Sustine-ne!..

Horoscop Varsator Azi

 

horoscop Varsator azi

 

Zodia varsator reprezinta un semn de aer. Persoanele nascute sub aceasta zodie sunt revolutionare, au idei marete si fara limite. Sunt altruisti, rabdatori, intelepti, veseli, hotarati si sinceri. Au spirit de creatie si exceleaza in domenii de arta si rafinament. Inteleg pe deplin natura omeneasca si sunt dependenti de prieteni pe care sa se bazeze atunci cand au nevoie. Viziunile varsatorilor sunt inaintate in conceptii, iar acestia exceleaza in domenii in care creativitatea si inteligenta le sunt testate. Se regasesc in functii de inventatori si in domenii de stiinta.

 

Nativii din varsator au o curiozitate greu de satisfacut, sunt intuitivi si au viziuni marete.

 

Femeile varsator au placerea de a invata constant si de a se dezvolta din punct de vedere personal. Pretuiesc frumosul si frumusetea si podoabele discrete.

 

Barbatii varsator sunt inclinati catre profesii care le pun curiozitatea si spiritul creativ la munca pentru a straluci cu adevarat atat pe plan profesional cat si social.

 

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia varsator: boli ale sistemului nervos.

 

Vezi cum se descurca cei din zodia varsator in dragoste.

... ...

Horoscop zilnic Varsator:

Luni aveti o stare de confuzie in ce priveste o problema de patrimoniu. Aveti anumite pierderi sau stricaciuni inexplicabile. Platiti insa polite mai vechi. Salvarea si ajutorul pot veni de la un frate, o cunostinta sau semnarea unui contract care sa va readuc pe linia de plutire in ce priveste situatia financiara.

Marti, daca veti reusi sa fiti destul de detasati si calmi, veti gasi o solutie optima legata de o conjunctura in care o persoana va preseaza cu un termen strict de a-i restitui o suma de bani sau referitor la o problema de locatie.

Miercuri capatati forta si veti face ceea ce un Varsator trebuie sa faca intotdeauna : sa fie inventiv. In plan sentimental aveti unele tendinte catre excentricitate, insa mi-e teama ca partenerul dvs. are gusturi mai sobre.

Joi Dumnezeu va da semne si va deschide porti. Dati atentie viselor si persoanelor care va ies azi in cale si care au ceva sa va transmita.

Vineri : surpriza de proportii ! Primiti o suma de bani nesperata.

Sambata atentie la copiii care iau bani din casa pentru a-si cumpara lucruri nepermise ! De asemenea puteti avea o dezamagire din partea persoanei iubite, considerand ca aceasta amesteca sentimentele cu un oarecare inters material fata de dvs.

Duminica o problema de constiinta iese la suprafata si va face sa dati mai multa importanta adevaratelor valori spirituale ale vietii.

... ...

Cum pot varsatorii sa se organizeze mai bine?

Varsatorii corecteaza arta si elemente religioase care trebuie sa stea atarnate undeva sau pe rafturi. Varsatorul nu este foarte bine organizat atunci cand vine vorba despre curatenie, avand nevoie mereu de un plan bine facut pentru a-si aminti ceea ce trebuie sa faca.

 

Cum poate azi varsatorul sa atraga norocul?

Varsatorii sunt norocosi financiar si in dragoste. Sunt foarte inteligenti fiind in topul horoscopului din punct de vedere al inteligentei. Acesti nativi obtin mereu ceea ce-si doresc si ofera ajutor si persoanelor aflate in preajma lor. Sunt persoane descurcarete si foarte calculate. Destinul ii ajuta ghidandu-i pe ce drum mai linistit sa porneasca. Este semn de aer si orice simbol al de pasari, sau fluturi, le aduce noroc nativilor din zodia Varsator. Buburuza este simbolul care ii fereste de accidente pe nativii acestei zodii. Albina este insecta care le poarta noroc sa evite problemele financiare. Pentru cei care isi doresc sa fie mai creativi, libelula este simbolul potrivit. Horoscopul zilnic al varsatorilor spune ca piatra semipretioasa care poarta noroc acestor nativi este ametistul. Acesta este din familia cuartului. Purtand bijuterii si talismane cu ametist, nativii din Varsator vor fi mult mai echilibrati in viata lor. Cifrele norocoase zilnice ale varsatorului sunt: 2, 17, 22.

...

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac varsator 2018
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Zodii de foc

Zodii de pamant

Zodii de aer

Zodii de apa