Sustine-ne!..

Horoscop 2021, dragoste si previziuni astrologice pana in 2022

 

horoscop

Astrologia este credinta antica a faptului ca Soarele, Luna, stelele, planetele si alte corpuri cosmice influenteaza mistic toate procesele pamantesti si umane. Cunoscand locatia lor la un anumit moment, astrologii au stiinta si darul sa prezica viitorul si de multe ori chiar reusesc cu succes. La urma urmei, Soarele din martie provoaca cresterea plantelor, iar Luna, la un anumit punct, controleaza mareele.

 

De asemenea, astrologii recunosc faptul ca, urmarind configuratia planetelor la momentul nasterii unui copil, sunt capabili sa cunoasca caracterul si unele evenimente din viata acestuia. De fapt, esenta astrologiei este destul de simpla. Cu alte cuvinte, se crede ca la nastere, o persoana este centrul unui cerc magic format din stele si planete. Aranjamentul reciproc al corpurilor celeste determina caracterul unei persoane si influenteaza destinul sau viitor. Depistarea "dislocarii" ceresti se numeste horoscop.

 
 

Harta natala personala este horoscopul nasterii, care poate fi construit pe ora si locul nasterii unei persoane. Un astfel de horoscop descrie destinul karmic al unei persoane, precum si inclinatiile si posibilitatile anumitor circumstante ale caii sale in viata. Cand compilezi o diagrama natala, trebuie sa determini cosmograma, pentru care pozitiile planetelor din casele si semnele zodiacale sunt reprezentate pentru perioada nasterii. Mai departe, aceste date duc la decodificarea horoscopului dragostei, a familiei, a banilor etc.

 

Horoscopul si prognozele astrologice sunt utile in multe domenii ale vietii, acestea vor ajuta la luarea deciziilor importante, la evaluarea perspectivelor pentru viitor. Sunt de acord ca este intotdeauna mai bine sa mergi in sensul fluxului decat impotriva lui, iar horoscopul ajuta la determinarea timpului optim cand stelele au proprietatile unui curent puternic. El iti va spune la ce trebuie sa acorzi atentie si ce oportunitati ai. Astfel, vei avea o motivatie si o noua perspectiva asupra lucrurilor obisnuite, sfaturi sau dimpotriva, avertismente.

 

Orice om vede astrologia in felul sau. Pentru unii, astrologia este o stiinta serioasa, pentru altii arta, iar unii cred ca nu este nimic mai mult decat divertisment. Cine are dreptate? Toata lumea are dreptate, in cea mai buna intelegere. Astrologia are multe fatete si toata lumea va gasi in ea ceea ce cauta.

 

Horoscopul 2021 este o parte integranta a astrologiei si are un efect magic asupra oamenilor. De mult timp, astrologia a fost considerata doar o parte integranta a istoriei anterioare a Pamantului. Multi dintre ei au vazut doar mama unei stiinte moderne, adica astronomia sau matematica. Un numar de oameni de stiinta au sustinut ca, in cele mai vechi timpuri, atunci cand oamenii erau foarte superstitiosi, stiinta nu a putut progresa fara comunicare cu supranaturalul si prin urmare se aduce un omagiu astrologiei, care la randul sau, priveste cu un ochi orb la o serie de afirmatii. Astrologia nu inseamna sa citesti un zodiac zilnic sau un horoscop saptamanal, care sa indrume oamenii sa faca sau sa nu faca anumite lucruri, ci este un sistem mult mai complex.

Despre horoscop si astrologie

astrologie

Astrologie este singurul tip de cunoastere care afirma in mod clar, ca exista o influenta mondiala super senzoriala cu lumea materiala. Cunoasterea astrologica este lipsita de sens fara sa isi asume in aceasta privinta, ca baza sa principala este relatia simbolica a lumii fenomenelor, inclusiv a celor spirituale si materiale.

 

Astrologia este o fuziune de ideala intre spiritual si material si, privind in perspectiva, Simbolismul este doctrina de eliberare a omului de soarta. In acest sens, putem spune ca astrologia are scopul de a dezvalui semnificatiile ascunse, supranaturale ale tuturor fenomenelor si proceselor pe care mintea umana le poate intelege, pentru a le vor folosi ca mijloace in scopuri proprii.

 

Pe acelasi principiu, in general, se construiesc predictii astrologice, numite horoscop. Logica predictiilor este ca nu putem anula un eveniment viitor sau sensul sau general, dar putem alege nivelul in planul pe care evenimentele vor avea loc, utilizarea nivelului corespunzator al corpului, planul intern adica, nivelul constiintei noastre, modul nostru de relatii, reactii, gradul de control asupra a ceea ce se intampla. Cu cat este mai scazut nivelul ales de noi, cu atat mai dure sunt imperativele lui si cu atat mai fatale sunt imprejurarile.

 

In inima astrologiei exista notiunea ca lumina observata pe cer afecteaza viata pamanteasca. In acelasi timp, planetele mobile care se deplaseaza peste cer au o influenta activa, adica afecteaza direct o persoana la nastere si apoi, pe tot parcursul vietii, prin tranzit. Corpurile de iluminat fixe sunt prezentate sub forma de constelatii zodiacale si stele individuale, care actioneaza in mod pasiv, numai in cazul in care lumina care se deplaseaza trece prin constelatie sau aproape de steaua fixa, dandu-i calitate acestuia.