Sustine-ne!..

Horoscop 2020, dragoste si previziuni astrologice pana in 2021

 

horoscop

Astrologia a devenit pentru multe dintre noi o unealta care ne ghideaza printre misterele astrelor ceresti. Aceasta stiinta ne ajuta sa facem legatura intre activitatea planetelor, semnele din zodiac si trairile personale. Cu ajutorul astrelor ceresti putem descoperi codul genetic personal, biologic si astral. Cum bine stim, trasaturile biologice sunt mostenite de la inaintasi, de la parinti, bunici si strabunici, insa ceea ce s-a descoperit este faptul ca anumite trasaturi pe care le detinem sunt determinate de semnul zodiacal.

 

Conform astrologilor, suntem supusi unei mosteniri mai ample decat ne-am fi imaginat, deoarece pe langa trasaturile biologice pe care le-am dobandit, suntem si mostenitori ai unui cod genetic astral. Fata de trasaturile biologice, care sunt mai greu supuse modificarilor evolutive, cele astrale pot fi influentate de fiecare miscare a astrelor ceresti. Toate transformarile ceresti sunt imediat resimtite de fiecare dintre noi in alt mod, deci de la o clipa la alta putem deveni mai sensibile, sau mai puternice, mai energice sau dimpotriva slabite, lipsite de vlaga. Ceea ce trebuie sa constientizam este faptul ca suntem fiinte biologice, insa in acelasi timp suntem entitati astrale si activitatea noastra este influentata in mod direct de transformarile astrale.

 
 

Prin astrologie si horoscop, trebuie sa vedem acele instrumente care ne ajuta sa aflam adevarata conditie individuala. Aceste metode ne ajuta sa iesim din tiparele si doctrinele impuse de societatea condusa de dogme si norme sociale. Din pacate, societatea moderna condusa de tehnologie si reguli stricte, nu mai acorda suficienta importanta acestei stiinte complexe, care ajuta la autocunoastere si autoevaluare.

 

Oamenii nu mai vad esenta astrologiei, nu mai urmaresc sa descopere acea legatura sacra a fiintelor cu astrele ceresti, sau modul in care modificarile planetelor influenteaza evenimentele cu important majora. Din pacate aceasta stiinta a ajuns sa se rezume la succesiuni de informatii aruncate de multi necunoscatori.

 

Trebuie sa tinem seama ca astrologia nu se rezuma la un horoscop zilnic sau un horoscop saptamanal, citite printre randuri in pauza de masa. Fiecare semn din zodiac trebuie atent analizat pentru a se putea intocmi o harta precisa a posibilelor trairi si evenimente. Chiar horoscopul dragostei este intocmit dupa analize minutioase, realizate de specialistii in astrologie.

Despre horoscop si astrologie

astrologie

Din cele mai vechi timpuri astrologia a fost un important instrument al cunoasterii si autocunoasterii. Utilizand informatiile oferite de astrele ceresti, omul devine parte activa in desfasurarea evenimentelor cotidiene. Aceasta arta ne da posibilitatea de a trece de la statutul de indivizi pasivi, la actori activi in marea scena a creatiei.

 

De-a lungul timpului s-a observat ca oamenii, care au tinut seama de previziunile astrologice, nu au fost sclavi ai sistemelor impuse de societate, ci au fost proprii stapani ai gandirii si sentimentelor. Nu au fost indoctrinati cu idei fanteziste, induse de indivizii din afara. Horoscopul si stiinta astrologica, sunt in fapt elemente care ofera o alta imagine asupra autocunoasterii, iar cei ce se cunosc pe sine sunt oameni puternici, greu de manipulat din exterior.

 

Astrologia continua sa fie una dintre stiintele inradacinate in fiinta tuturor oamenilor, indiferent de conditia sociala. Este acea arta inteleasa de taranul care nu cunoaste tainele vorbirii elevate, insa este si acea stiinta studiata cu aciditate de persoanele scolite in cele mai cunoscute universitati. Astrologia este in fapt, culoarul care face legatura intre cer si pamant, intre astre, oameni si evenimente. Trebuie sa tinem seama ca orice activitate astrala isi gaseste corespondenta in viata de zi cu zi!