se pare că nu are nici un rost să privească în urmă. Pentru ea, el este proverbialul magician care îi deschide poarta către o nouă lume a creativităţii şi a minunăţiilor. Bărbatul Peşti şi femeia Fecioară îşi activează reciproc casa a 7-a, aceea a celuilalt sau a non-sinelui. Pentru ea, aceasta se manifestă efectiv prin faptul că ajunge identică cu el. In tot acest timp, el devine la rândul lui tot mai nebulos, de-a dreptul eterat, dând cu totul uitare lumea.

...

Horoscop compatibilitati barbatul Fecioara cu celelalte zodii

Bărbatul Fecioara + Femeia Berbec

 

Un pact interesant

 

Fie că îşi dau sau nu seama, această relaţie are un efect transformator asupra amândurora. Femeia Berbec stapâneşte casa a 8-a a bărbatului Fecioară, „casa sexului”, care guvernează de asemenea şi alte mistere, cum ar fi moartea, renaşterea şi orice asemenea mijloace de regenerare. Pe lângă faptul că este o legătura destul de fierbinte, începuturile sale pot coincide de asemenea cu un moment în care el întoarce o nouă pagină în cartea vieţii lui. Un lucru e sigur: el se va transforma mult sub influenţa ei, un lucru despre careera perfect convins că nu se va petrece niciodată. Faptul este valabil în ambele privinţe. Această casă a 6-a este casa dependenţei, şi cei doi chiar vor manifesta acest sentiment unul faţă de celălalt, deşi ea caută, în general,să se bizuie doar pe sine însăşi. Însă chiar dacă acesta este paradoxulinteracţiunii reciproce: manifestând o încăpăţânare inveterată, cei doi rămân exact aşa cum sunt, însă între ei prinde formă şi o a treia entitate, un fel de noi-împreună, care se metamorfozează pe furiş, dobândind în timp o existenţă de sine stătătoare.

 

Cei doi sunt foarte pragmatici cu privire la viaţa lor comună, pentru observatorul neavizat părând că se comportă mai degrabă ca nişte colegi de muncă decât ca nişte porumbei îndrăgostiţi. Amândoi se focalizează pe funcţionalitate, fiind persoane cu manifestări artistice, îndemânatici la orice meşteşug, casa lor amintind de mecanismul interior al unei maşinării complicate, plină de instrumentele specifice meseriei fiecăruia. Însă termenul deconstructivism se referă la ceva mai mult decât decorul căminului lor: împreună, cei doi nu sunt ambiţioşi din punct de vedere material şi cu siguranţă nu sunt genul strângător. În ochii lor, succesul este un proces care constă în eliminarea oricărui impediment sau a oricărei cauze ce le distrage atenţia. Din punctul lor de vedere, focalizarea exclusivă asupra câştigului fi­nanciar e un minus în această privinţă. Amândoi sunt persoane care s-au realizat prin eforturi personale, şi modul lor de a acţiona este cel tradiţional, ducând o viaţă austeră, ce le permite să se inspire din lucrurile simple, chiar dacă au miliarde în cont. Pe măsură ce se diminuează, atitudinea lor impasibilă transpare în exterior ca fiind pur şi simplu nonşalanţă şi, pe măsură ce devin tot mai apropiaţi în timp, se vor manifesta mult mai afectuos şi faţă de cei din jur. Între ei există o legătură de suflet căreia îi găsesc mereu aplicaţii practice.

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Taur

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul fecioara si femeia taur

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Gemeni

 

O pereche insistentă

 

El va trebui să treacă peste sentimentul că ea este frivolă sau chiar leneşă, acestă aparenţă provenind în general, din atitudinea de falsă naivitate pe care o adoptă. Geamăna este un fel de divă mai tânără care joacă rolul prostuţei, fapt ce-l inspiră pe nativul nostru să adopte rolul mentorului şi al protectorului. Bărbatul Fecioară stăpâneşte casa a 4-a a femeii Gemeni, aceea a vieţii de familie. El îi oferă în special un sentiment de stabilitate, împingând-o în acelaşi timp să îşi examineze condiţionările trecute care s-au manifestat în cadrul educaţiei ei, separând astfel grâul de neghină în această privinţă. Având de obicei un trecut mai volatil, ea va „pedala" pe faptul că a fost rănită, iar astfel, diagnosticianului nostru i se va activa modul de operare „vindecare". Pe de altă parte, nativa Gemeni guvernează casa a 10-a a nativului Fecioară, aceea a statutului şi a imaginii publice, iar relaţia dintre ei va aduce cel mai adesea anumite onoruri, influenţă sau notorietate. Ea face tot posibilul să îi limiteze sursele de distragere a atenţiei, pentru a putea să se focalizeze pe scopurile şi ambiţiile sale. Şi ea face acelaşi lucru, însărcinân-du-şi asistenţii sau consilierii, ca să nu mai menţionăm menajerele şi bucătarii, cu detaliile mărunte ale vieţii lor în comun.

 

Amândoi fiind semne mutabile, se pot dovedi adevăraţi maeştri ai transformării radicale, în timp ce ceilalţi i-ar putea considera falşi, insistenţi şi snobi. Într-adevăr, acest cuplu e pus pe fapte mari, stabilitatea materială fiind în capul listei lor de priorităţi. In încercarea lor de a depăşi capra vecinului, aceştia doi pot ajunge să risipească în mod ostentativ pentru a-şi arăta condiţia socială. Amândoi sunt destul de plini de sine şi le este dificil să accepte cu seninătate ideea înaintării în vârstă. Însă puteţi fi siguri că vor face o afacere bună la chirurgul plastic, obţinând două operaţii la preţ de una. În calitate de părinţi, se pot dovedi a fi excesiv de ambiţioşi pentru copiii lor, aceasta fiind, în general, o proiecţie a propriilor complexe de inferioritate, în special ale lui. Ei îi va reveni sarcina de a menţine relaţia pe linia de plutire şi adesea va fi nevoie de mulţi ani pentru a ajunge la această concluzie. El, pe de altă parte, va da crezare propriilor prejudecăţi, fără discernământ.

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Rac

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul fecioara si femeia rac

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Leu

 

Prada

 

Ca apropiaţi ce sunt pe roata cosmică femeia Leu şi bărbatul Fecioară se aseamănă în multe moduri şi nu neapărat doar în ceea ce priveşte aspectele pozitive. Bărbatul Fecioară este un critic tăios care aplaudă cu entuziasm replicile acerbe ale Leoaicei. El prezintă o anumită imagine despre sine şi poate fi, de asemenea şi un răsfăţat. Şi ea va toarce de obicei nonşalantă prezentându-i o imagine uşor falsă a ei. Nativul Fecioară, un Svengali adus la perfecţiune, intră în joc susţinând această încarnare artificială a Leoaicei, iar astfel împreună cei doi se pot manifesta destul de pompos şi excesiv de teatrali. Bărbatul Fecioară stăpâneşte casa a 2-a a femeii Leu, casă cosmică a substanţei la propriu şi la figurat, iar prin intermediul lui ea dobândeşte un sentiment de stabilitate, chiar dacă nu întotdeauna la modul folositor. El este o stâncă pe care ea se poate sprijini şi de asemenea acest nativ o va susţine şi uneori chiar îi va finanţa acţiunile orgolioase.

 

Ea îl vede uneori ca având scrisă pe frunte expresia bon de masă. Se poate simţi oarecum trasă în jos de acest nativ şi să nu credeţi că nu îşi va verbaliza acest sentiment. La rândul său, nativa Leu stăpâneşte casa a 12-a a nativului Fecioară, casă a experienţei non-materiale sau spirituale, care sunt invizibile privirii. El poate avea chiar impresia că ea este sufletul său pereche, deşi, în general, nu este în nici un caz adevărat. Practic, va avea tendinţa de a se ascunde în această relaţie, fiind bucuros să stea pe scaunul din spate, depăşit fiind de Leoaică, ce caută cu înfrigurare luminile rampei. Ea se va comporta precum un ghid spiritual, o fiinţă strălucitoare şi atotştiutoare. Însă această supervizare din partea ei se poate transforma cu uşurinţă într-un sentiment de superioritate şi cenzură. Bineînţeles, nu fiecare femeie Leu „se foloseşte" de iubitul ei Fecioară, însă ideea că anumite, să le spunem aşteptări, ar putea fi spulberate odată cu trecerea timpului rămâne valabilă. Nativul Fecioară se poate retrage atât de mult din viaţă, focalizându-se asupra ei, împreună cu visurile şi speranţele ei, încât ajunge să uite de propriile ambiţii. Adesea, ea va fi cea care va pune pâinea pe masă, el fiind tovarăşul care stă acasă. Drept rezultat, se va genera o anumită tensiune dincolo de aparenţe.

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Fecioară

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul fecioara si femeia fecioara

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Balanta

 

Producţia

 

În mod ironic din punct de vedere astrologic, cu toate că Balanţa stăpâneşte casa a 2-a a bărbatului Fecioară, aceea a bogăţiilor, a posesiunilor, a bunurilor şi a valorilor, el nu adoptă o atitudine posesivă faţă de ea. Arareori considerând-o drept un simbol al plăcerii. Mai degrabă, după cum sugerează şi simbolul planetei guvernatoare (numit adesea „oglinda Afroditei” denumirea grecească a zeiţei de la care şi-a luat numele Planeta), respectivele elemente caracteristice casei a 2-a se reflectă înapoi asupra lui, astfel că el trebuie să le cultive şi să le manifeste. Într-adevăr domnişoara Balanţă este întruchiparea acelei perfecţiuni pe care caută el să o proiecteze asupra tuturor iubitelor sale. Într-o anumită privinţă, ea este practic o versiune prefabricată a idealului său. Ne-am întreba acum oare cum se simte ea citind aceste cuvinte.

 

Însă mai este ceva: la rândul său, nativul Fecioară guvernează casa a 12-a a nativei Balanţă, casă non-materială a sufletului, a susţinerii spirituale şi a sanctuarului, ea fiind astfel predispusă să îl vadă ca pe o persoană care să îi ofere adăpost. Nu vrem să spunem prin aceasta că legătura de faţă îi oferă doar siguranţa mult dorită, însă putem afirma că ea nu caută să facă prea multe eforturi, fapt ce explică din plin dorinţa ei de a avea acest gen de legătură şi chiar succesul relaţiei în sine. Cei doi sunt egali în toate privinţele, manifestând o abordare modestă a vieţii. Nici nu cheltuiesc excesiv, nici nu se află într-o goană nebună după resurse, având în vedere scopurile lor pe termen lung care includ mai întâi de toate creşterea şi educaţia copiilor. Aceşti nativi muncesc în acelaşi domeniu sau în domenii similare. Femeia Balanţă este arareori dispusă să renunţe la carieră pentru familie. Cu toate că nu ar vrea să recunoască, ea este ca o amuletă norocoasă ce atrage către ei diverse oportunităţi sociale şi de afaceri. Alţii l-ar putea considera mai neştiutor, însă ea se ocupă de el ca un agent, ajutându-l să comunice cu oameni care altfel nu şi-ar fi făcut timp pentru a-i aprecia valoarea.

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Scorpion

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul fecioara si femeia scorpion

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Sagetator

 

Îmbogăţirea

 

Există un aspect profund materialist al acestei relaţii. În special atunci când intră în discuţie căsătoria, amândoi sunt excesiv de interesaţi de aparenţe şi de poziţia pe care o ocupă în calitate de cuplu ce aspiră să dobândească un anumit grad de influenţă. Nativi noştri sunt nişte artişti fără nici un sfanţ, întâlnindu-se adesea într-un mediu dinamic, cum ar fi, de exemplu în cadrul unui program educativ, rapid. Ei au succes în principal datorită comuniunii pe care o trăiesc la nivel mental. În pofida aplombului de care dă dovadă Săgetătoarea se simte în secret nesigură şi oarecum timidă, în special în tinereţe. Cum altfel am putea explica deschiderea pe care o manifestă faţă de criticile lui, critici pentru care alte fete i-ar fi dat un picioruş exact acolo unde-l doare mai tare, căci cu siguranţă etalează o pereche robustă din aceste simboluri sferice ale masculinităţii, dacă îşi permite să îşi prezinte astfel părerile.

 

În cazul în care bărbatul Fecioară provine într-adevăr dintr-un mediu prestigios, el va fi destul de relaxat în legătură cu acest fapt, până când învaţă să se laude cu asta, pentru a o impresiona pe domnişoara noastră, care cu siguranţă va ciuli urechile la auzul acestor cuvinte. Chiar dacă nu este câtuşi de puţin avut, el va pretinde că este, adesea la un mod de proporţii patologice. Pe durata întregii relaţii, un interval de timp destul de finit, în general, ea se centrează în mod conştient asupra fastului şi a conjuncturilor. Nativul Fecioară stăpâneşte casa a 10-a a nativei Săgetător, aceea a apariţiilor publice, a statutului social şi profesional. De multe ori, ea va profita de relaţiile lui, care se datorează în principal părinţilor. El îi va pune la dispoziţie acestei domnişoare incisive toate resursele de care dispune. Femeia Săgetător guvernează casa a 4-a a bărbatului Fecioară, aceea a vieţii intime, a căminului din care venim şi pe care ni-1 creăm pentru noi înşine. Casa a 4-a este asociată cu figura maternă, iar casa a 10-a este asociată cu cea paternă. într-adevăr, ea se aseamănă cu mama lui, sau va ajunge aşa, odată ce el şi-a încheiat misiunea transformatoare, în timp ce Săgetătoarea s-ar putea să se îndrăgostească chiar şi numai la modul conceptual sau spiritual de tatăl lui, căruia îi va păstra mereu o vie admiraţie.

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Capricorn

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul fecioara si femeia capricorn

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Varsator

 

Situaţia

 

În cadrul acestei legături, bărbatul Fecioară se va manifesta plin de sinceritate, căci nu simte nevoie de a se ascunde de această femeie deschisă şi înţelegătoare. Nativa Vărsător stăpâneşte casa a 6-a a bărbatului Fecioară, casă cosmică a obiceiurilor şi a rutinelor zilnice precum şi a chestiunilor privitoare la sănătate şi la forma fizică a minţii şi a trupului. Astfel, în această relaţie, el este predispus să arate deschis cine ce face, definit fiind de ceea ce face, de acţiunile sale de zi cu zi. Dacă este adevărat că omul se cunoaşte după fapte, atunci aşa să fie. Vărsătoarea este singura nativă a zodiacului cu care poate fi complet sincer, discutând despre ceea ce alţii ar eticheta drept obsesii sau compulsiuni, asta ca să nu mai menţionăm rutinele sau obiceiurile. Cum rămâne însă cu rolul ei în toate acestea? La rândul său, nativul Fecioară stăpâneşte casa a 8-a a nativei Vărsător, casă a regenerării, asociată cu sexualitatea, cu somnul şi chiar cu moartea care în astrologie sunt toate văzute drept manifestări ale unui fenomen înnoitor.

 

Relaţia de faţă îi oferă Vărsătoarei, într-o formă sau alta, perspectiva unei vieţi cu totul noi. Poate că îşi doreşte să evadeze din anumite tipare sau circumstanţe efective din trecut. Insă, din momentul în care bărbatul Fecioară o abordează pentru prima oară, ea are senzaţia clară că el îi va arăta calea de ieşire din spontaneitatea demodată care o caracteriza, ajutând-o să înceapă o viaţă nouă. Şi da... într-adevăr, ea are sentimentul că acest bărbat îşi doreşte mai mult decât o simplă întâlnire, în care să fie amândoi foarte cuminţi. Ea simte ce incitat este el, fiind la fel de deschisă şi nu doar din punct de vedere sexual. Această pereche are adesea un stil de viaţă destul de neobişnuit sau chiar de-a dreptul avangardist, caracterizat de vederi liberale şi de ambiţii progresiste, din punct de vedere social ori profesional, sau de cele mai multe ori amândouă. Totuşi, aceşti doi nativi se auto-definesc şi prin intermediul preferinţelor lor sexuale. Adică imaginea pe care o afişează în public şi ceea ce îi stimulează din punct de vedere erotic pot fi două lucruri destul de identice.

 

Bărbatul Fecioara + Femeia Peşti

 

Mai multe despre compatibilitatea barbatul fecioara si femeia pesti

 

Compatibilitati realizate de Stella Starsky si Quinn Cox. Le puteti gasi mai pe larg in cartea "Cupluri zodiacale".

 

carti

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac 2023
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

  • Astrologia inseamna autocunoastere

  • zodiac 2023