Sustine-ne!..

Horoscop 2019, dragoste si previziuni astrologice 2019-2020

 

horoscop

Previziunile astrologice au devenit pentru multe dintre noi, elemente esentiale, care ne ghideaza pasii in viata de zi cu zi. Astrologia este acea ramura care ne ajuta sa descoperim tainele fiecarui semn zodiacal si ne ajuta sa intelegem mai usor fiecare simbol ceresc. Conform specialistilor in astrologie prin intermediul planetelor si a semnelor zodiacale putem afla mai multe informatii despre noi, ne putem descoperi si putem identifica aspecte care au impact asupra trairilor de zi cu zi.

 

Se pare ca toate fiintele, sunt purtatoare ale unui cod genetic astral, mai putin stabil fata de codul genetic biologic. Ceea ce spun astrologii este ca modificarile suferite de astrele ceresti, au influenta directa asupra activitatii zilnice, asupra starii sufletesti si chiar asupra starii de sanatate. Credinta ca orice activitate a planetelor are repercusiuni asupra noastra, a oamenilor, de pe pamant, nu este una noua. Originile acestor credinte sunt mitice, sunt practic inradacinate adanc, inca de la aparitia primilor oameni.

 
 

Astrologia si horoscopul anului 2019 reprezinta pentru multi dintre noi acele instrumente de orientare, de evaluare a situatiilor. Prin aceste instrumente putem descoperi sansele potrivnice sau favorabile, pentru incheierea unor afaceri, realizarea unor legaturi sau chiar descoperirea jumatatii. Horoscopul este acel ghid, care ne ajuta sa ne depasim conditia, care ne scoate din tiparele impuse de societate, educatie si dogme religioase. Ne ajuta sa ne descoperim firea proprie si sa aflam mai usor magia stransa dintre cer si umanitate. Astrologia este o stiinta mitica, care descoase intr-un mod aparte itele incalcite ale firii umane si dezvaluie sansele pentru reusitele proprii.

 

Conform invatatilor antici si specialistilor moderni, astrologia nu se dezvaluie precum un horoscop zilnic sau saptamanal, descifrat la repezeala, este o stiinta complexa care relationeaza precis activitatea astrelor cu evenimentele terestre traite de noi.

Despre horoscop si astrologie

astrologie

Conform specialistilor astrologia este cel mai important instrument de cunoastere si autoevaluare personala. Aceasta stiinta ajuta la estimarea si valorificarea momentelor prielnice din viata, constituie totodata si un factor care ajuta la sporirea increderii in atingerea telului. Din studiile realizate, reiese ca cei ce recunosc momentele prielnice, prezise de astrologi, le pot exploata si valorifica cu succes.

 

Astrologii sunt de parere ca oamenii bine informati nu sunt sclavi tributari si nici nu sunt supusi sistemelor umane obisnuite. Un om cu incredere, iese din tipare si nu este supus viselor contrafacute, impuse de subiectii din exterior. Horoscopul si astrologia sunt ramuri cu har unic, care scot la in evidenta procesele si trairile intime, legaturile interumane, dar si gandurile subtile si activitatile care afecteaza viata cotidiana.

 

Aceasta stiinta este, spre deosebire de celelalte, una a cunoasterii de sine, adanc inradacinata in codul genetic. Ajuta la realizarea legaturilor de baza intre oameni si lucrurile care au influentat activitatile umane, de la origini. Astrologia a fost o enigma pentru oamenii din antichitate, care asociau activitatea conducatorilor cu actiunea astrelor ceresti; astrologia continua sa ii captiveze pe oamenii moderni, care asociaza intamplarile marcante din viata, cu anumite evenimente astrologice. Tot ce ne inconjoara are conotatie cereasca si tot ce se gaseste in jurul nostru isi gaseste raspunsul in activitatea astrelor.