Sustine-ne!..

Horoscop Taur Azi

 

horoscop Taur azi

 

Persoanele nascute in zodia taur sunt posesive, incapatanate, conservatoare si cu un simt practic foarte bine dezvoltat. Taurii au un horoscop plin de adjective care le descriu incapatanarea si indarjirea, dar si modul in care acestia sunt niste prieteni pe care te poti bizui la greu.

 

Taurii au spirit de discernamant si sunt foarte prudenti in situatii noi sau care li se par nesigure. Se exteriorizeaza foarte putin si tin in mare parte sentimentele inchise. Inainte sa ia o decizie, taurul se asigura ca aceea este decizia buna si corecta si va porni la drum intr-un mod incet si chibzuit.

 

Se familiarizeaza foarte usor in slujbe pe domeniul bancar si este foarte competent in contabilitate si orice fel de expertize. Cel mai mare defect pe care il prezic astrele este incapatanarea pe care taurul o aplica in orice situatie.

 

Femeia taur este foarte echilibrata, greu de pacalit si credincioasa.

 

Barbatul taur este capul familiei si uneori orientat catre materialitate.

 

Posibile afectiuni la care sunt predispusi nativii din zodia taur sunt: bolile de gat, laringita, amigdalita, apoplexia, etc.

 

Vezi cum se descurca cei din zodia taur in dragoste.

... ...

Horoscop zilnic Taur:

Luni esti destul de ambitios din punct de vedere mental acum insa exista posibilitatea de a face o fixatie asupra unei anumite idei. gandurile tale sunt influentate de emotii. In relatiile cu rudele, fratii sau surorile (uneori cu persoane pe care le intalnesti in activitatea ta zilnica) pot exista anumite tensiunui, manipulari sau poate aparea santajul emotional.

Marti este o perioada de crestere a responsabilitatilor. Nu vei avea prea mult timp liber pentru viata personala deoarece obligatiile legate de afaceri au prioritate. Viziunile tale nu sunt populare, iar cariera ta nu este multumitoare in aceasta perioada. S-ar putea sa ai senzatia ca esti limitat si nu poti sa te exprimi asa cum doresti.

Miercuri apare o schimbare in statutul financiar. Trebuie sa te fereasti de cheltuielile care nu sunt necesare. Pentru o perioada de timp simti nevoia de securitate domestica si materiala. In urmatoarea perioada vei trece de la neglijenta financiara la preocupare pentru aceasta zona si invers.

Joi simiti nevoia de a lua legatura cu prietenii si de a-ti reanaliza scopurile si planurile. Gandurile legate de viitor iti afecteaza starea emotionala. iti doresti o schimbare in viata ta care sa iti ofere mai multa libertate.

Vineri ai dorinta de a avea popularitate. Poate aparea o schimbare in cariera, dar trebuie sa studiezi daca este binevenita si trebuie sustinuta de alte aspecte. Altfel inseamna doar nevoia dea fi recunoscut sau interventia emotiilor in relatia cu persoanele aflate in autoritate.

Sambata iti doresti mai multa independenta de la rude si frati. Cateodata acestea sau vecinii se poarta intr-un mod care te surprinde, nu te poti baza pe ei.

Duminica ai dorinta de activitati sociale, expresie creativa si romantica, copiii devin mai importanti. Ai nevoie de distractii variate pentru a te simti bine deoarece esti destul de instabil in acest domeniu si te plictisesti destul de repede. Realtiile romantice vor fi in atentia ta. In cazul in care ai investitii indica o perioada de nesiguranta in aceasta zona.

... ...

Cum pot taurii sa se organizeze mai bine?

Taurul este foarte organizat, fiind frustrati atunci cand nu au loc. Taurul trebuie sa aiba intotdeauna suficiente umerase si sertare pentru a ramane in deplinatatea facultatilor mentale. Atunci cand ies afara, iubesc sa aiba la indemana lucruri multi functionale, cum ar fi un cutit elvetian. Taurii iubesc natura si le place sa organizeze o gradina, spre exemplu.

 

Cum poate azi taurul sa atraga norocul?

Taurii sunt persoane norocoase, dar nu stiu sa vada acest aspect. Muncesc din greu, dar obtin ceea ce-si doresc de fiecare data. Taurul este semn de pamant si este semnul zodiacal guvernat de planeta Venus. Sunt persoane responsabile si iubitoare de frumos. Pietrele semipretioase norocoase ale Taurului sunt: safirul si cuartul roz. Cand un nativ din zodia taurului poarta un talisman unde exista cuart roz, energia acestei pietre se intensifica. Aceasta este piatra aducatoare de noroc si armonie si o comunicare mai buna in viata taurilor. Tot pentru a avea parte de iubire, sanatate si bogatie, cei nascuti in taur pot purta bijuterii din cupru, acesta fiind un metal aducator de noroc celor din zodiac respectiva. Horoscopul zilnic al taurilor spune ca pentru a avea noroc in casa in care locuiesc, acestia isi pot agata deasupra intrarii o potcoava din cupru. Si taurii au zilnic trei cifre norocoase: 2, 17, 40.

...

Ti-a placut articolul? Sustine-ne cu un Like sau Plus!..

zodiac taur 2018
dragostea si zodiile

 

blackfriday.onlines.ro

.

Despre suflete si karma

Zodii de foc

Zodii de pamant

Zodii de aer

Zodii de apa